Çok özlediğiniz biri var mı?

Bir tane köpeğim vardı sarı minicik onunla çok güzel vakitler geçirdik sarılırdık dondurma delisiydi kendime alıp ona almazsam keserdi oynamazdı onu çaldılar aramadığım yer kalmadı 2 yıl aradım babamla çok aradık bir sonuca ulaşamadık gerekli mercilere bilgi de verdik ama çıkmadı onu ve anılarımızı özlüyorum :(
Canim nasil caldilar evinde degilmiydi üzuldum
Disarda koymucaktin gece iceriye alcaktin canim ah ahh gõzlerini uzerinden ayirmicaktin uzulme neyse hayirlisi buymus 😔
Var yıllarca bekleyip tesadüfen yaşadığı şehre gidip evine 45 dk mesafeden geçip sokakların da geçerken lütfen karşıma çık diye dua edip sonuç olarak çıkmaması rüyalarım da çok görürdüm gecen sene başka biri ile evlenmiş mutlu olsun dedim geçtim elden başka bir şey gelmiyor ki maalesef sevse gelirdi sevmedi çünkü...
Uzulme
Babam 😞
Nolduki 😔
3 ay önce kaybettim
Cnmmmmm😔😔😔😔😔😔😔😔
Cevap
37Cevap
Evet var ama aşk olarak değil bu farklı.
Nasil yani
İnsan sadece aşık olduğu kişiyi özlemez demek.
Doğru aslinda galiba anliyorum seni🙄
Var ama gidenler geri gelmiyor
Lise 1 de ilk günümüzde 27 eylül 2016 görmüştüm onu aynı sınıftaydık 6 senemi pesinde geçirdim yüzlerce km yol gittim geldim peşinden evi uzaktaydı yurttan atılmıştı yurt müdürüne saldırmıştı tam bir psikopattı ben de öyleyim harley ve joker gibi olurduk:( lise 2. sınıftan sonra görmedim bidaha sonra lise 4 te kaldığı yeri bulup peşinden kaç kere gittim geldim elinin tersiyle s. ktir çekti sadece 2 kez yazilmistim ama. Bi ara sizofrene bağlamış yanimdaymis gibi yaşıyordum hayal ederek. Ama o naptı? Naptiysa çok iyi yaptı ben ne güzel tüm kizlardan nefret eden onlari sevmeyen ben gidip aşık olursa ağzına ederler böyle işte...
Kiyamam yaaaa🙄😏😔üzulmeeee
Üzülen kim? Alayınızın a... hata bende. Mizojinistsin sen ne işin var aşkla meşkle
Alsaydiniz derken ayip ediyosun ama😏
Alayiniz
Biri vardı ama evliydi o yüzden pek de bi beklentim yoktu ama seviyodum işte başta her şey çok çok güzeldi oda benle ilgileniyordu herkesten çok o beni düşünüyordu iltifatlar konuşmalar ama ilerisi olmadı karısı ve çocuğundan dolayı bide ben zamanın da çok büyük konuştum ben asla evli bi adama bakmam diyodum insan lafını böylede yalarmış bi daha büyük konuşmamayı öğrendim bunu beni yargılayasınız diye anlatmıyorum hayatta her şey biz insanlar için o yüzden yaşadığımız her şeyden bi ders çıkarmamız gerekiyor çünkü hayat insana yaşamam dediği ne kadar şey varsa yaşatıyor maalesef
Insanin basina hersey gelir seni yargilamamki
Güzel soru. 17 yıl oldu çoğu zaman gelir, hatta kullandığı parfümün kokusu bile ara ara gelir. Ancak hangisini kullandığını hatırlayamam ve her defasında sinir olurum keşke bir yere not etseydim diye 😑 Farklı bir ruh hastalığı bendeki.
😊😊
Evet çocuk ben. O kadar masum ki. Bir halt bilmez hep kullanılır dövülür korkutulurdu garibim. Ben bi tek onu özlüyorum keşke sarıp sarmalayabilseydim onu alıp uzaklara götürseydim
Ama yapma hassas biriyim ben😔
Başka aklıma gelmedi özlediğim birisi. Kimseyi özlemem hayatım boyunca özlemedim
Cansin
Evet var unuttuğum zaman rüyama gelir kendini hatırlatır ve gider. Sahi neden rüyalara gelir ki?
Biliyomusun ilk zamanlar en az 50 kere gõruyorum istemiyorum git gelme rüylaarima diyerekten yatiyodum hep farkli değisik bi sekilde gorüyordum degisik bi lunaparkta gõrevli olarak cikiodu karsima sonra metro gibi biyerde sonra avm tarzi bi yer sonra evine giriyorum yatak odasina neler neler aglayarak uyaniyodum kahrediyodum neler cektim psikolaga bile gittim cok ama coookkkkkkk sevmistim uc noktolardaydim kalbi temiz biriydim bide saf sadik durust demekki boyle olmamak gerekiyomus.. yazik etti bana herkesi ezerek ona kosmustum halbuki en guzel yillarimi caldi s.. f... z simdi umrumda degil kaybolan guzel gunlere uzuluyo insan bide safligima.. simdiki aklim olcak bide eski günler tozumu vermem kurban ederim..
Ben de umursamaz oldum işte. Normalde düşünmem ama rüyama gelince acı çekiyorum uyanınca da uzun bir zaman aklımdan gitmiyor , acı çekmemin sebebi de evlenmiş olması ona asla ulaşamam. İşte o mutlu artık ve ben mutsuz kaldım.
Ne yapıyorsun ruyada
Nerden biliyosun hic sanmam emin ol herkes yasattigini yaşamadan õlmucek seninkide ve benim geriye biraktigim s... z de azap cekiodur kul hakki agir cikar senin akittigin her bir damla yaş icin melekler attigi adimina lanet yagdiriyo merak etme ona ve hesabi agir olucak bana yapilan sana yapilan lar kimsenin yanina kalmicak👍🏻Allah kurtardi boyle düsun..
Buradan yok ama reel hayatımdan 3 kişiyi çok özledimm.
😔😔😔
Sadece 1 kere buluştuğum adama aşık oldum bu nasıl olur biri bana anlatsın ben kafayi yicem yoksa
Hoşlantidir o
Yok ya keske oyle olsaydı
Yildirim askimi kiz yoksaa yüregine tekrar sor eminmisin
İçip aradım
Simdimi eee nededin şok etmisimdir Adami Allah emi😀
Adam. şok olmustur konustunmu bari
Yok şimdi degil bikac gun once sasirdi ama engellemicem seni ne halin varsa gör dedi onun amacı cinsellikti bende hayır dedim iletisimi kopardı neden engellemicem seni demistir sence
benim arkads emoş gibi bu garibim de birini sevdi adam evli bikac kere gorusmus asik olmus adam cinsellik istemis buda yok deyince sogumus adam yan cizmis ben cok dedim ona bu adam niyeti cinsellik diye bni dinlemedi cok kostu pesinden adamin en sonunda ayrild😏
Sana acik kapi birakmis iyice düsunsun fikri degisirse kapimdan girsin diye onun amaci şey işte anla aşk gõzunu kõr etmis senin kendine gel topla kendini hemen
Peki içip arayınca benim hakkımda ne düşünmüştür
Ne düşüncek kafa guzel bunun bana yazilio heralde ilgisi var demistir birazda hosuna gitmistir
Hosuna niye gider ki
Sende ne diye ariyon pof pofluyon
Kafam guzelken aradim aradim daha arayamam dedim
Ilgi erkeğin hosuna gider memnun olur belli etmez ama renk vermez onlar!! ah ahh erkek milletinin ciģerini bilirim bennn...🤨
Arama boş ver amann şunu bulunmaz hint kumaşimi
Ailemi özlüyordum, uzaktaydım. Yanlarına geldim özlem gideriyorum.
Var ama yanımda oksun demiyom o zamanları özledim
Vardı Ölene kadar unutamam ama alışmaya çalışıyorum 8 sene oldu tam tek gercek aşktı onuda bile isteyerek kaybettim. Ona gelecek sağlayamacağım için
Off😔
Açıkçası öyle biri yok hayatımda olmadı da. Bu saatten sonra bu yaştan sonra da olur mu Allah bilir
Olur bellimi olur
Nasip Allah bilir. İnsan bulunduğu durumu kabullenmeli. Bir kızım ve oğlum var hayatımı gönlümün kır çiçekleri.
Bilmiyorum belki de hayatımı onlar için erteliyorum. Sonuçta tek bir insan değilim O yüzden de bu halimle kimsenin kapısına varamam da kapısını çalamam da.
Mantıklı düşünmek gerek karşındaki insan kabul etse de Ailesi kabul etmez.
Kendini ozletecek biri uzun zamandır hayatımda yok.
Gerçi olsada özlemeyi sevmem.
Sevmek mutlu etmek gönlüne girmek varken üzmek nedendir anlamış değilim.
Ben en çok burnumun direğinin sızısı, babamı ozledim bu hayat'da.
Allah rahmet eylesin 😔
Evet, evli sevgilimi özlüyorum. Kocası bi defolup şehir dışına gitse de yine buluşsak.
🙄🙄🤔
Vardı. Evet hala aklıma gelir o anılar bazen, özlem olarak olmasa da.
Ici yanio insanim mesela benim canim yanio
Geçiyor, boşluğa bırakıyor yerini. Bir yerden sonra o insanı değil, o güzel anları özlüyorsun.
Aynn
şu an eşimle geçen sevgililk dönemi çok özledim kıran döken biri değilken şu an canımı dahi acıtıyor hayatımda daha iç acısı bir olayda babamı çok özledim ,
Var evet ama yüzünü şeytan görsün diyorum artık.
Amin canım
Özlediğim canlı olarak kimse yok. Ölen arkadaşım var o kadar.
En İyi Cevap