Sevdiğim adam beni engelledi. Beni önemsediğini gösterir mi?

Yani önemsemese 2 tıkla uğraşıp engellemezdi sonuçta değil mi
Merhaba, bence rahatsız edilmek veya rahatsız etmemek için bir insan, bir insanı engeller. Önemsemiş yani yeterince ciddiye almış ki engellemiş tabii ki. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Engellemekle engellememek arasında anlam yüklenecek hiçbir fark yok bence. Ben birini hayatımdan çıkardıktan sonra engelli olsa ne olur olmasa ne olur...
Zaten iletişime geçmiyorum. O benim için 8 milyar insandan biri sadece.
Maalesef değil. Rahatsız edici hale gelirse ilişkiler engelleyebilir. Ancak bu sizin suçlu olduğunuz anlamına gelmez. Mesela narsist biri ise genelde mağdur tarafı herşeyi ile bağlayıp savunmasız bırakırlar
Görüş
36Görüş
Tam tersi önemsemediğini gösterir, boş yere kendi kendinizi teselli etmeyin...
Göstermez
Bazı seylerı fark etmenızı ya da anlamanızı ıstemıs olabılır.
Sızden emın olmamıs olabılır.
Sızden karsılık bulamamıs olabılır.
Hep aynı sekılde davranıyor olmanızdan sıkılmıs olabılır.
En kotusu baska bırı olabılır.
Cevap a
Bilemem benımkı sadace bır tahmın.
Doğru olanı siz bile bilirsiniz.
Ya kafaları öyle çalışıyor insan olsalar iletişime acik olurlar adam olan ayrılırken bile el sıkışır gider engellemek saygısızlığın daniskası önemseme felan yok kandırmayın kendinizi
Hahahaha bu da benim gibi catlak 🤪🤪 ya da benim bir zmnlardaki halim gibi kör kütük aşık 😍♥️
Müthiş bir sevgi yani gözlerimiz yaşardı. Herkese bu tip bir sevgili lazım, benden uzak olsun ama 😂
Allaha sizi bu kiz gibi ibret olun diye yaratmadigi icin ne kadar sukrettin?
eskiden bende ona engel atıyodum, ama ben sinir olduğum için yapıyodum
Evet önemsiyor, fakat iyi yönden mi kötü yönden mi, orası muallak.
cut.
Seni önemsemek ne kelime aşkından alev almış ölüp bitiyor sana be kızım
Aynen önemsemiş engelle di sonuç ta önemseme se üşenirdi basmas o negelle oraşamam derdi 🤣🤣🤣
Tabii, önrmsediğini göstermezmi!! 😁 Senden gelecek mesaja bile tahammülü kalmamış nasıl önrmsesin yaaaa😂😂😂😂 basbaya şutlamış içte, gözüme gözükme demiş, daha ne desin😂😂😂
Aşkından daglara çıkıp delirdi... tırnaklarıyla adını kazıyor taşlara yilanlarla boğuşuyor öldürüp kayış yapıp kendini kirbacliyor hepsi sana olan aşkından
Hiç kendini öyle kandırma işte engelledi kesin beni seviyor havalarına girme. Zamanında bende çok kandırdım bu konuda işte geri döner falan diye ama dönmedi...
Engelliyorsa, seni hayatında görmek istemiyordur. bu kadar basit. Poliyannacılık yapmanın bi amacı yok boşuna hayal kuruyorsun.
Şu soruları okudukça sabır katsayım git gide düşüyor
Yorumlar o kadar iyi ki sjdjdh hepsine de katılıyorum
Bencede çok seven bir adam parmaklarıyla iki tıka nasıl basmış aşık sana
Tabi ki önemsediğini gösterirç aşık olmasa hiç uğraşmazdı. Sen onu gör diye yapıyor.
Engellemek önemsemek değil aksine önemsememektir.. galiba kendinden bıktırdın.
En İyi Görüş