Sevgilinize birileri kalpli çikolata çiçek gonderse yanlış anlar miydiniz? Yoksa çikolata bu ye gitsin mi dersiniz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yanlış anlarım tabi, gönderen kişinin kim olduğunu merak ederim ve neden gönderdiğini sorarım
Kız arkadasi göndermiş sevdiği için
Beraber yeriz. Hahaha
Şüphelendirir mi?
Kart falan varsa bakmak lazım.
Tabi anlarız mq malmiyiz
Niye yanlış anlıyorsun hediye göndermek normal bı şey sonuçta kalpli çiçek gonderince ne oluyor
La gardaş değişik değişik gonusma
Niye
Olm kalpli cicegi niye gonderuyorlar hayirdir
Sen ne anlatiyon
Sordum ben kız arkadaşı var bı tane o ona hediye etmiş
Erkek değilmiş kız arkadaşı
Kız arkadaşını taniyoz mu
Evet kız arkadaşı söyledi ben gönderdim diye
Kız arkadaşını arar sorarım sen mi gonderdin diye
Evet ben gönderdim dedi
O zaman sorun yok
Acaba yalan söyleme olasılığı var mıdır başkası gönderip de kız arkadaşı der mi ben gönderdim diye
Aradan belli bir zaman geçsin bir deneme yap kalpli neyse artık gelmiş sen mi gonderdin diye sor evet derse demek ki yalan söylüyormuş arkadaşı
Kalpli neyse derken kalpli çiçek mi ne diyorsan
Bunlar iki arkadaş anlaşarak boyle bı yalan söyleme olasılığı var mı sence belki başkası gönderdi ben anlamiyim diye arkadaşıni kullandı gibisinden
Bilader arkadaşı korumak için yalan söylemiş olabilir, ben ne diyom sana, aradan belli bir zaman geçsin denemek için ara o arkadaşını kalpli çikolata çiçek gelmiş sen mi gönderdin diye sor evet derse yalan söylemiştir
Korumak için yine evet der anladın mı dediğimi?
Anladım da. Sence bu konu hakkında şüphelenmekte haklı miyim? Belki gerçekten arkadaşı aldı ama ben suphelendigim için ayıp etmiş olmaz miyim?
Ayıbını s*kerim onların umrumda değil kızlara ezdirme kendini
Ben senin soruyu tam okumadım kalpli çikolata ve ÇİÇEK göndermiş ne alaka suphelenmekte haklısın
Sen şimdi kuruntu yapma benim dediğimi dene bakalım bekle zaman geçsin bir
Ama işte sorunca kız arkadaşım bana gönderdi diyo ona soruyor evet diyo
Acaba başka biri gönderdi de arkadaşını mi ortaya atıyor öyle zannettin diye
Ben sana yukarda ne yazdım anlamadın mı? Birde kız arkadaşının numarası var mı sende ya da sosyal medyası
Senin dediğin taktiği uygulayinca kız bana derse sen benden niye şüphelendin diye? Sonuçta ona guvenmedim denedim arastirdim
Kalpli cikolota ve çiçek çok garibime gitti bir deneme ua
Şüphelenmekte haklı miyim? Sen olsan sen de bu şekilde düşünür muydun?
Sevgilin arkadaşını konuşmaya çekip mi ben gönderdim dedirtti
Bı şeyden haberim yok benim. Onun adına çiçek geliyo kalpli çikolata geliyo. Sorunca arkadaşı ona hediye olarak göndermiş. Kız arkadasini arattım o da ben gönderdim evet diyor.
Eğer sen benim dediğim denemeyi yaptığında temiz çıkarsa kız bana güvenmedin mi felan derse sende söyle kalpli cikolota ve özellikle cicek cok garibime gitti bir deneme yapmak istedim seni seviyorum dersin bir şey olmaz haklısın çünkü
Sevgiline dersin "belki takıntılı biri vardı pesinde saklamak istedin benden diye düşündüm"
Sen olsan sen de benim gibi düşünürsün dimi
Şüphelenmekte yüzde yüz haklısın bir kız çiçek niye gönderiyor? İş yeri mi açmış hasta mı ne özel şeyi varda gönderiyor arkadaşı?
Ama sen benim söylediğim taktiği yap sevgilinin kız arkadaşının numarası veya sosyal medyası var mı bu çok önemli çünkü direk araman lazım mesajla deneme yapamazsın
Çiçek gonderse iyi kalpli cikolta yaptırmış kocaman yanında da çiçek geldi kırmızılı kırmızılı. Ben de kalpli falan görünce şaşırdım doğum günü değil hibsey değil. İçinden gelmiş göndermiş öyle diyo. Ortada hiçbir sebep yok. 500 TL masrafı vardır nerden baksan
AGA YÜZDE YÜZ BİRŞEY VAR 😁 umarım kızı sevmiyorsundur bir şey çıkar
Gidip kızla kavga etme sakın bir şey yok elinde şimdi
Kızla kavgaya gitme seni suçlar bir dur mq
Bilader naptın
Analarını bellerim
Niye ki sevgilisi göndermemis arkadaşı göndermiş
O zaman arkasaşının anasını bellerim
Kiz arkadaşiysa
Olum senin derdin ne la
Gondereni s..
Niye ama sonuçta sevgilisi değil arkadaşı
ayrilirim