Özellikle özel anlarda falan , bazen zorlanıyor. Hatta bi kere ayrılalım istersen daha iyilerini hak ediyorsun bile dedi. Böyle düşünmesi beni gerçekten üzüyor ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
doğru mu düşünüyor peki? yetiyor mu sana? kötü anlama sadece meraktan sordum, bazen o şekilde engeli olan bireyler aklıma geliyor o zaman da diyorum kendi kendime acaba eşleriyle nasıllardır diye
03 Yorumla
Soran+1 yılBu soruyu zaten genelde alıyorum ama ben bu durumdan rahatsızlık hissetmiyorum. Bazen yavaşlamasını söylüyorum öyle istemezken sırf ondan önce ben demiş olayım kötü hissetmesin diye ama onun dışında çok büyük problemler yok
Soran+1 yılTamam teşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen konuş onunla, onun böyle değerli olduğunu onu sevdiğini sık sık söyle. O da anlar zaten bu düşünceden vazgeçer. Bedeni sevmek mesele değil, onu herkes yapar önemli olan her şeyi ile bir insanı bütün olarak sevmek
010 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmeyerek evlendim aslında o beni seviyordu ve ona daha önce hiç onu sevdiğimi söylemedim hatta cinsellik konusunda ilk adımı hiç ben atmadım bunu da söylemişti
Cevap sahibi+1 yılŞimdi peki?
Soran+1 yılBu soruyu da kendime hiç sormadım yani kendime de itiraf etmedim daha ama galiba evet galiba...
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani yetmiyor mu diyorsun? Bunu önce sen itiraf et kendine madem ki...
Soran+1 yılHayır onu demiyorum seviyorum galiba diyorum
Cevap sahibi+1 yılEmin değilsin yani anladım. Sevmesen zaten bunları düşünmezdin bence de
Soran+1 yılHaklısın..
Cevap sahibi+1 yılAnlatırsan daha dinlerim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Öncelikle geçmiş olsun.. Kaygı ve üzüntünüzü anlıyorum. Onda ki bu duygunun yok ol ası için sana büyük iş düşüyor.. Onunla konuşmalı ve teselli etmelisin. Ayrıca duruma uygun pozisyonları uygulayın
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ne yapacağımı da bilemedim
Soran+1 yılTamam sağ ol bu arada
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
+1 yılAdamın bu şekilde hissetmesinin sebebi kusura bakma ama bacağından ziyade sensin. Öncelikle sevmediğin biriyle niye evlendin bu bir. İkincisi eşim olan kadın bana sevgisini gram göstermeyip dil getirmezse ben de onun benimle olmak istemediğini düşünür ve böyle duygusal bir durumda suçu kendimde bacağımda arardım. Eşine üzüldüm açıkçası, bacağından dolayı değil de böyle bir eşi olduğu için çok şanssız biri.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ne diyeceğimi bilemedim ama gerçekten çok pişmanım bi şeyleri düzeltmek istiyorum nasıl olacağını nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum
- +1 yıl
Kendini sana yük gibi hissetmesini sağlamışsın resmen, onu sevmeyen bir kadınla ona belki de muhtaç olduğunu lakin yük olduğunu hissediyor. Afedersin kırmak istemem ama şimdi mi aklın başına geldi kardeşim. Yazık gerçekten.
Soran+1 yılNe desen haklısın tüm suç bende
+1 yılilgisizlikten oylehıssedıyor... Şu an ılgı gostersen ustune dussen bu seferde ona acıdgın ıcın oyle davranadıgı dusunecek... ben sevmeden evlendım demıssın.. sorun orada baslıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama bu noktada ne yapmam gerekiyor
- +1 yıl
cok empatı yapabılecegım bır durum degıl... psıkolojık destege ıhtıyacı var esınızın
Soran+1 yılBunu dersem de daha çok yanlış anlar
+1 yılSen, ona bunu hissettirecek bir harekette bulunduysan böyle söylemesi normal... Yani insan durduk yere karısına bunları söylemez.
09 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmeyerek evlendim aslında o beni seviyordu ve ona daha önce hiç onu sevdiğimi söylemedim hatta cinsellik konusunda ilk adımı hiç ben atmadım bunu da söylemişti
- +1 yıl
O zaman boşa gitsin
Soran+1 yılBen mi sana zevk vermiyorum falan dedim ayrilalim deyince aksine ben fazlasiyls alıyorum ve seni kullanmis gibi hissediyorum kendim için falan dedi konuştuk biraz bana sarildi beni hiç birakmiycaksin dimi diye ve bi kaç damla gözyaşı fark ettim onu bırakamam
Soran+1 yılBeni çok seviyor yanında olmamı istiyor çok değer veriyor ve onu birakmamdan özellikle bu eksikliğinden birakmamdan korkuyor biliyorum yapamam bunu ona
- +1 yıl
Ohoooo hem istersen ayrılalım diye soru soruyor hem de ajıtasyon yapıyor, en sevmediğim şey kararsızlık...
Soran+1 yılBende onun yanında mutluyum ve galiba seviyorum da bilmiyorum ama değer veriyorum boşanamam
Soran+1 yılOnu benim için sordu beni düşündüğü için bende bu düşüncesinin saçmalık olduğunu falan anlattım sonrasında böyle yapti
- +1 yıl
O zaman mutluluklar :)
Soran+1 yılTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sevdiğini söyle biraz hoşnut et gönlünü manevi anlamda diyorum yanj neden sevdiğini söylemezsin ki o adam sana bu kdr deger verirken
08 Yorumla
Soran+1 yılSevmeden evlendim dediğim gibi ama şu an aslında demek istiyorum bana bunları dedikten sonra da kendimi çok kötü hissettim ama şimdi de utaniyorum
- +1 yıl
Utanma sevmenin sevmeni soylemenin zamani yok her zaman söylersin
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
İnşallah olur düzelir her şey ve ona erkekliğini hosnut etcek şeyler söyle birde
Soran+1 yılNe söyleyebilirim mesela
- +1 yıl
Valla simdi ben burdan yazinca hep eksi yiyom ama yine soyliyeym erkekliğini öv nasil zevk aldığını nasıl hoşuna gittiğini söyle işte hafif ten inle zevk aliomus gbi falan
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Büyük bir sorumluluk... Ancak kalbiniz ve bedeniniz onaylıyorsa sorun yok🙂 Mutluluklar.
03 Yorumla
Soran+1 yılBirde böyle düşünmese. Teşekkürlerr
Soran+1 yılÖyle teşekkürler
+1 yılsevmiyorsan niye evlendin de adamın hayatını maffediyon
05 Yorumla
Soran+1 yılo beni seviyordu ama bunun pişmanlığını hep yaşıyorum ztn onun için
- +1 yıl
insan pişman olacağı hatalar yapmaz
Soran+1 yılYapar insanlar hata yapar ve sonunda pişman olabilir
- +1 yıl
sonrasında pişman olacağını biliyorsan o hata değil bilerek yapmaktır
Soran+1 yılBilmiyordum ama
+1 yılAranızda ki sorun cinsellik değil sevgisizlik. Yaşayan bilir
010 Yorumla
- +1 yıl
Şimdi sadece sever gibisin, tam anlamıyla bir tutku olmadığı açık.
Soran+1 yılYani bilmem
- +1 yıl
Her evlilik insan ötesi seks, anlayış, eğlence ve sorumluluk temelinde yükselir
Soran+1 yılNe yapmam gerek pek8
- +1 yıl
Bilmem, rol yap. O kadar inandırıcı yap ki kendine hayret et.. Ne bileyim yatakta pozisyon değiştir, ona dünyanın en güçlü erkeği olduğunu hissettir hatta söyle.
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
Benim için her ilişkinin temelinde, doyurucu seks vardır. her şey eninde sonunda yatağa çıkmıyorsa eksik kalır. Freud gibiyim bu konuda :))
Soran+1 yılAnladım bende tam aksine cinselliğe o kadar önem vermem aşk bana göre başka bi şey tabi o da olacak da
- +1 yıl
Aşk çoğu zaman dengesiz, mantıksız, üzücü olabiliyor. Erkek ve kadın bakış açısı hep farklıdır
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılDestek cikmalisin. Mesela yok oyle bir sey kendi kuruntun falan diye destek ol bence
028 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle hepimiz kusurluyuz önemli olan insanların bizi kusurlarımızla sevmesi
- +1 yıl
@OrhanCanerTüredi helal kardesim
Soran+1 yılDiyorum ama pek işe yaramiyor gibi ben mi sana zevk vermiyorum falan dedim ayrilalim deyince aksine ben fazlasiyls alıyorum ve seni kullanmis gibi hissediyorum kendim için falan dedi
- +1 yıl
Sanada helal canım kardeşim benim 3 günlük dünya için üzülmeye değmez kimse kendisini değiştirmeye çabalamasın sevgi çok güzel bişey
- +1 yıl
Kendi kuruntusu bence
- +1 yıl
Hyr eşin üzüldüğü için nedediğini bilmio yapma etme bırakma bu adamı hem bu adamın yanında kalman çok büyük sevap eşine destek ol
Soran+1 yılSonra beni bırakmıycaksın değil mi diye sarılmıştı ve ağladığını fark ettim çok nadir gördüğüm anlardandı bırakmam zaten ama işte
- +1 yıl
Kendini yetersiz hissediyor. Tek bacakli oldugu icin halbuki engelli kisiler o kadar cok daha oyi seyler yapiyorlarki? Her yonde ondan kendini yetersiz hissetmesin ve her segerinde destek cikmaya calis. Hatta cocuk yapin belki daha iyi hossedebilir kendini
- +1 yıl
İşte bazen insan dertlerine dayanamio bende bazen ağliorum dertler bazen insanı çok yoruo ama bunları hiç olmamış gibi farzedip hayata devam etmemiz lazım
- +1 yıl
Aynen Orhan kardesim bende oyle ediyorum. Yasim 41 diyorum sevgilim esim olsa ama yok ne yapiyorum? Hayatima devam ediyorum bir sekilde
Soran+1 yılİkinizde çok hakliniz
- +1 yıl
Aynen öyle bu bi imtihan biliorum bazı şeyler çok zor ama insan devam edebiliyor kendimizi zorlarsak bi şekilde iyi ya da kötü yaşa gitsin su akar yolunu bulur kafana takma
- +1 yıl
Soran hakli haksiz olup olmama degil.
Kocana ne kdr deger veriyorsun. Anladigim kadari ile deger veriyorsun ve bu cok belli zaten boyle devam derim
Soran+1 yılVeriyorum tabi. Ben sevmeyerek evlendim aslında o beni seviyordu ve ona daha önce hiç onu sevdiğimi söylemedim hatta cinsellik konusunda ilk adımı hiç ben atmadım bunu da söylemişti
- +1 yıl
Eger evlilikte hersey cinsellik ise baslarim oyle evlilige. Bence sen bi cocuk ver ona nasil mutlu olacak
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum evlilik cinsellikten ibaret asla degil olmamali da.
Soran+1 yılCidden mi
- +1 yıl
Bence evet. Gorsun nasil yeterli oldugunu sana nasil mutlu oldugunu vesayre. Ne kdr zamandir evlisin
Soran+1 yılYaklaşık bir yildir
- +1 yıl
Erken yeni evlendiniz demek.
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Anladim olsun bi sor istermisin cocuk diye bi nabzini olc bence
Soran+1 yılAma utanırım
Soran+1 yılSaçma gelebilir ama ben sevmeden evlendiğim için hiç böyle şeyler demedim ona daha önce böyle olunca da zor oluyor bi anda senj seviyorum bile demedim belki ondan da böyle şeyler düşünüyor
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Oda olablir tabiki. var mı icinde kirintilar ona karsi
Soran+1 yılGaliba evet
- +1 yıl
Demesende sevgini goster
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yapabildiğini yapıyorsun dur sözlerinle de yeterli olduğunu dile getir
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl diyebilirim ki
Soran+1 yılHaklısın umarjm anlar
Soran+1 yılEvet haklısın teşekkür ederim
Soran+1 yılÇok teşekkürler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana görevini tam yapıyosa sorun yok.. sende eksik kalıyosa sıkıntı.
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben öyle düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yıldemekki sıkıntı var.. ileride anlarsın bunun eksikliğini..
Soran+1 yılyok ben sorun etmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu eksik hissettirme olmuyorsa bile en iyisini yapıyormuş gibi davran
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hissettirmeyeceğim ama bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTa k i p et
+1 yılCunku ezilme hissi var. Altta kalma sana yetememe sorunlari var onu bu sorunlardan atlatacak olanda yine sensin
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapabilirim ki
- +1 yıl
Ona sana yettigini hissettir her anlamda sadece cinsel degil cunku cinselligin altindads duygusallik yatiyor
Soran+1 yılHaklısın bi kez bile seni seviyorum demedim ona
+1 yılALLAHım eşinin yardımcısı olsun böyle konuşmasına müsade etme herşeyi unutturmaya çalış eşine sev sevebildiğin kadar umarım hiç ayrılmazsınız
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama böyle düşünmemesi için ne yapmam gerek bilmiyorum inşallah teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim elinden geleni yap pes etme eğlenceli konulardan konuş mutlu olmasını sağla
Soran+1 yılTamam sağ ol
+1 yılPeki sen seviyomusun adami sen kndin ne dusunuyosun
05 Yorumla
Soran+1 yılşu an seviyor gibiyim artık ama bilmiyorum da başından beri değer veriyordum
- +1 yıl
Ona hissedittirmiyosan bunu evet kndii sana yük ve muhtaç hisseder ama bu dünyanın bin türlü hali var 5 dakika snramizin garantisi yok o yüzden bu tür durumlarda hayat arkadaşına sahip cikmalisin aksini aksetmelisin ona
Soran+1 yılHaklisinn
- +1 yıl
Yazarmisin bna bişey daha dicem
Soran+1 yıltakip ettim
cok kıskandım sevgılını senın gıbı bır mütiş kadına denk geldıgıne adam cok cok şanslı
09 Yorumla
Soran+1 yılHerkes böyle diyor ama bence onun güzel kalbi her şeyin en iyisini hak ediyor
Soran+1 yılBen onun yanında o kadar mükemmel olduğumu da düşünmüyorum herkesin aksine
Soran+1 yılneden peki
Soran+1 yılYani niye böyle düşünüyorsun beni görmedin bile insanlar dış görünüşüme göre de yorum yapıyor da sen neye göre yaptın anlayamadim
Soran+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yıl😊😊
+1 yılİnce fikirli demeek. Sen de ona yardımcı ol. Mesela üste cik
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok hemde. Ben sevmeyerek evlendim aslında o beni seviyordu ve ona daha önce hiç onu sevdiğimi söylemedim hatta cinsellik konusunda ilk adımı hiç ben atmadım bunu da söylemişti ben ona seni seviyorum bile demezken o bana sevgisini o kadar hissettiriyor ki
- +1 yıl
Çok da şanslısın. Ona eksikligi olan şeyi hissettirme. Yetmiyor mu sana
Soran+1 yılYetiyor yani eşim sonuçta o benim zorlukları olmuyor mu tabiki oluyor ama sorun etmiyorum etmem de böyle bi şeyden dolayı her zaman ona bunu hissettirmemeye çalıştım
- +1 yıl
Yanlış anlama. Ben sadece eşinin bu düşüncesi yerinde mi yersiz mi diye merak ettim
Soran+1 yılEstağfurullah
- +1 yıl
Yaşlar kaç
Soran+1 yılBen 22 o 34
- +1 yıl
Çok yaş farki varmış. Aşık mi oldun
Soran+1 yılHayır sevmeyerek evlendim aslında
- +1 yıl
Seninle bir arkadaş bir sırdaş olarak konusabilsek keşke
Soran+1 yılTakip ettim
+1 yılDestek çık, teselli ver, ona her zaman onun yanında olduğunu hissettir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama böyle dediği zaman ne denilir bilemiyorum da
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖzel anlarda çok mutlu olduğunu hisettir
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hissettirebilirim
- +1 yıl
İnim inim inle kivran altında kocaman de oldiryor beni de erkeğim de aslanım de vb gerisini artık burada diyemem
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
Gerisini duymak istersen biliyorsin yapman gerekeni
+1 yılYetersiz gormesi krndini iyi hissetmemesi kotu...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle düşünmesine nasıl engel olurum
- +1 yıl
Aile psikologuna gidin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılolabilecek posizyonlar var onları deneyin
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle hissetmesine engel olmuyor
- +1 yıl
ilişki sırasında ağzından argo ve tahrik edici şeyler çıkarak onu yeterli olduğunu ve tahrik olduğunu hissettire bilirsin
Soran+1 yılben ona daha önce seni seviyorum bile demedim böyle şeyleri de bi anda nasil derim bilmiyorum utaniyorum ne desem tahrik edici olur onu da bilmiyorum doğrusunu söylemek gerekirse
- +1 yıl
takip at yazayım
zaten sakat biriyle hayat gitmez
027 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var
Soran+1 yılgayette gidiyor ben eşimle çok mutluyum. Bu tarz seyler diyenlerin eline ne geciyor anlamiyorum. Sakat da hiç hoş bi hitap değil en azından kalbi yerinde.
Soran+1 yılAma savunuyor benim için geride değil
Soran+1 yılen çokta böyle şeyler demenizden bıktım kendi sorunlarımız yetmezmiş gibi birde bu laflarla uğraşmak zorunda mıyım benim eşim benim kocam sizlik bi durum yok.
Soran+1 yılsonradan ne kadar iyi birisi olduğunu fark ettim yanında mutlu olduğumu o olmayınca onu aradığımı yokluğunu hissettiğimi fark ettim içimde sevgi oluştu ilk günden beri çok değerliydi benim gözümde zaten. Ben ona acıdığım için yanında değilim o zaten hayatının bi çok noktasında hayallerine ulaşmış sakatlığına rağmen hiç bi zaman vazgeçmemiş birisi bana ihtiyacı yok o her ne kadar öyle dese de yok ben ona acimiyorum aksine gurur duyuyorum.
Soran+1 yılSenin inanmana ihtiyacım yok
Soran+1 yılUmrumda da değilsin
Soran+1 yılumarım bi gün aynı şey senin başına gelmez. Umarım: )
Soran+1 yılBu acınacak bi durum değil ben ona asla aciyarak bakmiyorum
Soran+1 yılKime ne zaman nasıl aşık olacağın hiç belli olmaz
Soran+1 yılÇok büyük konusuyorsun
Soran+1 yılHayatın gerçekleri ne zamandan beri silinip gidiyor
Soran+1 yılÇok egolusun
- +1 yıl
gerçekleri kabullenmek ve bilmek egoysa egolu olsun benim adım sorun değil ama gerçekler bunlar
sen kabul etsende etmesende gerçeklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)
sakat bir adamın ya da kadının evlenmesi ne kadar saçmaysa, onunla evlenen kişininde bu sorumluluğu alıp mutluyum demesi bir o kadar yalannnnnnnnn dıdııddıttt yalannn :)
Soran+1 yılMutlu değilsem niye ben o kadar soruna rağmen bu adamın yanında kalıp evliliğimi sürdürmeye devam edeyim
Soran+1 yılNe Çok kötüsün
Soran+1 yılBen onu seviyorum saçma sapan yorumlarını kendine sakla
+1 yılOna göre pozisyonlar yapın bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılYapiyoruz
- +1 yıl
Ya cok sey yazmak isterim ama. burasi olmaz
Soran+1 yılYazabilirsin
- +1 yıl
Burdan yazamam
+1 yılYapabiliyor musunuz
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet neden yapamayalım
- +1 yıl
Haklısın.
- +1 yıl
Belki zorlar diye düşündüm
Soran+1 yılSorun olmuyor
- +1 yıl
Yaşıyorsunuz bu hayatı kıskandım
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Seks hayatınız var
Soran+1 yılHer sey sadece bu değil ki daha önemli şeyler var hayatta
- +1 yıl
Evet ama ne biliyim benim hiç seks hayatım olmayacak diye endişeleniyorum
Soran+1 yılYani illa ki olur ama sevgi aşk saygı bundan daha önemli seks için evlenmeyin
- +1 yıl
Bencede illa yakışıklı olmama gerek yok dimi
Soran+1 yılEvet aşk gerçekten güzellik yakışıklılığa göre bi şey değil o başka bi şey yani tüm yakisiklilara aşık olurduk o zaman
- +1 yıl
Tipim mi kötü sence
Soran+1 yılHayır değil ama önce kendinle barışık olmalisin
- +1 yıl
Yakışıklı sayılır mıyım
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Saç ektirmeme gerek yok mu
Soran+1 yılBence gerek yok ama istiyorsan ektir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen yardımcı ol
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Sence yetiyo mu
011 Yorumla
Soran+1 yılBazen yavaşlamasını söylüyorum öyle istemezken sırf ondan önce ben demiş olayım kötü hissetmesin diye ama onun dışında çok büyük problemler yok evet yetiyor
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılYani evet de ben daha hızlı olduğu zamanlar yavaşlamasini söylüyorum demek istemiştim
Soran+1 yılSonrasında evet
Soran+1 yılBen pek bi şey yapmam
+1 yılsen de deki ben seni böyle de seviyorum
020 Yorumla
Soran+1 yılHiç söylemedim böyle bi şey aslında
- +1 yıl
e söyle bi bakalım
Soran+1 yılUtanıyorum galiba
Soran+1 yılŞu an demeye de
- +1 yıl
şimdi seviyo musun peki
Soran+1 yılBu soruyu da kendime hiç sormadığımı fark ettim yani kendime de itiraf etmedim daha ama galiba evet galiba..
- +1 yıl
hmm bişeyleri farketmeni sağladım sanırım
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
sevindim, kaç yıllık evlisiniz bu arada?
Soran+1 yıl1 yil
- +1 yıl
evlendiğinizde mi yoktu bacağı sonradan mı oldu
Soran+1 yılEvlendiğimizde
- +1 yıl
yani zaten öyleyken evlendiniz dimi?
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
e dert etmesine gerek yok o zaman, onunla evlenmişsin, onu sevmişsin ne farkeder, ama işte şu var erkekler böyle bi durumda kendini eksik hisseder maalesef, sevginle onu teskin etmen lazım
Soran+1 yılHaklısın ama zaten sevmeden evlendiğim ve bunu ona hiç hissettirmedigim icin
- +1 yıl
Sevmiyodun neden evlendin peki
Soran+1 yılO karışık
- +1 yıl
Konuşmak istersen yazabilirsin özelden
Gizli Üye(18-24)+1 yılözel anlar derken cinsellik mi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
yatadkda nasl
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni düsünüyor evet
026 Yorumla
Soran+1 yılEvet fazlasiyla
Cevap sahibi+1 yılBencede evet kac yasindasin
Soran+1 yıl22 y
Cevap sahibi+1 yılYenimi evlisin
Soran+1 yıl1 yıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılMutlumusun
Soran+1 yılonun yanında mutluyum aslında ona alıştım galiba
Cevap sahibi+1 yılIstegini tam gideriyormu
Soran+1 yılevet eşim o benim
Cevap sahibi+1 yılHer sey yapiyormu Sana
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOndan ayrilma bence
Cevap sahibi+1 yılNe yapiyorsun
Soran+1 yılAyrılmam zaten
Cevap sahibi+1 yılNe yapiyorsun su an
Soran+1 yılOturuyorum?
Cevap sahibi+1 yılMesajyazarmisin
Soran+1 yılAmaç ne
Soran+1 yılSırf eşimin engeli var diye erkeklerden şu muameleyi görmekten bıktım ne biçim insanlarsınız ya siz
Cevap sahibi+1 yılGel sen
Soran+1 yılTerbiyesiz hala gel mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılLütfen gel
Soran+1 yılS. iktir git be bi bitmediniz
Soran+1 yılPislik sapik
Soran+1 yılEvliyim bi de ne iğrenç bi insansin
Cevap sahibi+1 yılYanlis düsündün
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi