Arkadaşlar biriyle tanıştım internetten. Neyse işte kızla buluştuk vs tanıştık. Kızla yan yana vakit güzel geçiyor hatta bayağı sevştik kızla. Kız bana sürekli bel altı konuşuyo bana şunu yap bunu yap diye. Ama normal konuşamıyoz hiç. Yani bişey anlatiyom he hı diye geçiştiriyo ya da kısa cevap veriyo yani bi sohbet ilerlemiyo. İlgi de veriyorum normalde ama canım sıkılıyor şimdi. Sizce bu kıza ne yapsam olur yani sevsip birakiyim mi derdi ne yani bunun
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ne istediğini o da bilmiyor bence sen de konuşsana bize yazacağına
Yok hani regl dönemi vardı ondan mı acaba diye düşündüm. Bi oluyo seni çok seviyorum diyo bi oluyo hiç ses seda yok sorunca da yorgunum vs diyip geçiyor
he ok
Ne yani derdi bunun şimdi. Bana sonra da ben çok odunum diyo. Karşılaştığım her kız istisnasız ben odunum diyip duruyo sinir oluyom artık
Derdi belli işte , bırakma sarıl
Saplayip bırakacam yani başka bişey için görüşmeye konuşmaya gerek yok
Tamam işte senden beklentisi bu zaten
Tamam ben bundan sonra öyle yapacam o zaman
Nerddn tanistin kanki
Sosyal medyadan kanka ben yazdım konuştuk falan öyle gelişti
Instandan mi uygulama vs den mi
Uygulama
Okey ordan o cikar ama zaten tinder falan oylr hep
Anlamadım kızın derdini valla ne yapsam peşimden koşar acaba
Ilgi ver sev iste sormasi ayip uygulama hangisi reis onerin ney senin piyasayi bilirsin
Kesinlikle ilgi kanka kizlar ilgili erkek sever
Kanka valla fark etmiyor uygulama. Sadece biraz mal varlığın olsun yeter. O uygulamalardakiler öylelerine düşüyor zaten.
Biraz da umrunda değil tavrı olsun yeter yani farkın olsun
Anladim da yas kucuk. d ogrenciyiz
Kankam zengin göster kendini bende zengin değilim. 2 gün zengin göster kendini yeter
Ozguven lazim reis en basta bende o yok Tipim falan var zeki biriyim okudugum yerde falan iyi ama Makine muh adamik 😄😃😀
f*ck ol dostum isteği bu canım olma
Ama geçen seviştik gelince sadece bunun için buluşuyoz gibi oluyo dedi. Sonra da duruyor diyo ki beni şöyle yap içime gir falan diyo anlamadım ben bunu
Kanka bende oldum o durumda popon yediğim ayağı yapıyor yani dozunda git işte birde fantezi kur onunla bak inanamazsın sana davranışını
Her buluşmada valla ben tenha yere cekiyom arabayı sevisiyoz bayiliyo benim onunla yaptıklarıma. Kaç kere bosalttim hatırlamıyorum bile. Ama tam anlamadım derdi ne. Bi diyo bunun için bulusuyo gibi oluyoz diyo. Sonra da karar değiştiriyor benim şimdi içimde olsan keske diyo kafam karıştı
Arada bir aktiviteye götürcen tabi kanka ben sinemaya yemeğe götürüyodum arada da bisiklet turu falan sonra muah muah
Kanka denedim onu da nerelere götürdüm sinemaya gidelim dedim film yok diyo böyle yürüyüş alanina gidiyoz sinek var beni yer gidelim diyo. Adeta zorla gel bana diyo. Plan yapiyom plan kalmiyo ki hepsine bi kılıf buluyo. İlgi de veriyorum hani ilgisiz de değilim ama konuşmuyor doğru düzgün. Sevisirken ama köle oluyo adeta.
Ha o zaman kanka doyurucan boyna allah ne verdiyse güç kuvvet bırakma kıskanmıyorsan da kızı fanteziye salla ciddi düşünmüyorsan
Valla nasıl davransam şimdi de kız peşimden koşsa onu da bilmiyorum. Bazen buluşmak istemiyo. Bazen de gel buluşalım akşam diyo. Anlık fikir değiştiriyor. Galiba bu da libidosuna göre hareket ediyor bilmiyorum
Yok kanka ne ciddi düşüncem 20 gündür konusuyoz 2. Bulusmada gogsunu elledim kız yollu bayağı. Bunu bi bulusmada 3 kez boşalttım bittim ben artık dedi o gün mahvoldu adeta. Sen harikasin söylesin böylesin dedi. Sonrasında çok yüz vermedi gibi gene buluşalım dedi 1 kez de orada boşalttım gene aynı oldu
Cem yılmaz gibi işte aşkım uyudun mu ben uyumadım da kanka özgüvenli bir arkadaşa benziyosun keyfine bak tadını çıkart bende de öyle bir kız arkadaş olsa da keşke aynı sorunla karşılaşsam
Kanka özgüvenliyim çok şükür. Ama şimdi kafam karışıyor biraz böyle yapınca bu. Hiç umrumda değil artık bulusunca vercem boyuna. Zaten kendisi hasta oldu bana. Kendi kaybeder ahahahaj
Hahahajs helalsin kanka
Kanka bide bu sürekli biri bana baktı biri bana laf attı diye anlatıp duruyo. Eski sevgilisini anlattı bana. Değişik bi kız ilgi meraklısı heralde
Ha bu biraz fantazici kız kanka kıskanıyor mu kıskanmıyor mu diye test ediyor dikkat et şey diyim işte sana 3 kişiye rahat açık birisi
Ben kıskanıyo gibi yapıyorum ama aşırı tepki vermiyorum. Sadece kıskanıyorum seni diyorum o kadar. Grup işine ben girmem kanka o kadar olmasın da. Ama kız acayip istekli. Bide sert seviyom diyip duruyo. Bakire kız ama istesem kızlığını da verir yani. O hale geliyo iyice. Boş ev bulsam bi keşke direk götürecem ben bunu. Arabada olmuyo
Şehir neresi kanka
Kankam onu burada aciklamayım. Günlük ev diyosan bulunur ama param yok o kadar bide guvenemiyom neresi iyi neresi kötü kamera işi falan olur diye
Kanka telegramdan yaz istersen kuzguny
Burdan yaz kanka yok o uygulama. Önerilerin neyse alırım
Valla pansiyon işine girme bende kesinlikle güvenmiyorum ikincisi otel 2 kişi 2500 aslında çok iyi onuda biraz mahallenden uzak bir yerde kal sesten falan ne olur ne olmaz şimdi yüz kızarmasın
Otel pahalı kanka işte. Bi yoluna bakcam yani iyi olur 1 gece bile kalsak yeter
Takıl kafana göre düşünme
Hiç yazmayım mı o yazmayınca yani ne yapayım şimdi?
Düşünme dedim ya
O zaman kafama göre takılayım durursa durur durmazsa kendi bilir
İlgisini çekmiyorsun
kız ergen mi
22 yaşında yani çok da ergen olacak yaşta değil
ailevi sorunları olabilir
Yok ailesiyle arası normal bi kızdan çok çok daha iyi. Ama kız yollu gibi tanımadığı erkek yok. Her Allah'ın günü anlatıyor şu bana laf attı bu bana baktı falan diye
ayrıl
Derdi sadece cinsellik mi peki bunun yoksa başka bi amacı mı var ne yani bu
bence şu an hayatı salmış keyfi yaşıyo
Zaten bana eski sevgilisini anlatıp duruyo şarkı atıyor yok anısı var bilmem ne falan diyo. Ne kadar sürdü diyom 3 ay diyo 😅. Ben anlamadım valla bu kızı. Bi öyle bi böyle diyo ya hayırlısı
sen bilirsin yani uğraşmak istersen uğraş
Ciddi bişey düşünmüyorum bu kızla. Düşünülecek biri değil zaten. Ama peşimde koşar mı acaba ya da nasıl koşturabilirim? Konuşmadığı zamanlar bende konuşmasam falan olur mu
ilginçsin valla niye koşturmak istiyon ki
Ben biraz ilgi verdim çünkü karşılığı olsun canım 😅
vermeseydin 😂
O da bana verirse odesiriz işte 😂
Amacına olaşmışsın sus şimdi