Bir sürü sürprizler yaptığım sevgilim çiçek almıyorsun diyerek beni yetersiz hissettiriyor, ilişkide çiçek almak çok mu önemli?

Sadece 1. ayımızda çiçek buketi aldım, ve o buketi kurutup odasında sakladı, şu an 8. Ayımızdayız ve son 3 aydır arada laf arasında "1 kere çiçek aldın bana, hiç çiçek almıyorsun" diyor, benim için çiçek yılda 2 bilemedin 3 defa alınır, biri 14 şubatta, biri yıl dönümünde şeklinde.

Ki çiçek yerine ben ona defalarca çikolatalar aldım, getirden evlerine çikolata siparişi verdim şok oldu, bu şekilde onlarca süprizler yaptım, çiçek almak yerine herşeyi yaptım ama bana durup durup çiçek almıyosun diyerek yetersiz hissettiriyor.

Ben kalkıp ona sen bana ne aldın diyormuyum demiyorum, demem de, öyle bişey düşünmem bile, ama o öyle sorunca dönüp diyesim geliyo.

Şunu da ekliyim kızlar, sevgilinize çiçek alın çünkü biz erkekler ilk ve son çiçeğimizi mezarımızda alırız.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada 14 Şubat için en az 150 - 200 TL lik bi gül buketi yaptırmayı düşünüyorum, böyle yaptıkça yapma hevesim kaçıyo
Bir sürü sürprizler yaptığım sevgilim çiçek almıyorsun diyerek beni yetersiz hissettiriyor, ilişkide çiçek almak çok mu önemli?