Arkadaşlar lütfen bu sefer sorumu anlayıp cevap verir misiniz? Biraz uzun ama fikrinize çok ihtiyacım var. Fikir verir misiniz?

Sevdiğim biri var o beni bir türlü sevemedi. Başta dükkanı batmıştı işte para sıkıntısı vardı benden para aldı sonra beni itti konuşmamaya başladı. Bende hep gelsin diye olmayacak şeyler vaadettim. Erkek işte her erkek yapar zaten o ara dükkanı falan battığı için psikolojikman yıkık durumdaydı. Birlikte olduk ben istedim ama sevmedi çünkü ben onun sevdiği tipte bir kız değildim şimdi bugün bir iş görüşmesine gitcem alınırsam kendimde köklü bir değişiklik yapcam ailesine karşı aşırı mahçup durumdayım. Bu benden para alıp beni sevmeyince (ki sevmek Zorunda da değildi) Zorla almadı ben isteyerek verdim. Ne yapayım felaket aşık olmuştum. Ailesine yazdım sürekli gelsin diye birlikte oldum. Parami istedim param için evlerine gittim. Sonuç o kardeşiyle aram bozuldu. Bana yumruk atana kadar uğraştım. Ben şimdi işe başlıycam. Diyorum ki abi kardeş çok iyi bir yerden bunlara gömlek alsam hediye olarak. İçine de yani aşık oldum kişinin cebine sen benim en kolay merhabam en zor hoşçakalımdın her şey gönlünce olsun özür dilerim yazsam. Kardeşinin hediyesine de benim hiç bir şeyim değilsin ama senden de çok özür dilerim kabul edersen çok sevinirim yazacam sonra bunları muhtara birakcam muhtardan alsınlar mantıklı mı sizce.
Arkadaşlar lütfen bu sefer sorumu anlayıp cevap verir misiniz? Biraz uzun ama fikrinize çok ihtiyacım var. Fikir verir misiniz?