AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
Normal değil.
Asla eşim böyle davranmaz hatta bir şey aldığında eve gelip gördüğünde yemediğimiz için kızar.
Cimri olanlar genelde böyle 😕
Hee aynen normal. Bu ruh hastalarını nerden buluyorsunuz ya söyleyin de uğramayalım oralara
Ben bulmadım 😭
Normal tabi , adama birsey vadetmemissin, göster birseyler bak nasıl yumuşak hiçbişey hesabını sormaz
Sende akşam Yatakta ona hesap sorabilirsin Tadımlık olsun her şey doyumluk değil engüzel politika bu bakalım ne çıkacak ortaya
Daha ev düzeniniz yeni olduğu icin belki de gider hesaplamasi yapiyordur toplam giderden nereye ne kadar harcanmış vs diye.
Kız hapı yuttun. Bu hiç değişmez. Abim cimridir. Ama senin koca resmen master lig. Üstüne çıkabilen olmaz...
Kız çok darlandiysan yaz dertleşelim. Kıyamam ben sana
Mutlaka yaz bana
Değil tabiki ama asgari ücret kazanıyorsa aşırı normal zira kiralar zaten asgari ücret fiyatına geldi
Öyle şey mi olur ya saçmalığa bak yenilen içilenin hesabı mı sorulur? Kaynanan mı Kocan mı belli değil…!!!
Normal değil böyle yapması için bir sebep olmalı
Bu gidişle spermlerini de sayar. İsraf olmasın.
Ay allah ysrdımcın olsun. Okurken bi daralma geldi.
Güncellemenden sonra görüyorum ki duadan başka yapacak bişey yok. Allah yardımcın olsun. Güzel kapılar açsın rabbim sana
Oha su sayacına bakmak ne yaa? Aşırı pinti birisiyle evlendin, hayatında başarılar ve sabırlar.
Ya okuyunca inan bazen hayretlr ıcerınde kalıyorum
Nasıl bir kocan var. Bunu bulmak için çok uğraştın mı
Ayyyy inanmıyorum böyle bir adamla hayat geçmez çocuk falan yapma sakın
Normal değil yazık etmişsin böyle bir evliliği kabul ederek kendine
Yok artık daha neler o insanla yürümez ben diyim sana
Eve birini atıp atmadığını kontrol ettiğinden eminim :D hasta biriyle evlenmişsin.
Biraz abartiyor mu? Diyetisyen falan değilsin, beni bi sal 😅😅
Lan mafya kocalar bile sormuyor dhaa insaflılar bune
Yok artık, gerçekten doğru bir soruysa sanırım ruh hastası.
Hiçte normal bir durum degil psikolojik sorunları var herhalde
Canım sakın boşanma sonra bize denk gelir bu dağ ayısı Allah korusun
Kesinlikle normal değil, bu adamla bir ömür de geçmez
Bir kaşık suda boğmalık insan tipi, ayrıl bea bir ömür boyu çekilir o dürzü
*çekilir mi
Onu bir terapiste götürmelisin, yoksa kendini de seni de delirtir...
tamam ekonomi kötü filanda bu ne Allah akıl fikir versin şaka gbi. d
Kafayı mı uedi böyle? Resmen cimri bir tipe dönmüş hiç haz etmem.
Ne normali yahu? Esin çok cimri ya da çok fakir başka açıklaması yok
Cimliliğin Kitabini yazmiş! 🫢
taniyki normal değil!!
Ya senden bosanmak istiyor ya da cidden gözüne batıyorsun eşinin nasil bir davranış şekli ya
Eşin çok mıkır bi psikiyatriste götürmeni tavsiye ederim
Öyle adamla ömürmü geçer yol yakınken boşa gitsin zararın neresinden dönersen kardır
Hiç normal değil. Bu gidişle başka neyin hesabını yapacak kimbilir
Yuh ya o kadar da degil dimi şaka yapiyorsun😱
Normal deyil kendi yedi yemeyin hesabın yapıyormu bari nası koca bu boşan odan ayrıl ya
Uuuuu cimrimi kiz cimrinin mali yenmez yanlis anlamada banyodayken filan suyu kes isiğı kapat falanda diyodur sana isin zor valla tanimadinmiki cikarken ayyy zor
Ruhu hasta eşinin, maddiyata bu kadar kafasına takması normal değil...
Tabi ki normal değil. Hata bu adam. Ya tedavi olsun ya da uzak dur.
Kaç kurtar kendini.
Çok düşünüyorum. Ama yakalarsa ya da amcam yakalarsa her şey olabilir
Bu şey ya babam.
Gerçekten mi senin baban damı böyle
Bazen mutfakta yemek tatlı filan yapıyorum. 1 dakika içeri bişey söylemye geliyorum. Hemen lambayı kapat öyle gel konuş. ya da kendisi sabaha kadar otursun problem yok ama ben gece 1 2 saat oturucam diyorum izin vermiyor. Allahtan işe girdim de artık karışmıyor.
İyiki ayaklarının üzerinde durabiliyorsun
Umarım sende dertlerinden kurtulursun yakında
Nasil bi manyaksin sen arkadas desene bu nasil bi sapkinlik be insan karısının yedigini mi sayarmis
Yuh be yol yakinken kurtar kendini
Boşanamam abi
Ozaman adam et. Evlenmeden once gormedin mi gercek yuzunu. Esinin yedigini ictigini sayandan adam mi olur
Gecmis olsun. Allah bi daha boyle afetler de yasatmasin karşına boyle insanlar da çıkarmasın.
Yok artık. Ciddi olduğunu düşünmüyorum
Keşke şaka olsa
Bu evliliğin aile olmanın farkında değil kaç yaşında? Annesi ya da babası ya da sözünü dinlediği bir aile büyüğü var mı?
Onun annesi ve babası var. Benim yok. Sadece amcam ve yenge var. 25 yasında
Hangi şehirdesin , çalıştınmı daha önce
Urfa
Hayır
ciddimisin
https://www.youtube.com/embed/hY7Z7GVzojEÖyle bir ömür geçmez cimrilik iyi bir şey değil
😂 su sayacina bakiyor dedin koptum bu bı şaka olmali
asla normal değil terapist falan filan bırak bu yaştan sonra senmi adam ediceksin sakın çocuk yapma sakın kurtulmaya bak bir an önce püüüüü
Normal değil her şey kayıtda ve ortda herkes belli zaten oyun büyük 😉
Beni yaşatmazlar
Eşin galiba kayserili 😄
Hayır urfa
Cimri bu adam keşke evlenmeden önce anlasaydın
Sen çalışıyor musun
Ben calısmıyorum evlenmeden önce tanımadım
Nasıl evlendiniz peki
Amcam verdi
Anladım
Bence hayat pahalilgindan cebinde parası kalmayınca sende şunu aldım bunu aldım dediysen adamcağız da evde haberimiz yokken fil mi besliyorsuz acaba dusuncesine kapılmış olabilir yanii... Diyeceğim o ki normal
Yok artik bide gizli kamera koysaymis ne yaptigini gorurdu en azindan...
Seni çok müsrif görmüş ise ondan dolayıdır evlilikte bende yaptım bunu atıyorum annem 5 l yağı 4 kişilik ailede 2 ayda bitiriyor 2 kişilik ailede 1 ayda bitiyorsa bu nasıl başardın diye sorulur
Cimri değildi herhalde böyle zamlardan dolayı böyle oldu herhalde bir de çalışmıyorsunuz herhalde siz bundan sonra her şeyin hesabını sorar size şimdiden Allah sabır versin size.
Ben işe girmek istiyorum de durup dururken o sana ne alaka derse hiç olmazsa su parasını elektriği doğalgazı yatırırım de kalk mutfağa git tepkisine bak ölç olur mu ya böyle bişe ayıptır
Pinti yakında sana da sayaç bağlar ne kadar yaktığını görmek için komik cidden şaka gibi
Allah sabır versin
Senin kocan dünyada en uzak durulması gereken insanlardan. Hayatım boyunca şu tip sinsi cimri adamlardan nefret ettim
Simdi bunun hesabını soruyorsa ilerde neler yapar bir an önce cözüm bulunmalı
Yediginin hakkını goremiyoruz gibi bir kinaye olabilir