AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani uyku düzenin kötü demek
Gece yatmaz sabah kalkmaz, ne yaptığın belli değil. Demek istemiş burada
Sürekli eleştiren erkek çekilmez.. ilk önce bir kızla nasıl konuşacağıni öğrensin.
uyku düzenin yok demek aplaa.. ne zaman yatıyon ne zaman kalkıyon ne zaman uyuyon..
Gece yatmaz sabah kalkmaz
Kötü bi anlamı yok yani
Yok kim söyledi
Sözlüm
Anladım laf çarpmış
Kaç gündür uyuyamıyorum program izliyorum sözlüm de gece çalışıyo sabah evde oluyo onu bekledim beklerken de program izledim bunu söylemene rağmen inanmıyorum dedi sonra da etrafın yanlışlarla dolu senden ne beklenir ki dedi sonra da gecen gündüzün belli değil dedi
Kıskanc erkek bazı seylerı bellı etmemelısın
İşten sabah gelir gelmez uyudu dün yeni konuştuk sonra bunları söyledi
Ne gibi
Çalısan benım bana uymalısın dıyor
Ona uyum sağlıyorum zaten ama sürekli beni yanlış anlıyo sürekli bağırıyo sen şöylesin sen böylesin diyo hiçbir şey yapmadığım halde hep evdeyim dışarı bile çıkmıyorum ki neyin güvensizliği geçenler de tartıştık böyle olacağını bilseydim kapına gelmezdim dedi sürekli ayrılmak kelimesi olmuyo kelimesi yapıcı oldukça yıkıcı oluyo bu lafların hiçbirini hakketmedim
Bıraz soguk yapmalısın sende cok üsteleme
Bunları takınca uyuyamıyorum onca şey yaşadık zorluklardan geçtik ailem istemiyodu ikna ettim ama kalkıp şimdi bana sürekli böyle davranması üzmesi kırması ağlatması çok yoruldum
Nasıl davranayım
Öyle olunca beni sevmiyosun diyo
Acık acık yüz yüze konsumanız lazım tüm detaylar ile
İlgı ıstıyor belkıde senden
Uzak mesadeyiz biz yanyan değiliz
4 5 ay sonra düğünümüz olcak bazen düşünüyorum nasıl olcak diye çalışıyo buluşalım da demiyorum hiç işi gücüyle ilgensin diye
Ben ilgi veriyorum zaten kendisi çok nasıl desem sanki bana mesafeli şımarma diyo menfaat peşindesin diyo suistimal ediyosun diyo ya ben bunları hakedecek ne yaptım
Aşırı ilgıdende olabılır ama adam çok havalı
Anlam veremiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Ne hakkinda konusurken soyledi
Bu sabah aradı beni uykum vardı saat 8 20 di uykum var dedim tamam aşkım dedi ararım sonra dedi sonra arayınca bağırdı niye uyuyusun saat kaçta uyudun dedi 3 geliyo dedim ne yaptın dedi o saate kadar program izledim dedim inanmıyorum dedi hesap vericeksin bana dedi program izledim seni bekledim ararsın diye aramadın ben de aradım seni açmadın gececi olduğu için sabah gelip yatıyo dün 11 gibi yattı bu sabah 8 de aradı sonra işte gecen gündüzün belli değil dedi etrafın da yanlış insanlar var senden ne bekleyebilirim dedi
oha bu ne ya ayril magara adami
Cokmu geziyorsunuz yoksa cokmu uyuyorsunu,
Hep evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum
O zaman size haksızlık yapıyor geçen gündüzün belli değil düşünerek söylediğini sanmıyorum dırasıda surtten kişilere söylenir
Gece yatmaz sabah kalmaz demek istemiş.
Sürekli meşkül köle gibi bişe
Sana aşık seni kızdırmak için söylemiş
Aşık olan bir insan ağzına geleni söylemez 4 5 ay sonra düğünümüz olcak sana güveniyorum inanmıyorum böyle olacağını bilsem kapına gelmezdim etrafın yanlış insanlarla dolu senden ne bekleyebilirim ki ve bunları bana telefonu geç açtığım da geç uyandığım da söyliyo sonra da düzelttiğimiz zaman da ven seni biliyorum kalbinin içini biliyorum diyo ne yapacağımı hiç bilmiyorum bu kadar zorlu yollardan geçip bu zaman kadar birbirimiz bekleyip sözlendikten sonra bana böyle davranması üzmesi kırması ağlatması çok yoruldum
Çok çalışıyordur