Kız arkadaşım beni ailesiyle tanıştırmıyor?

9 aylık kendi gözümde ve düşüncemle ciddi bir ilişkimiz var. Ben kız arkadaşımı aylar önce yakın akrabalarımla tanıştırdım. Tüm sosyal medyalarımda ikimizin fotoğrafları var kız arkadaşımla yüz yüze tanışmayan eş dost yani beni tanıyan herkes ise sosyal medya ile ilişkimi ve kız arkadaşımı tanıyor, biliyor. Annem sürekli kız arkadaşımı arayıp uzun uzun konuşup hal hatır soruyor. Yani benim ailem kız arkadaşımı tümü ile benimsemiş durumda. İş karşı tarafa gelince ailesinin annesi hariç ne uzak ne yakın hiçbir ferdi değil beni bir erkek arkadaşının olduğunu dahi bilmiyor. Annesi ile dahi hiç yüz yüze tanışmadım ancak ve ancak özel günlerde annesini arayıp konuşma fırsatım oluyor sadece o özel günü tebrik etmekle yetiniyorum. Kız arkadaşımın sosyal medyalarında sadece kendisi boy gösteriyor. Aylardır göremiyorum. Akrabalarım sürekli kızın olduğu şehre beni götürmeyi öneriyor hatta ve hatta kilometrelerce yolu tepip gidiyoruz ancak kimse bilmediği için yüzünü dahi göremiyorum. Bunca tek taraflı yaptığım şeyler artık bana enayilik gibi geliyor. Ne yapmalıyım? Kız arkadaşıma bu durumu nasıl aksetmeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca olur ki olur bu ilişki biterse ben aileme rezil olacağım tüm eş dost akraba sorup duracak sürekli laf söyleyecek. Bu durum ayrıcada canımı sıkıyor.
Kız arkadaşım beni ailesiyle tanıştırmıyor?