Çalışıyorum ve 1 seneden fazladir evliyim. Esimi ev islerine dahil etmeye çalışıyorum cunku yoruluyorum ve bir isin ucundan tutması bile beni baya rahatlatiyor sorumluluk olarak.
Ama verdigim seyleri dogru düzgün yapmıyor. Evi, koltuklari süpür diyorum yalap şap yapıyor. Camasirlari ayirip makineye atar misin simdi yemek yapiyorum, yemek yiyene kadar yikanir asarim diyorum. Renklerine dogeu duzgun ayirmiyor. Bunun gibi seyler.
Dun pazar günü ben kiz arkadaslarla disari ciktim. O da 2 erkek arkadasini evimize çağırdı. Ben biraz kendimi iyo hissetmedim, hava da biraz bozuk, bulutluydu zaten. Cok durmadan eve döndüm. Sohbetlerine kulagim ilisti ve esim dedi ki.
Bu kadinlar bize is buyurup duruyor. Ben yapamiyor gibi yapiyorum daha o işi vermiyor bana. Şu işi yapamiyor musun falan diyor ama hic ses etmiyorum, bir kere duzgun yapsam surekli yaptiracak bu sefer. Soylene soylene tekrar kendisi yapiyor ama bir daha bana soyleyecegine kendisi en bastan dogru duzgun yapmayi tercih ediyor dedi.
Calisiyorum, cok sorumlulugum var. Hayat yoldasim olan eşimden birkac bir sey istiyorum ve bu da onu yapamamış gibi yaparak, benden is istemesin, ben sadece ise gidip geleyim daha da bana dokunmasin diye boyle taktik yapıyormuş. Ne yapsam ne dusunsem bilemiyorum.
Bugunde işe gittim geldim. Normalde hemen mutfaga gecer aksama yemek cikarmaya çalışırdım ama yapmadim. Icimden dahi gelmedi. Ac oldugumu bile hissetmedim. Gittim, yattim, dinlendim. Esimde isten geldi benden hemen sonra. Ayni vakitte isten cikiyoruz zaten. Onun yolu bana gore 20 dk falan daha uzun.
Geldi bana baktı, uyuyor numarasi yaptim. Aksam yemegi vaktine kadar kalkmadım. Yatakta otururken yanima geldi. Iyi misin, hasta misin falan dedi. Bilmiyorum, pek keyfim yok dedim. Yemek yok dışardan mi söyleyelim dedi. Sen bilirsin dedim. Sonra gitmis menemen yapmış. Onu yedik.
Hala pek konuşmuyorum kendisiyle, kendisine yemek hazirlayacak, evi düzenleyecek bir sebep bulamıyorum artık. Kendisinden rica ettiklerim, istedigim yardimlar, ricalar bir yükmüs megerse.
Ben bu sekilde bekarken de yaşıyordum zaten. O imzayi atmam sadece daha fazla sorumluluklarimi artırdı. Kendisi anne evindeki hayatını, evlilikte de %90 oraninda sürdürüyor zaten. Bunun icinde cesitli taktikleri mevcutmus zaten.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer