Ben bazen sinifta baska erkeklerle konusuyorum diye artik pek benimle ilgilenmiyor sogudu benden (sevgili degiliz!)
Sadece hoslandigim cocuk ama kendisi bilmiyor slzce neden sogudu?
Sadece hoslandigim cocuk ama kendisi bilmiyor slzce neden sogudu?
Seni kazanması için önce atak yapması gerekir, sevdiğini belli edip sahip çıkması lazımdı normalde. ama demek ki çok çabuk vazgeçebiliyor. buda bir halta yaramayacağı anlamına gelir
Kusura bakma ana herkeze yavsarsan tabi senden sogur. Bakar herkezle sarmasiksin demistir kendimi kapdirmadan bari vaz geciyim pis birisi bu
Bu zamana kadar hic sevgilim olmadi sadece normal bir sekilde konusuyorduk
Hmmm belki cok muatap oluyorsundur sana normal gelen ona ters geliyordur. Ola bilir yanim bende bir kizi seviyordum ve kiz bence herkeze yavsiyordu ona sorsak namuslu bir kizdi ama bence namus bacak arasinda degil saadece. Bir kac kisinin agzini burnu dagitcakdim
Hahahahahaha agzini burnunu dagitcaktin demek sevdigim cocukta benim
Agzimi burnumu kirar sence ne yapayim
Nasil benden yine hoslanir
Keine Ahnung... verbring mehr Zeit mit ihm...
Jaa aber wie denn?
Kanka ol bence beste Taktik um jemanden sehr gut identifizieren zu können. Welchen Charakter er hat, was für Angewohnheiten usw.
Hahaha benmi teklif edeyim?
Nein teklif etmiceksin... biraz onunla muatap ol falan sicak davran, iste numarasini falan al whats appden yazarsin sonra bulusalim falan dersin birseyler yapalim veya alisverise gitcem benimle gelmek istermisin kannst meine Tasche tragen falan.
Sonra kanka falan diyerek yakinlasirsin yani sarilir falan edersin ozman ürkmez senden kanka oldugunuz icin verstehst? Zaten cok zaman gecirdinizmi seni tanidikca sevicekdir o ist immer so
Tesekürler für deine ideenn aber soo mutig bin ich nicht
Ozaman yanliz olmaya devam
Öyle galibaa
Aranızda bişey yok neden sogusun ki. ya başkasına ilgi duyduğunu sandı. ya da kendisi başka biriyle yakınlaşmaya başladı.
Baskasina ilgi duygumu sandi galiba
Olabilir
Sebep bu değildir. Zaten sevgili değilmişsiniz kendi uzak duruyordur
Bilemiyorum ya daha önce yanima gelip bir sekilde konusmays calisirdi ama simdi pek degil
Cevap
10Cevap
Demekki ben özel değilim diye düşünmüştür herkese yakın davranıyorsan
İlgilendiğini belli etmen lazım bence. Diğer erkeklerle konustugunda benimle de böyle samimiyeti var fazlası yok demiş olabilir.
Lisedeyken olul boyle şeyler zuzucuklar dert etmeyin :)
Seni çok kıskanıyormuş demekki.
Kiskandigini nasil belli ederki?
Sen de ondan soğu o zaman sana başkası mı yok :)
Baskalariyla konustugun icin
Kıskandırayım derken kaçırmışsın :)
Kars' a doğru yol aldığını düşünüyor.
Ulan biz sevmeye kız bulamıyoruz, millet soğuyor
çocuk diyorsun zaten ondandır
Sogur tabi hakli.
Neden hakli
Sus be
Offffffffffffff :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar