Bir kız neden konuşup ama görüşmek istemez?

Merhaba. Ben bir kız seviyordum ona bir zaman sonra açıldım ama hayır cevabı aldım sonra başka şeyler oldu ve biz konuşmaya başladık hayır aldığım günden 2 ay sonra evet dedi. Sonra sevgili olduk 1yıla yakın ama bu süreçte kavgalarımız çok oldu ayrıldık ve sonra barışdık. Ben bu süreçte onunla çok görüşmek istedim lakin hazır olmadığını ve istemediğini söyledi bana bense sabırla bekledim lakin 1 hafta önce artık bıktım ve kavga ederken telefonda "eğer telefonum yoksa hayatımda neredesin?" Deye soru sordum geçiştirdi ve yine "düşün ki telefonum yok o zaman sende olmayacaksın dedim" bana "ben görüşmek istemiyorum, telefon yoksa ben de yokum dedi" ben onu anlamaya çalışıyorum lakin biz aynı şehirdeydik şimdi o universite okumaya başka bir şehre gitti yani ailesi görüşmemize sorun olamazdı ben o şehre gide bilirdim hatta bidafa gittim beni çağırdı görüşecektik amma kapıya gittiğimde ben gelemem dedi sinirlendim sonra akşam abim gelmişti o yüzden gelemedim dedi. Bide ben onu sevmeden önce onu eski sevgilisi ile görüştüğünde görmüştüm sonradan ayrıldılar yani eskiden onu kötü etkileyen bir şey olduğu için ola bilirmi kafam çok karışık. Yani şimdi ayrıldım ama doğru mu yaptım yoksa yanlış mı yaptım bilemiyorum.
Bir kız neden konuşup ama görüşmek istemez?