AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Birlikte olduğum bir kız vardı, internette tanışıp da davet etmiştim. Sonra numarası gitti daha da ulaşamadım. O da ulaşmayınca geride kaldı. 5 senedir aklımda kendisi. Güzel fantezileri vardı.
Hem özlüyorum hem çok kırgınım hem çok kızgınım
Bu çok kötü bir duygu bilirim..
Durup durup gözlerim doluyor, zaman her şeye ilaç olur diye umuyorum
Onu geri kazanma şansın var mı
İstemiyorum ki artık, çok kırıldım, emeğime üzülüyorum
Sende haklısın bir de böyle onu düşünüp özlerken onun aklına bile gelmemek çok kötü yaşadım
sözde çok seviyor ama bilmem hangi nedenlerden dolayı ağlayarak kahrolarak yapmış, tek mesajda, ne cevap vereceğime bile bakmadan, zoruma giden bu, kaldı ki bu nedenler en baştan beri vardı
velhasıl hakkıma girdi çok fena
helal etmeyeceğim hiç
Neden seni bıraktı
Daha önce ilişkim olduğu için
Halbuki bunu en baştan anlatmıştım kendisine
Ayrılmaya yer arıyormuş gibi resmen hala konuşuyo musunuz peki az çok
Tekrar ulaşamadım
Ayrılmak isteyebilir ben zorla yapışmam ki
Ama bu şekilde olmamalı
Ben bunu kabul etmiyorum
Hem seviyorum diyor hem veda ediyor
Üzülmeni istemem ama gerçekten sevseydi seninle olmak için her yolu denerdi biliyorum sevdiğinden vazgeçmek kolay değil ama elbet birgün ayrılacaktınız sonsuza kadar beraber olamazdınız onu düşünme ve hayatına devam et başka bir yolu yok zaten senin sevgini verdiğin değeri hak edecek kişiler karşına çıkıcaktır bir gün o senin için üzülmüyorsa sende aynısını yap kendini üzmeye asla değmez
Çok teşekkür ediyorum, çok iyi niyetle belki benim için iyi olacak şeyi söylüyorsun
Ama emin ol denedim
Sevgi olayı anlaşılıyor aslında
İlgiden, ayırdığı zamandan vs
Bunlarda pek problem yoktu gibi en azından bir hafta öncesine kadar
Ha şunu söyleyeyim sevmiyorum deseydi bu kadar zor olmazdı benim için
Bazı sebepler söyleyip bundan dolayı olmaz gibi bir şey demişti
Benim halledebileceğim şeylerdi
Davranışım gurursuzca farkındayım, beni daha çok üzecek farkındayım ama bu şekilde bitmesini istemiyorum
Farklı şehirlerdeyiz, uzak mesafe idi ilişkimiz, ben yaşadığı yere gideceğim, yüzleşeceğim, içimdekileri dökeceğim (sev beni, birlikte olalım falan değil), o saatten sonra olup olmaması pek umurumda olmaz
Ben hayatımdaki çoğu insandan kazık yedim, bir de bu kazığı kaldıramıyorum işin aslı
Sevmiyorum dediği için umutlanıyorsundur bence de yüzleşmek iyi olur ama ondan sonra çok üzülebilirsin diyeceği şeyler için ama en azından böyle umut besleyip hergünü böyle kırgın gecirmekten iyidir hala onu istiyorsan hiç değilse arkadaş olmayı teklif et derim en azından iletişimde olursunuz belki aranızda arkadaş ilişkisine dönebilir sen bilirsin yine de işine karışmak istemem
Hayır arkadaş olmak istemem
Ben üzüleceğim kadar üzüldüm aslında
Daha fazla üzülür müyüm sanmıyorum
Kararsızım aslında, dönse bile ben istemeyebilirim
Ama yüzleşmeyi kesinlikle istiyorum
Yüzleş ve ondan sonra da hayatına bak o zaman, senin için en iyisi umarım onu unutabilirsin ve bir daha da karşına böyle sevgini hak etmeyecek insanlar çıkmaz
Öyle yapacağım, teşekkür ederim, resmen dert ortaklığı ettin bana :)
Ara sıra yazarım buraya yakarım bildirimini belki
Bende buna benzer bir şey yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni, rica ederim istediğin zaman yazabilirsin (:
Geçti mi peki, kapattın mı içinde tamamen?
Benimkisi sevgili ilişkisi değil yakın arkadaşımdı çok ddğer verdiğim sevdiğim biri o pek bir uğraş göstermesede eskisi gibi olmaya çalışıyorum ama yoruyor cidden bıktığım zamanlar oluyor ama vazgeçemiyorum
Arkadaşlık ilişkileri biraz daha menfaat üzeri yürüyor sanki
Senden menfaati yoksa kendini hırpalamamanı tavsiye ederim
Beni öylece bıraktı şimdi onunla tekrar arkadaş olmayı başardım ama daha ilerisine gidemiyorum vazgeçmeye çalışıyorum oda olmuyor çok üzülüyorum her gün onu düşünüyorum böyle olmasına rağmen yinede çok seviyorum çıkmazda gibiyim onu bırakamamanın sebebi hayatım boyunca öyle bir arkadaş tanımamış olmam ne yapacağım bilmiyorum gerçekten
Arkadaş ilişkilerinde bu kadar bağlılığı ilk kez görüyorum
Benim liseden beri arkadaşım dostum geçenlerde bana kızıp engelledi
Üzülmedim neredeyse
Yanlış bir şey mi yaptın ona? Hata sende miydi?
Benim hatam yoktu bence küçücük bir şeyi büyüttü diye oldu bunlar nasıl böyle baglandım hiç bilmiyorum sadece 5 senelik bir arkadaşlıktı bu
Kaçan kovalanır derler, benim olayda da böyle seninkinde de
Kırgın ise sana kırgınlığı geçmeden normale dönmez ama gönlünü aldıysan be hala sürdürüyorsa bunu kaçıyor kovalamanı istiyor ısrar etme bence
Keşke yapabilsem
İnşallah gönlünce olur
Umarım, teşekkürler tavsiyelerin ve beni dinlediğin için
Rica ederim her zaman yazabilirsin
Sen de aynı şekilde içini dökmek istersen falan buradayım her zaman yazabilirsin
Yazarım muhakkak
onu söyleyemiyoruz maalesef
Recaizade Mahmut Ekrem.
Var rahmetli dedemi çok özledim
Var canım var gormek istiyorum onu
Niye aklıma getirdin şimdi
Rahmetli babam
Özlemedim.
Kendim
Yokk
nooo yok
Sen varsın