- Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılBen 28 yaşındayım datlum. Ben de yapmadım. Kendimi kocama saklamak değil de evlenmeyeceğim bir adamla yatmak içime sinmiyor. Evlenmeyeceksek ne gerek var böyle şeyleri yaşamaya diye bakıyorum. Çünkü insan ilişkilerini inşa etmek o levellere gelmek benim için çok zor ve emek gerekitiyor. Ben seninle kendi rızamla isteyerek sevişecek seks yapacak kıvama geleceğim de sana kendimi açacağım da kimseleri kapısının önünden bile geçirmediğim beynimdeki kırmızı odaya sokacak düzeye geleceğim sonra herhangi bir sebepten ayrılacağız ya da hadi ya yanlış karar vermişim deyip ayrılacağım senden ya da sen benden ayrılacaksın falan tekrar sil baştan yeniden aynı şeyleri yaşa aynı güven köprülerini kur aynı beklentiler içine gir çok zor yav. Ha, anadan babadan yırtık yetişseydim. Seks yapmak yakınlaşmak çerez yemek gibi olsaydı 15 yaşında kız arkadaşım Jessica ve diğerleri bekaretlerini vermiş olup okulda tek ben vermediğim için zorbalığa maruz kalsaydım. 15-16 yaşında yapar geçerdim. Sonrasında da canım kimi isterse yatar kalkardım. Ama içine doğup büyüdüğün kültür falan senin cinsel hayatını ve aşka bakışını kadın erkek ilişkisine bakışını büyük oranda etkiliyor.
1213 Yorumla- +1 yıl
En iyi yorum
- +1 yıl
@alexdesouza34 Sağ ol
- +1 yıl
Rica.
- +1 yıl
Çok doğru
- +1 yıl
@Cebeufuk Seks yapmak anlamlı bir şey. Anlamsız olan ve bir anlam yüklemediğim şey mastürbasyon yapmak. Çünkü benim için çıplaklık önemli bir şey. Ben 10 yaşından itibaren anamın babamın yanında bile çıplak değilim kaldı ki beni onlar doğurdu. Eğer çıplaklık bu kadar sıradan bir şey olsaydı sokakta yazları üstsüz anadan doğma gezerdik. Ben çıplaklığımı kendimle ve lazımsa doktorla paylaşıyorum. Kendim ve doktorum dışındaki kişinin önemli olması lazım. Çünkü ben her kadının ve erkeğin yanında çıplak değilim. Yine herkesle seks yapmıyoruz. Öyle olsaydı seçicilik diye bir şey olmazdı. Herhangi bir erkekle sırf canım seks istiyor diye yapardım. Ama yemek yerken bile her yerde yemiyoruz. Sık sık gittiğimiz bir kebapçı, bir kafe vs var. Kuaföre giderken bile hep farklı yerlere gitmiyoruz. Kesimini beğendiğimiz, muhabbetinden hoşlandığımız bir berberimiz var onu tercih ediyoruz. Eve gidiş geliş yolumuz bile değiştirmiyor her gün aynı yerden gidip geliyoruz. İnsanın hayatı %99 bu hiç abartı değil belli başlı aynılıklar üzerine kuruludur. O "MONOTONLUK" dediğiniz şeylere her yönden insan muhtaçtır. Yoksa insan beyni öngörülemezlikte kaygı yapar, devamlı endorfin devamlı korziton basarsın sürekli tetikte olursun şimdi ne olacak diye. Bu da insanı yer yer bitirir. İnsanın sağlıklı bir hayata sahip olabilmesi için işinde evinde yatak odasında belli bir istikrar ve öngörülebilirlik belirlenebilirlik olması lazım. Belirsizlik iyi değildir. Bu işte de, ekonomide de devlet işlerinde de ilişkilerde de sekste de böyledir.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeri kafalılık ya da aptallık demek kimsenin haddine değildir. Bu senin bedenim, senin yaşam biçimin ve senin kararın. Bu yol senin yolun ve sen en güzelini en doğrusunu bile yapsan birilerine göre senin yolun yanlış olacak. Başkalarının ne düşündüğünün bir önemi yok. Önemli olan senin inançların, aile terbiyen ve yaşama bakış hayatı anlayış biçimin. En önemlisi de bu olay o kadar çok boyutlu ki. Bir kere dini inanç olarak bakarsak nikah öncesi biri ile beraber olmak zina büyük günah. Belki dindar değilsindir bu seni bağlamıyordur. İkincisi karşındaki kişiye güvenmek ömrünü onunla geçirmek istemek ile ilgili. Dindar olmasan bile önüne gelenle beraber olmayı normalleştirmez çoğu zaman bu. Bir diğeri tamam cinsellik doğal ihtiyaç ama güven ortamı oluşmadan , bağlılık olmadan kadın için çok normal değil zaten. Biyolojik olarak kadın tek eşliliğe yatkındır, olur da yavrusu olursa ona ve kendine bakacak yeterlilikte biri ile olursa mutlu huzurlu olur. Bunların hepsini yok sayıp sırf birileri bizi geri kafalı yorumladı diye biri ile beraber olmak saçmalıktır.
44 Yorumla
Soran+1 yılsiz evlilik didi ilişki yaşadınız mı?
Cevap sahibi+1 yılİlişkiden kastınız ne? Cinsel anlamda mı biri ile görüşmek anlamında mı?
Soran+1 yılcinsel anlamda
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki. Ben de geri kafalı kervanındanım 😄 ben benim gibi birini de buldum 🥰
+1 yılHayır canım aksine şimdi ki nesil aptal bu tür şeyleri kendi gözlerin de normalleştirmişler kendi yaptığı aptallıkları karşıdakine aşılamaya çalışıyorlar sen doğrusun en helali budur doğru yoldasın ha diyeceksin ki kimse senin gibi düşünmüyor ama evet çünkü haklının yanın da kimse olmaz zorun yanında kimse olmaz herkes kolayı kötüyü tercih eder bunu sakın unutma SEN ZEVKLERİNİN HAKİMİ AKLININ ESİRİ OL! evet bunu yapmak zor ama en iyisidir zor?
02 Yorumla- +1 yıl
Yani genelleme yapmıyorum onu eklemeyi unutmuşum..
- +1 yıl
Bu aptal nesilin içinde olmadığın için aptal değil zeki oluyorsun sen zeki bir kadınsın bu düşüncede olduğun için
+1 yıl30 yaşında kendi tercihiyle cinsel bir tecrübesi olmayan biri olarak şunu söyleyebilirim. Kendini tek bir kişiye saklaman yanlış yahut aptalca bir şey değil. Fakat burada ince çizgi şudur; kendini cinsel anlamda geliştirmelisin. Cinsel anlamda kendini geliştirmek için illa biriyle bir şeyler yaşaman yahut konuşman gerekmiyor. Bu en nihayetinde anatomi ve hormonlar ile alakalı bir şeydir. Ben bu konuda şunu rahatça söyleyebilirim, bu gün 100 kadınla birlikte olmuş bir erkekten daha fazla cinsel bilgiye sahibim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeri kafalı diyenleri bosverin asıl onlar geri kafalı
00 Yorumla
+1 yılBu zamanki devirde Evet insanlar artık çok farklı düşündüğü için böyle bir olayla karşısına Çıktığın zaman seni geri kafalı olarak nitelendirebiliyor Ama sen kendinden eminsen düşüncelerinden eminsen başkasının ne düşündüğünü bir önemi var mı Sen kendini biliyorsun sonuçta
20 YorumlaTakıla takıla bu konuya mı takıldın. İnsanlar her şey der istediğin kadar iyi deolsan kötü olsan der. Fakat olay bu değil. Günümüzde bir kavram gelişmiş en alt yaşlardan itibaren cinselik de cinsellik. Yapmayan olursa dediğin gibi aptal diyorlar. Sen bir kız olarak hipergami denilen bir olay döngüsü içindesin. Yapmaya başladın ve o kişi sadece senin vucudunu kullandı ve bıraktı. Sonrasında önüne gelenle birlikte olmaya başlayacaksın. Duygularını silmek için. Fakat yaşın ilerlediğinde dürüst bir erkek karşına çıktığında sana bakmayacak ve bakmaz da emin olabilirsin. O yüzden kendini bil ve insan ilişkilerini iyi tartmanı tavsiye ederim. Seninle cinsel ilişkiye girecek birey emin ol (%90 için geçerli) sadece zevk için seninle beraber olacak. Yaşın ilerledikçe de artık haz almamaya başlayacaksın. O yüzden erkek de kadında bana göre tek kişi ile yapmalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Bunda eleştirilecek, anormal bulunacak bir taraf yok. Tamamen kendi tercihindir ve saygı duyulması gerekir. Bir şeyi kaçırdığın falan da yok. Bu aslında özsaygı ve karşı tarafa olan saygı ile ilgili. Hayalini kurduğun hayatı, duyguları, herkesle değil de o ihtiyaca cevap verebilecek birisiyle yaşamayı istemek, kendi içinde tutarlı bir davranış olmakla birlikte o insanın irade gücünün sağlamlığını da gösteriyor. Aynı frekansa sahip iki insanın birlikteliği ile mutlu bir yuvanın temel taşları döşenmiş oluyor.
10 YorumlaO geri kafalısın diyenlere şunu de gerçekten seven insan evlenene kadar bekler direkt kendini erkeğin/kadının eline teslim etmez 😎
Doğru yapıyorsun bende bu şekilde düşünüyorum evlendikten sonra ilklerimi yaşamak istiyorum hayatımı adadığım insan ile yapmak istiyorum 😊00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılSitede ki bazı pembeliler erkek, onca onu bir bilin.
Bununla beraber, kendini eşine saklamayı aşağılanma gibi görenler var. Halbuki alakası da yok.
Sen kendin için bunun doğru olduğuna inanıyorsan, bunu sürdürmeye devam edeceksin. Bu kimseyi ilgilendirmez.
cut.
10 Yorumla
+1 yılOnlar önüne gelenin altına yattığı için beybi seni kezban olarak görmeleri normal!! Saçma canım konuşuyorlar işte boş ver devamke böyleee
33 Yorumla
Soran+1 yılsen evli misin?
- +1 yıl
Degilim bebiş
- +1 yıl
Ksnin şu argolari sansürlemesi de beni bitiriyor 😒
+1 yılSaklamamak bir zeka belirtisi değil ki saklamak apt*llık olsun. İster yaparsın ister yapmazsın. seks yapmayı bir başarı sananları çok gülünç buluyorum. Bir organı ileri geri bir organ içinde ittirmek nasıl bir başarı olabilir ki? Belki sen olaya dini açıdan bakıyorsun belki de tamamen tek kişiyle yaşamanın verdiği hazzı istiyorsun. Ama bence en iyisi senin yaptığın. Bir gün bunu bozacak olursan da insanların yadırgaması için olmamalı zaten.
10 YorumlaKesinlikle düşünceniz doğru ve inşallah kötü insanlar ile karşılaşmazsınız. Elbette isteyen istediğini yapar ancak hareketiniz saygı duyulacak bir şey. Ayrıca bu bir eksiklik değildir. Ben 39 yaşındayım inancım gereği o işlere girmedim. Evet çok zor ama illede bazı şeyleri yaşayacağız diye bir kural yok
00 Yorumla
+1 yılBende kendimi evleneceğim kişiye saklıyorum. Biz böyle temiziz. Bence evlilik olmadan cinsel ilişki olmamalı. Düşünsene zaten evlencez diye diye bir sürü kişi ile ilişkiye girdiğini. Allah korusun. Ortalık malı gibi. Öyle olan insanları da tiksiniyorum. İnsanın kendine yaptığı bir saygısızlık olarak görüyorum bunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. aptallık asla değil geleneklere bağlı olmaktır. fakat ne yazık ki şunu da kabul etmek lazım bir kesim var bir şeyleri yaşadıgı insanla sevgili olmak evlenmek istiyor. bazıları var evleniriz deyip beraber olup kacıyor. bazıları ise senin gorusune saygı duyup daha muhafazakar ve geleneklere bağlı yasıyor. kendin gibi dusunen erkeklerle mutlu olabilirsin. daha batılı rahat mantıkta birisiyle zıtlasman mumkun. seninki aptallık değil kendi gorusun ve buna saygı duyanı bulmalısın
00 YorumlaCiddi bir ilişki kurmayacağın veya evlenmeyeceğin biriyle olmak saçma geri kafalı diyen desin umurunda olmasın bile kendi istediğini yapabilirsin onlar karışarak asıl geri kafalık etmesinler senin hayatın milleti ilgilendirmiyor lafını ver geç
00 Yorumla
+1 yılTürkiye gibi bir ülkede yaşıyorsan açıksan hayat kadını, kapalıysan yobaz. Başını kapatırsan gerici, başını açarsan laik, seks yaparsan özgür ya da kullanılmış, seks yapmazsan kaçıncı yüzyıldayız yobaz…. Yani bu ülkede yaşıyorsan birilerine kulaklarını tıkaman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır aptallık değil ama biriyle yatmayınca temiz de olmuyosunuz, yatanlarda kirlenmiyor. Evlenince de bakiresiniz diye daha çok değer görmeyeceksiniz maalesef. Kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yapman doğru olan. Bu konuda kimsenin bir şey söylemeye de hakkı yok.
Not: tabi ki her önümüze gelenle yatmıyoruz. Hayır, erkeklerde bizim o... olduğumuzu düşünmüyor. Nasıl insanlarla karşılaştınız siz?
018 Yorumla
Soran+1 yılmüslümansan eğer biriyle yatmayınca temiz oluyorsunuz tabi ki kuranda öyle geçiyor müslüman değilsen anlarim
Soran+1 yılayrica bal gibi de söylediklerinin sorumla alakasi yok savunmaya geçtiğine göre zaten toplumun bakire olmayan kıza bakışını bildiğin için rahatsizsin
Soran+1 yılyatanlar kirleniyor islamiyete göre
Soran+1 yılayrıca bakiresiniz diye daha fazla değer görmüyorsunuz diyorsun ama bakire olmayan kızlar evliliklerinde en ufak bir kavgada bile ben aldiğimda zaten bakire bile değilsin lafını yiyor
Cevap sahibi+1 yılMusluman degilim. Kimsenin tarlasi olmaya da niyetim yok. Sorunla alakası aptal gibi hissetmemen gerektigi. Ve evet tabi ki bu bakistan rahatsizim cunku senin sorunun amaci da bu. Bakire olmak tek vasfın belli ki. Kendini baskalari uzerinden yukseltmek yerine kendi degerini farketmeni tavsiye ederim. :/
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarımın cogu yorumda o.. olmakla suclayanlaraydi. Bu sekilde dusunuyosan uzerine alinabilirsin. Dininde ahlak onemli bir yer tutar ki bunun bi ucuda kimseye iftira atmamaktir. Kimin ne yaptigiyla ilgilenmeyi biraktigimizda gelisecegiz zaten.
Cevap sahibi+1 yılBilimsel olarak bir kirlenme yok benim icin asil olan odur. Basina islamiyete gore diye eklemelisiniz yorum yaparken cunku gercek hayatta boyle bir sey yok. Evet evlilikte oyle lafları duyacaklari hanzolarla evleniyolar cunku. Hayat arkadasi ariyorum sahip degil. Ve boyle erkeklerde var, cevreni degistirmelisin.
Soran+1 yıltamam müslüman değilseniz kirlenmek demek değildir demeniz gayet normal bakire olmak tek vasfın diyerek sen esas tanımadan yorum yapmissin ingilizce arapça bilirim edebiyat tarih felsefe falan bilirim üniversitedeyken basariliydim
Cevap sahibi+1 yılGeri kafalı olmayla bekaretin ne onemi var diyemedin mi o zaman? Seni tek belirleyen sey buymus gibi soru acmissin. Yatinca ilerici yatmayinca geri kafali mi olunuyomus 😂 benim assiiriii dindar arkadaslarim da var ama asla bana kirlendigimi ima etmediler. İnsanlar yatmadigin icin degil kimsenin hayatina saygi duymayip, karalamaya calistigin icin geri kafali demis olabilirler. Ve hayir, akademik basari kultur ve hosgoru getirmez.
Soran+1 yılvallahi senin dindar arkadaşların müslüman olmadığını biliyorlarsa normaldir kirlendiğini ima etmemeleri ama müslümansan ima etmeseler bile kirli olduğunu düşünürler. çünkü dinde öyle ayrıca bekaret sadece dini değil kültürel bir konu
Cevap sahibi+1 yılToplumsal bir konu kulturel degil. Cok bilgiliymissin harbiden 😂 kimsenin ne dusundugunun bi onemi yok takilma bu kadar
Soran+1 yılculture ingilizcede ne demek? bizim kültürümüzde evlilik didi ilişki yanlistir ayrıca ateist kızlar var evlilik disi yaşamıyorlar. sen söylediğin şey hakkında bilgi sahibi değilsin bir de bana laf çakıyorsun. tarla sözünü şimdi anladım kuranda bakara süresinde tarla benzetmesi yapılıyor anal ilişkiyi nehyetmek için erkeklere kadınlar sizin tarlanızdır demiyor. kadınları aşağılamıyor. nüzul sebebini bilmezsen bos bos konuşursun böyle
Soran+1 yılanal ilişki yaşamak isteyen bir adam peygambere soru soruyor o da o da tarlaya ekin ekip mahsül alıyorsunuz o zaman ekin ekip mahsul alacağınız yerden yaklaşın kadınlarınıza diyor çok zekice bir benzetme kullaniyor. sen önce söylediğin şey hakkında bir bilgi sahibi ol
Cevap sahibi+1 yılBasbayagi tarla diyo kardesim. Cekip cevirmeye calismayin. Bi de aciklama yapmis ekip mahsul alacagin yer diye 😂 sen inan hayatim, tek derdin erkeklerin gozune girmek belli ki. Ve biz ingilizce konusmuyoruz, milletin a'mn derdine dusecegine oturda diline sahip cik. Her yerden kivirmaya calismissin da bos 😂 Aman ha bisiklete cok oturma yoksa kirlenebilirsin :/
Soran+1 yılsen o kadar boş konuşuyorsun ki laf ebeliginden başka bir şey yapmiyorsun kadına tarla demiyor zaten tarlalarınıza yaklaştığımız gibi yaklaşın diyor müslüman değilsen de iftira atmak yanlış bir şey erkeklerin gözüne girmek değil mesele kuran meselesi zina zaten erkeğe de haram
Cevap sahibi+1 yılAynen kanki
Soran+1 yılbilmedigin bir konu hakkında konuşma senin gibi islamiyet saçmalıktır diyenler astrolojiye bilim diyor zaten çok ilericisiniz
Cevap sahibi+1 yılİslamiyeti cok iyi biliyorum astrolojide sacmaliktir
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bunu neye dayandirdigina bagli. Ben kendımı esime saklayacağım çunku böyle daha değerli olurum diye düşünüyorsan evet geri kafalılık cunku cınsellık en güzel ve en keyıfli ihtiyaçlardan biri. Ama yok ben dini olarak buna inanıyorum veya kendimi hazır hissetmiyorum dersen o baska. Cinsellik bir ihtiyaç geciktikçe insan için psikolojik zarar veriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi saygısı olan bunu yapar zatten. Ben dini acidanda bakmiyorum. Bir kadının böyle düşünmesi bana göre bedenine saygı anlamına geliyor. Ve buna birtek kadın olarak bakmamak gerek. kerkeklerinde böyle düşünmesi gerekir. Bu her insen için geçerli. O bedene saygı ve sehip çıkmayı bileceksin. Herkesin dokunduğu beden sahipsizdir saygısızlığı uğramıştır. bana göre
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendileri gibi senide o Lağım çukuruna çekmeye çalışırlar. İnsanlar bunu hep yaparlar. Kendi resilliklerine ortak arar ve kendini rahatlatmak isterler Bak işte buda benim gibi kanma gelme böyle oyunlara Bu yüzden zaten Tr de bak ne kadar. Karaktersiz insan varsa sevilir takip edilir. Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim dedikleri gibi
10 Yorumla
+1 yılBu geri kafalılıksa ben de geri kafalıyım ve bundan zerre gocunmuyorum. İnsanın bir duruşunun olması saygı duyulacak bir şey. Emin ol en iyisini yapıyorsun. Senin karşına da senin gibi birisi çıkar umarım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeri kafali olmak herzaman kötü degildir, ileri kafalilik yatmayla olsaydi, eskortlar, p*rno ceviren kadinlar, en iler kafali kadinlar olmasi gerekirdi.
Esine degil, kendini mazisi temiz bir anne olmaya, es olmaya sakliyorsun, keske tüm kadinlar erkekler tam geri kafali olsa, ortda ne bukadar ortada kalmis cocuklar, ne bukadar hastalik dolasirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 24 yaşındayım. Kendimi kocama saklıyorum. Bazıları tarafından geri kafalık oluyor. Ama evlenmeden birinle yatmak benim midem kaldırmaz. Ailemden böyle gördüm. Daha sonra hamile kalınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Bu medeniyet ise geri kafalı kalmayı tercih ederim
00 YorumlaAptallık degil, ki zaten bakirelik diye bir şey yok sadeece o insan dünyada ki tüm kadınlar içinde seninle evlenmiş sende ona ozel olmak isteyebilirsin gayet normal bir durum sadece dikkat et beyaz atlı prensin sandığın, beyaz prens olmayabilir yanlış kararla gidebilir elinden o sakladığın
09 Yorumla- +1 yıl
Seninki saklı mi gittim i
- +1 yıl
@Açıksözlüüü kesin erkek😂😂
Soran+1 yılmerhaba afedersin benim de güven sorunum var rica etsem dm gelebilir misin biraz fikrini almayı istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnların yaptıkları mı? Evet a'ptallık. O sana kezban falan diyenler kızlık zarını diktirmeye gidiyor genellikle ya da her haltı yiyip 'Namus bacak arasında değildir' falan paylaşımı atıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılCok iyi yapmışsın bende keşke senin gibi yapsaydım evlenmeden herseyi yaşayınca insanların gözünde çok basit oluyorsun
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende öyleyim ama aynisini karsimdakinden de bekliyorum yoksa kabul etmem. Olmasi gereken bana göre bu.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Cebeufuk benim ki dini sebepler yüzünden din kadına da erkeğe de zinayı haram kılmış yani bu beklentim gayet normal
+1 yılBikere 10 üzeri 5 güzelliğin bile varsa 10 üzeri 8-9 bi kızdan daha üstünsündür.
Seni gerçekten hak eden
YÜKSEK DEĞER ERKEK e ulaşmayı dene
Hak eden biri yoksa sen bilirsin istersen eğlencene bak ama sen çok değerlisin ve saf kalman dahada değerli yapıyor seni😘
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayir canim, niye takiliyorsun baskalarinin soylediklerine? Herkesin kendi hayati, kendi dogrulari 💫 Senin hayatindan sadece sen mesulsun, kimsenin karismasina izin verme!!
00 Yorumla
+1 yılHayır. Olması gereken şey bu zaten. Yani normal olan. Geri kafalılık diyenler modernizm adı altında bedenlerini iki günlük zevk için önüne gelene sergilemeye devam etsin ¢
00 YorumlaBu sana bağlı olan bir şey, yaptığında pişman olmayacağından eminsen yapabilirsin diğer insanların ne dediği umrunda olmasın. Yaptığın kişiyle ve senin aranda olan bir şey sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılAllah bizi azlardan eylesin ☺️ "kendimi eşime saklıyorum" cümlemizi, Allah için ben o günahlara girmiyorum cümlesi ile de güncelleyebilirsek ohh mis ☺️
00 YorumlaBuna saygı duyulur sadece. He ama buna saygı bekleyip evlenmeden ilişki yaşayanlara da laf söylersen samimi olmaz. Herkesin kendi vücudu kendi kararı
00 Yorumla
+1 yılO kızlara bakma ya 😂 kendi fikrin kimse bişey diyemez
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tam tersi olanlar geri kafadır. Kendi tercihin. Böyle yaparak ve uygulayarak değerini arttırırsın.
00 Yorumla
+1 yılZaten en iyisi bu. Benim daha hiç sevgilim olmadı. Olmasınıda istemiyorum. İnsanlara güven olmaz. Evlensem bile yakınlaşmak istemem.
00 Yorumla
+1 yılaptallık değil doğru olan bu ama eşine saklamak olarak düşünmen saçma yani bunu kendin için yapmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKımseyı alakadar etmez sen kucaktan kucaga gezene bısey dıyemezsın onlarda sana dıyemez herkesın kendı secımı
00 Yorumla
+1 yılBence iyi bir durum, hem enerjisel olarak da (dini) daha temiz olunuyor, sevgiyle ve güvenle özelimizi açmak en doğrusu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleydim sonra nişanlımla bişeyler yaşadık sorunlar çıktı ve ayrıldık şu an çok pişmanım onunla bişeyler yaşadığım için umarım karşına sen gibi biri çıkar çünkü bu haltı yemeyen erkek kalmadı dünyada
04 Yorumla- +1 yıl
Kötü olmuş insalah düzelir
Cevap sahibi+1 yıl@03Berk09 ben kişisel bişey yazmadım insanların durumu bu yalan değil
+1 yılBende 25 yaşına geldim kendimi saklıyorum yani normaldir. Ama günümüzde çoğu insan zina yapıyor yani.
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusu sensin
Sadece yanlışın sesi çok çıkınca doğru şüpheye düşer14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeri kafalı falan değilsin. Herkese veren cinsellik yaşayan çok mu modern oluyo güldürmeyin insanı normali olması gerekeni bu ztn doğru yapıyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHyr gzl seyler yapio ve düşünüyorsun bence boyle kal
12 Yorumla- +1 yıl
@QueenOfSea
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yapıyon, onlar kendileri verdikleri için başkaları da versin diye böyle yapıyor. Kanma
00 Yorumla aptallık degilde dogru olan buda senin gibi dusunenler artık pek kalmadı nadir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeri kafalılıkla bu tür şeylerin alakasını göremiyorum
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapıyorsun bana kalırsan ama tâbi ki de bu tercih meselesi
00 Yorumla
+1 yılGeri kafalı değilsin. Halâ böyle düşünen insan çok var
00 Yorumla
+1 yılHayır. Doğru yapıyorsun. Olması gereken bu. Öyle diyenler aptal.
00 YorumlaYanlış yapmıyorsun. İstediğin şeyi yapmakta özgürsün. Kimsenin seni yargılamaya hakkı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuradaki insanlar fazlasıyla rahat bu konularda. Sana hata ediyorsun diyenler olur şimdi. Sen doğru bildiğini yap, içine sindiği gibi yaşa. bence iyi bir şey yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılEskiden farkli dusunuyordum
Ama evet enayilik.
Buna deger buri cikicak mi sence karsina?00 YorumlaKötü olanlar yanında iyi istemezmis umarım kendin gibi birini bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Saçmalama yaaa, kimsenin sana baakı kırmasına müsade etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Sana helal olsun işte aklı başında bir kız... İşte gerçekten saygıyı hak eden bir kız... 👍
022 Yorumla- +1 yıl
Diğerleri saygıyı hak etmiyor mu
- +1 yıl
Şaka mısın feministlik mi yaptım?
Ayrıca feministlik kötü bir şey mi?
- +1 yıl
Biriyle yatmış kız veya erkek de saygıyı hak eder. Kimseyi böyle aşağılayamazsınız.
Demek istedim.
- +1 yıl
@Soruüreten evet feministler yok olsun direk... insan türünün en alt varlıkları o feministler... sonra veganlar geliyor
- +1 yıl
@Soruüreten sonra erkeği de kızı da gelip "yaaa ben temiz birini istiyorum" diye ortalığı kaldırıyorlar... siz kendinizi tutunuz mu ki böyle bir şey isteme hakkınız var... Her B*ku ye sonra temiz insan istiyom yok öyle bir dünya...
- +1 yıl
Yo ben benim kadar temiz ve seçici olmasını isterim. Benden farklı olmasını istemeye pek hakkım yok. Öyle yapan erkeklerin yaptığı saygıyı hak etmiyor evet.
- +1 yıl
Feminist ne demek? Niye yok olsunlar? Açıklayamazsın sanırım.
- +1 yıl
Bir de feminist olduğuma nasıl karar verdin?
Ben bile bilmiyorum.
Bunlar hep düşmanlıktan. - +1 yıl
@Soruüreten hangi tür femiNaziliği açıklamamı istersin küçük kızçe :D
Radikal Feminizim mi istersin?
Klasik olanı mı?
Liberal olanı mı?
yoksa uğraşmaktan en çok keyif aldığım model olan Marksist ve sosyalist Feminizm mi? - +1 yıl
Fikrim yok feminizm nedir açıkla.
- +1 yıl
Bir de ben neden feministim? Bunu da açıkla.
- +1 yıl
@Soruüreten bayılıyorum şunların böyle kudurmalarına :D Fikrin yok yani bir b*k bilmiyom diyorsun anladım. :D :D :D
- +1 yıl
Nasıl yani?
- +1 yıl
@Soruüreten senin erkek versiyonlarına biz cam gardiyanı diyoruz... tabi sen şimdi bunu da bilmiyorsundur ne demek diye... :D
- +1 yıl
Kendi kafandan bir şeyler kurup bana söylüyorsun.
- +1 yıl
Şunlar dediğin ne? Kudurmaları neeeee?
- +1 yıl
Sırf biriyle yatmışsa da saygıyı hak eder dediğim için bana söylediklerine bak.
Sen ve senin gibileri Allah’a havale ediyorum. - +1 yıl
@Soruüreten şu anki halin işte baksana nasıl da hiddetli hiddetli cevap arıyorsun... cidden yazık kücük feminazi :D
- +1 yıl
@Soruüreten Bende Diyorum hayır efendim Or***pu ya Or***pu denir Pez***ge Pe*** denir bu kadar basit... ve onlara SAYGI DUYULMAZ... Kendini ona buna meze edene saygı duyan direk APTALDIR... işte özünde o yana yakıla savunduğun feministlik bu normalde hem kadına hem erkeğe yeri geldiğinde doğru ve eşit davranma al sana FEMİNAZİLİK :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen öyle düşünüyor olabilirsin herkesin kendi düşüncesi ama şaşırdım biraz çünkü 26 yaşına kadar yaşamamış olmak bilmiyorum yani evlilik dediğin iki imzadan ibaret illa evleniyim de evlendikten sonra olsun diye düşünme kendini hazır hisettiğin zaman olmalı bence
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. her türlü insan var. erkeğin de kadının da. senin gibi düşünen erkekler de var.
00 Yorumla
+1 yılHayır doğru olan bu da, umarım hakedecek birini bulursun 👍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılTercih senin ve kezbanlık da değil ama "kendimi eşime saklıyorum" düşüncesi saçma.
00 Yorumla Hayir herkes kendi günahından sorumludur yargılamak kimsenin haddine degil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır namussuzluk mu yaoacaksin en iyisi o kadınlar ile olmak isteyen erkeklerin sözü ama evlenmek için bakire ararlar
11 YorumlaBu herkesin kendi tercihi kimseye kulak asmayın temiz kirli diye nitelendirmekte çok yanlış. Size saygısı olmayan insanları çevrenizden uzaklaştırın. Sizin tercihiniz sizin kararınız.
15 Yorumla
Soran+1 yıliyi de kuranda temiz kirli diyor zaten islam bunu gerektiriyor
Soran+1 yılevet kaçırdıysam kazasını da yapıyorum ama ne alakası var bunlarla? bunları yapmayınca kirli olmuyorsun ama zina yapınca kirleniyorsun kebair-i sebadır zaten 7 büyük günahtan biridir. başka sorun?
Soran+1 yılhem müslüman olup hem zinakar kirli değildir demek nasıl bir mantiksizliktir? ben müslüman değilim de kurtul
Soran+1 yılmüslümansan da kirliyim lekeliyim ama yapıyorum günahı boynuma de olsun bitsin ne ona geliyorsun ne buna yani
- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat