Yaptığım her yemeğe bi yorum yapıyor lar artık tarifsiz yemek yapamıyorum?

Babam her yemeğime güzel diyor kardeşim ve yeğenim herşeye bi mana buluyor yemek yapmayı seviyorum güzelde yapıyorum ama gerçekten böyle herşeye yorum yapmaları beni soğutuyor tarife bakmadan yemek yapamaz hale geldim her kullandığım baharata laf ediyor lar.. Annem ev yapımı salça kullanıyor hiç beğenmiyorum ne salçaya ne domatese benziyor tadı.. Biber salçası desen değişik bi acımsılık var böyle lezzetli olmayan malzemeler le nasıl güzel yemek yapabilirim? Tereyağı dışarıda kalmış tadı değişmiş boşa gitmesin kullan diyor ama yemeğin tadını bozuyor onun Yüzünden ben laf işitiyorum.. Kurbandan sonra babam elektrik işlerini yaptı buzluğun elektriği kesilmiş etler donmamış tadları güzel ama kokusu var anneme her defasında ablamlara yapmayalım diyorum zorla yaptırıyor ablamlar misafir geldiğinde herşeye laf ediyor lar eniştem herşeyi yemiyor ablam sipariş veriyor akşama şunu bunu yap diye.. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer diyip sövesim geliyor. Özgüvenimi çok düşürüyor lar.. ileride kocam da beğenmez böyle yorum yapar diye artık strese girdim resmen onları düşünmeye başladım çünkü gerçekten emek veriyorum ve karşılaştığım manzara içler acısı bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum.. erkekler neden hiçbir şey beğenmiyor...
Yaptığım her yemeğe bi yorum yapıyor lar artık tarifsiz yemek yapamıyorum?