Aşk İlişkileri 2 ay Pencereyi açıp ne diye bağırmak istersiniz? flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 youtube.com/watch Güncellemeler2 ay Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Pencereyi açıp ne diye bağırmak istersiniz? Pencereyi açıp ne diye bağırmak istersiniz? Cevap Yaz 30 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s Sosyetic_SheqiiLFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. https://www.instagram.com/reel/CnZmrQKK5f_/?igshid=YmMyMTA2M2Y= ahanda böyle 😃 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Ben yapıyorum zaten evde açıyorum pencereyi Logan diye bağırıyorum hemen duyup geliyor eve bazen de duymuyor. Bu da uyurken olan fotoğrafı 😻 2 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. böylehttps://youtube.com/shorts/8QLzeN6D6As?feature=share 1 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 2 ay Yeterrr yaaa bazen öyle yapasım geliyor ama karşıda oturanlar ve herkes deli zanneder yapamıyorum yakışmaz bana 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Eski karım için: "B... Allah senin de, annenle babanın da belasını versiiiiiiiiiinnnnnnnn" 1 1 Yorumla Banker_Bilo 2 ay Son 2 yılda yaşadıklarımı bilseniz, hak verirdiniz...
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Off çok pis şeyler buraya yazamam. Ama pencereden bağırarak derim 2 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Alayınızın... 🤣 bu arada yapmışlığım var. Keyifli geceler. 1 0 Yorumla
AyNolmuş Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% 2 ay Her şeye şükürler olsun Allah ım diye bağırmak isterdim 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 60,5b cevap paylaştı. Hiç bir şey için bağırmak istemem bazen sessizlik en büyük gürültüyü anlatır. 1 0 Yorumla
1Eylül01 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% 2 ay 'Yeterrrrrr yalan yalan yalan bıktım ulaaaaan" derdim. 1 0 Yorumla
m İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Küfür meditasyonu yapmak istiyorum ağzıma ne gelirse 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Niye bağırayım manyak mıyım Allah mı söyletti lan Şeytan’ım Coşkun 1 0 Yorumla
Aysefjsjjsjs Takip Et Xper 5 Yaş: 20 2 ay Bir kere de bana ihtiyacın olsun gelmezsem gençliğim solsun bu inadın ben ölmeden son bulsun aşktan anlamaz ki taş kalbin 2 0 Yorumla
2bira1sigara Takip Et Xper 4 Yaş: 26 2 ay Mesela aşık olsam, seviyorum ulan diye bağırırdım.😀 1 0 Yorumla
sefaciinar Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay Halil sezai ye bağlayıp isyaaaaan diye bağırmak isterdim 😂 1 0 Yorumla
Ates4870 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı. Ulağnnn hayatttt 😂😂 2 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gençliğimi verin almayın yıllar. 1 0 Yorumla
Besara Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne lan sizin derdiniz? Diye bağırmak isterdim 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
https://www.instagram.com/reel/CnZmrQKK5f_/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
ahanda böyle 😃
Ben yapıyorum zaten evde açıyorum pencereyi Logan diye bağırıyorum hemen duyup geliyor eve bazen de duymuyor. Bu da uyurken olan fotoğrafı 😻
böyle
https://youtube.com/shorts/8QLzeN6D6As?feature=shareYeterrr yaaa bazen öyle yapasım geliyor ama karşıda oturanlar ve herkes deli zanneder yapamıyorum yakışmaz bana
Eski karım için: "B... Allah senin de, annenle babanın da belasını versiiiiiiiiiinnnnnnnn"
Son 2 yılda yaşadıklarımı bilseniz, hak verirdiniz...
Off çok pis şeyler buraya yazamam. Ama pencereden bağırarak derim
Alayınızın... 🤣 bu arada yapmışlığım var. Keyifli geceler.
Her şeye şükürler olsun Allah ım diye bağırmak isterdim
Hiç bir şey için bağırmak istemem bazen sessizlik en büyük gürültüyü anlatır.
'Yeterrrrrr yalan yalan yalan bıktım ulaaaaan" derdim.
Küfür meditasyonu yapmak istiyorum ağzıma ne gelirse
Niye bağırayım manyak mıyım Allah mı söyletti lan Şeytan’ım Coşkun
Bir kere de bana ihtiyacın olsun gelmezsem gençliğim solsun bu inadın ben ölmeden son bulsun aşktan anlamaz ki taş kalbin
Mesela aşık olsam, seviyorum ulan diye bağırırdım.😀
Halil sezai ye bağlayıp isyaaaaan diye bağırmak isterdim 😂
Ulağnnn hayatttt 😂😂
Gençliğimi verin almayın yıllar.
Ne lan sizin derdiniz? Diye bağırmak isterdim 😂
Yeteeeeeeeeerrrrrrrr