kalıcı bir hediye olmalı
Sevgiliye çiçek almak mantıksız değil mi?
kalıcı bir hediye olmalı
Çiçek zarif ve kibardır. Kalıcı olup olmamasından ziyade taşıdığı anlamı düşünerek bakmak gerekir. Hediyenin kalıcı olması faydacılık açısından bakıştır.
Bir erkek görüştüğü kadına değer verdiğini bir çok şekilde gösterir. Küçük jestler yapar, tatlı sözler söyler, ifadeleri ve tavırları kendini ifade eder. Bir kadına hak ettiği şekilde kibar, nazik ve değerli olduğunu hissettirecek şekilde davranır. Erkeğin bu canayakın ve ilgili tavrı önemlidir. Kadınların bunu hak ettiğini, eğer hak etmiyorsa da görüşmeye devam edilmemesi gerektiğine inanıyorum.
Bir erkek eli cebinde gelmemelidir buluşmaya. Kendi ağırlığının farkında olmalı ve davranması gerektiği gibi olmalıdır. Sadece sevgiliye değil, anneye, akrabalara, önem verilen bütün kadınlara çiçek alınabilir hatta alınmalıdır da.
Çiçek almak bir erkek için en uygun kendini ifade etme şeklidir. Alınacak pahalı ve aşırı anlam taşıyacak hediyeler erkeğin ciddiyeti ve tutarlılığı konusunda soru işaretlerine yol açar. Çiçek maddi olarak yüksek bir bedel ödemeden rahatlıkla alınabilir. Erkeğin bu işe zaman, dikkat ve enerji harcaması paradan çok daha önemlidir. Kadın bunları görür ve kendisine verilen değeri hemen anlar.
Çiçeklerle ilgili en sevdiğim özellik ise çiçeklerin anlamları. Her çiçeğin anlattığı ve vermek istediği mesaj farklıdır. Bu yüzden sevgiliyle buluşurken kaktüs almayız. Gül gibi nadide çiçekler fark yaratırlar. Kır çiçeklerinin tazeliği ilişkinin başlangıcında yerinde mesajlar iletir.
Erkek elbette ki zaman içerisinde çiçek dışında farklı hediyeler de alabilir ama bu hediyelerin alınma zamanıyla kadını mahcup etmemek çok önemlidir. O ince dengeyi kurmak gerekir. Ayrıca ayrılık durumunda geride kalan hediyeler nişan tahtası üzerine konularak atış talimi yapılmasına neden olur.
Bir çok kriteri düşündüğümüz zaman çiçek alınması en uygun ve en anlamlı hediyedir.
çiçek de al da asıl önemli olan çiçeğin onun kendisi oldugunu hissettirmen olacaktır fakat toplumdan etkilenen kadın çiçeği mutlaka bekleyecektir, bunu ona açıklarsan ve ona gerçek çiçeğin kendisi oldugunu hissettirebilrsen... devamını getiremedm la :D süpero lur :D
Kadını kadın gibi hissettiren ve kadın kadar güzel bir hediye alınmalı diye düşünüyorum bazen :) her güzel şeyin sonu yok mu ki, aşklar gibi. O yüzden bir saygı kalmalı her daim.
Aynen, katılıyorum :)
rica canım
Cevap
11Cevap
Samimiyetsiz, yersiz, yapmacık geliyor çiçek muhabbetleri sittin sene almam
artıladım
Bende pahali hediye olayina takigim mesela. Sevgililerinden altin pirlanta bekleyen kizlar cok itici
Maddecilik olarak açıklanabilir.
Karşı taraftan sevgi yerine madde tabanlı koruma bekleyen, sevgiyi ikinci plana atan insanların görüşü. Halbuki daha geniş bir açıdan bakıldığında amaç birlikte beraber bir yaşam sürdürüp her şeyi paylaşmak ise günlük hediyelere odaklanmak ne kadar geçerli? Cevabı basit. Yüksek rakamlı hediyeler bekleyen kişiler günlük düşünen ve gelecek beklentisi olmayanlardır. Bir ilişki esnasında yakınlık, sevgi ve saygı ortamları ve karşılıklı istek oluştuktan sonra bu yolun devamında evlililğin yani ortak yaşamın gelmesi kaçınılmaz olur. Bunu genç ve umarsız arkadaşlara anlatmak mümkün olmuyor.
Yazmaya başladığım zaman kendimi tutamıyorum. Kısa ve öz yazmayı da beceremiyorum sanırım :))
Modluğum 1 ay önce geldi. Hemen annemleri aradım. Bu mutlu haberi verdim. Akşamda dışarı çıktık kutladık. Sabaha kadar çılgın bir parti yaptık; Eroin, kızlar ve deli gibi çalan müzik. Şişesi 1000 dollarlık şampanyalar su gibi aktı.
Bekliyorum ki supermod veya başka bir şey olayım diye. Bundan sonraki hedefim; Las Vegasta Wynn otelini kapatacağım.
Fark edememeniz normal. Kişi sınırlaması vardı partimizde. Yüksek sosyeteden insanlar alındı sadece. Hatta Burcu Esmersoy'u dahil etmedik diye kapıda olay çıkarttı.
Sizi bundan sonraki partilere çağırırım artık.
İlk günden beri kimseye özellikle dikkat etmiyorum ki. İnsanların oyuncağı olmak istemiyorum. KS ortamında herkesi X olarak görmek gerekir diye düşünüyorum.
Başka bir süpermod daha değişim geçireceğimi söylemişti. Demek ki bu gerçekten olacak
5-6 ay sonra önce tırtıl olacakmışım. Ortalarda sürünüp sürünüp duracakmışım. Arkasından başka bir mod olunca da kozama çekilecekmişim ve kelebek olarak KS ortamına katılacakmışım. Sonrasında yeni modluk gelince de Wolverine'e dönüşecekmişim.
Yahu benim kariyer planlarım var. Bari Prof. X olsam? Senin KS yönetiminde tanıdıkların vardır. Bir konuşsan adamlarla, olma mı?
İlla Wolverine olacağım yani?
En azından topiş, yumuşak bir şey olmadığım için sevinebilirim.
Bir tek taş alsa fena mı olur pentin? :)
bu düşünceye tek sahip olan benimdir diye düşünüyordum tek değilmişim. kesinlikle çikolota alsın başka bişey alsın ama çiçek ne yaaa :)
Erkekte almak istemez ama sonra kadın sayıklıyor bir çiçek bile almadı diye :))
Zaten kızlar onun anlamına değil, senin ona almış olduğuna bakıyor :D
valla helal olsun bunu düşünen gördüğüm ilk bayansın:D ne anlıyolar hacı hakkaten şu çiçekten:D
Bakış açına hayran kaldım.. Abi bu kızlara ne yapsak yaranamıyoruz.. Alın işte örneği...
Gerçekten bende şok oldum şu an abi ya... 😄
hayır mesaj o değil bana göre, mesaj şu "hayatım bak sen mutlu ol diye cinayet işledim"
Saksıda çiçek alınabilir o zaman. Çiçek güzeldir, güzel duygular barındırır, masumdur.
Hiç bir şey kalıcı değildir. tatlı bir söz hariç bir omur kulağında çınlar.
bunu kızlara söyle bence. bir çiçek 100 liralık hediyeden değerliyse problem var arkdş
Ya bu kadar dusunmeye ne gerek var mutlu ediyo sonucta ve biz onu o kadar ince dusunmuyoruz
almayınca bir kere bile çiçek almadın oluyor ama... adamı şizofren edersiniz
Öyle oluyor zaten, çiçeğe bakmaya gerek yok.
Anlık mutluluktur o :)
mantıksız bulan ilk kızsın
eminim benden başkaları da vardır
O anlama gelmiyor bence ama bende pek sevmiyorum.
erkekler gibi konuştun :) çiçeksiz asla olmazzzzzz
Ah be senin gibi bitanesi denk gelmedi :)
Mantıksız değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar