Sevgilinle balık yemeğe gittiğinde çatal bıçak mı kullanırsın yoksa elinle mi yersin?

#DeliMavi
26 OCAK 2023
Sevgilinle balık yemeğe gittiğinde çatal bıçak mı kullanırsın yoksa elinle mi yersin?

#DeliMavi
26 OCAK 2023
:) ben elle yemeği seviyorum parmaklarımla hatta parmaklarımı eme eme :) o denli zevk verir ayıklayıp yemek balığı… dışarda da olsa ev kadar rahat olmasa da ellerimle yemek isterdim tabi sevgilimden ziyade mekan da biraz önemli… daha sakin parmaklarımla yiyeceğin sanırım 😂😂
Her erkeğin hayali... Kokoş olmayıp, aristokrat gibi davranmayan ve balığı elle yiyen kadın...
Çatal bıçak kullanırım tabi ki. çünkü kiminle gittiğim önemli değil görgü kurallarını dikkate alıyorum sonuçta dışarıda yemek yiyoruz o yüzden daha dikkatli olurdum kaldı ki sevgilimin yanında çok daha fazla dikkat ederdim. ama sevgilim nasıl seviyorsa öyle yiyebilir tabi ki yani bu benim için önemli olmazdı pek fazla.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Önce hatun kişiye, balık kılçığının yutulması halinde tehlikeli olduğunu, çatal bıçakla yenmemesi gerektiğini anlatırım, sonra elle yeriz. Eski MV Haluk Pekşen bu yüzden öldü. Gereksiz kibarlık yapmayın, çatalla kılçık ayıklanmaz. Lokmayı ağzınıza atmadan önce elle kontrol etmelisiniz.
Nabza göre şerbet ☺️
Cevap
15Cevap
Balık sevmediğim için balık yemeye gitmezdim...😄
Elimle yerim, balığın hangi türü olduğuna bağlı ve yediririm tabii sjsk
Küçük balık ise çatalla uğraşamam. Büyük balıksa sıkıntı olmaz
Balığı elle yemem, evde de öyle elle yemem. Çatal ve bıçak kullanırım
Balığın nasıl geldğine bağlı elbet ama bütün gelirse elimle yerim, gereksiz kibarlığa karşıyım. Evde habbıdı hubbudu yemek yiyenlerin dışarda absürt kibarlık göstergesi yapmacık gelir bana. Elbette yumulmam ama sadece çatal bıçakla da yemem.
O ne ya öyle iyice sosyete gibi özüm de yerim 😋😅 tabi edepli olurum Özüm dediysem kaba hunharca değil 😅 çatal kullanırım ve elimle de yerim
Büyük balıksa zaten çatal bıçakla yiyorum da küçük balıksa elimle yerim tabii. Hiç kusura bakmasın veya baksın.
Çatal bıçak kullanırım bazen elle yemeyi de severim balığın çeşidi onemli
Ahahahaa anılar anılar
çatal bıçak kullandık mekanda. Evde daha rahat tabii ki
çatal bıçak kullanırım ama sen elinle yiyebilirsin hayatım derim.
Çatal bıçak kullanırım.
Balık tavuk kelle bunlar yenir elle😄 elle yerim 😋
Büyük balık çatal bıçakla. Küçükler elle.
Abi istavrit, hamsi ben bunları kılçığıyla gömüyorum.
Çatal bıçak
Defne yaprağı ike
Et balık kelle. Bunlar yenir elle
Çatal ile
Çatal bıçak ile yerim tabii ki
Elimle yerim.
Ortama bağlı
Elimle
Elle yenir balık
Balık yemeğe mi...
Çatal bicak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?