Kız arkadaşım ailem hakkında kötü konuşuyor?

Merhabalar, 2 yıllık bir beraberliğim var. Babam yok, Annem ile yaşayan 22 yaşında bir erkeğim. Kız arkadaşım geçenlerde bir muhabbette bana senin yalancılığın ırsi galiba dedi. Ailem ile tanışmamış olmasına rağmen şok oldum. Ne demek istiyorsun dedim bu nasıl bir laf böyle diye sordum? Kalıtsal herhalde diye saçmaladı. Bende sinirle saçmaladığını düşünüp affettim. Daha sonra garip imalarda bulunmaya başladı. Ben hep sana göre hareket ediyorum, sen hep beni ihmal ediyorsun demeye başladı ancak gerçekten böyle birşey söz konusu değil günün her saatini ona ayırmaya çalışan bir adamım. En son bu gün sabah kahvaltı hazırlıyorduk hazır tatil güzel bir kahvaltı yapalım dedik annemle. Aradı uyanınca konuşuyorduk her şey normal. Annem bir kaç kez kahvaltıya çağırdı. Telefonda kız arkadaşıma kapatmam gerek kahvaltı hazır kadın bekliyor masada dedim. Biraz söylendi ve kapattık telefonu. Yemek bitince aradım, benimle soğuk konuşuyor ne desem tersliyor, durup dururken benden nefret ediyor. En son döküldü ne olurdu yani geç gitsen falan diye. Bende her şey sofrada kadında bekliyor 5 dakika sonra arasam nolur yani nolduda sanki kızıyorsun falan dedim. Sürekli aileme laf çarpıtıyorsun neden böyle yapıyorsun ben senin ailene ne zaman böyle yaptım falan dedim ben saygı gösteriyorsam sende göstermek zorundasın dedim. En sonunda sinirlenip ben senin ailene saygı duymuyorum diye bir cümle çıkarttı öfkeyle ağzından. Telefonu kapattım. Mesajlar attı. Konuşmayalım kalbini kırarım sinirliyim dedim yinede aradı. En sonunda tekrarladım cümlemi benim ağzımdan kötü bir şey çıkmadı ailene karşı 2 yıldır. 10 kez düşünerek konuştum sende böyle yapmak zorundasın dedim. Oda hayır zorundasın diyemezsin bana dedi. Bende zorundasın diye ısrar edince hayır değilim dedi. Bende aslında hiç bir zaman ona küfür etmemiştim ancak, o zaman * olur gidersin dedim karşılığında da tamam gidiyorum cevabını aldım. Kendisini seviyorum ancak ne olduğunu da ne olacağını da kestiremiyorum. Lütfen akıl verin.
Kız arkadaşım ailem hakkında kötü konuşuyor?