Reddeden kızın kaçamak bakışları ve konuşmaya çabalaması neden olur?

Öncelikle herkese selamlarr , görüş ve düşüncelerinize çok ihtiyacım var özellikle de kadınların. 1.5 ay önce tanıştığım bi kız arkadaşımdan hoşlanmaya başlamıştım ona da güzel bi şekilde bu durumu belirttim ve date teklif ettim o da kibar bi şekilde istemediğini bana o gözle bakmadığını ve bakamayacağını söyledi ertesi gün kızın en yakın arkadaşı da kız da yıkılmış vaziyette sınıfa geldiler başta anlamadim ama saniyorum ki kizin arkadaşi da bana karsi biseyler hissediyo. Bu olaydan sonra kız 3 hafta kadar çok durgundu sonra sürekli gülmeye kahkaha atmaya gülümsemeye başladi kısacası hayat dolu birine döndü. Çok daha bakımlı birisi oldu söylenen doğruymuş sevilen kiz güzelleşiyor daha da bi güzel çekici oldu. Aradan 2 3 hafta geçtikten sonra kız benimle konuşmak için bazi hareketlerde bulunmaya başladi ama yüz vermiyorum çünkü üzülmek istemiyorum ve yine bu süre zarfında ara ara birinin bana baktığını hissediyorum ; dönüyorum , ve bana bakarken yakaliyorum hemen başka tarafa bakıyormuş gibi gözlerini kaçırıyor. Numaramı da silmiş takipten de çıktı. Ama gayet medeni kibar bir şekilde konuştuk anlaştik ve ona hersey icin tesekkur edip kendine iyi bak diyerek son konusmami yapmistim, bana değer verdiğini biliyorum çünkü aramiz zaten iyiydi öncesinde arkadaş olarak yaklaşmiştm. Bu olayda görüşlerinize çok ihtiyacim var şimdiden çok teşekkür ederimm.

Reddeden kızın kaçamak bakışları ve konuşmaya çabalaması neden olur?