Aşk İlişkileri Guzel olmayan bir kızın neden konuşmak isteyeni çok olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Belki guzeldir demeyin kafanizda guzel olmayan birinin profilini cizin ve ona neden yazmak isteyenlerin oldugunu anlamaya çalişin Güncellemeler+1 yıl Allahtan aciklama yazdim buna ragmen hala sana gore guzel degildir diyen var 🤔 Guzel olmayan bir kızın neden konuşmak isteyeni çok olur? Cevapla Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Çıkarları vardır yani kadın olduğu için konuşurlar zaten erkekler. 1 0 Yorumla
kazulet_naciye Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Güzel olmayan kız çok mu çirkin? Yüzüne bakılmayacak gibi biri mi? Kime göre neye göre? Neresi güzel değil mesela? Saçma br soru 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Açiklamada iki kez benim cirkin dedgim degil sizin cirkin dediginiz biri ollarak belirttim sacmaysa bas gec Yorumla kazulet_naciye +1 yıl Kafamda güzel olmayan birine neden yazmak isteyim? Hoşuma gitmeyen birine? Saçma sapan bir soru Yorumla Soran +1 yıl Abicim bunun bir cok needeni olabilir çikarcilik dahil ne iciyorsunuz allah aşkina Yorumla kazulet_naciye +1 yıl Bırak allah aşkına ne çıkarı? Hiç kimse hoşuna gitmeyen birine bırak konuşmayı, ikili diyaloğu göz ucuyla süzmek bile istemez Yorumla Soran +1 yıl :) gerçek hayatta yaşadigina emin misin Yorumla kazulet_naciye +1 yıl Yahu kafasında güzel olmayan birine yanaşmaya çalışan varsa kendisi içsel olarak çöp tenekesidir. Her boşluğa yürüme potansiyeli olan bomboş biri, tek amacı yataktır ama orada da nasıl zevk alacak o kısım tam bir muamma! Yorumla
kralice_taci Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Aura meselesi bu şekerim güzelliğe çirkinliğe bakmaz 0 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl aracı olsun diye , kanka muhabbeti Arkadaş arakadaşın p... dir. 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çünkü günümüz erkeği dişi sineğe bile yürüyor ondan olabilir mi 🤔 1 0 Yorumla
xxirmxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Sohbeti sarıyordur kişiliği iyidir kafa dengidir her şey tip değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama tanimadigin bir insanda herkesin onceligi tiptir Yorumla xxirmxxx +1 yıl Yüzü güzel değildir ama fiziği güzel olabilir Yorumla Soran +1 yıl Tabi benimkisi biri ustunden bir soru degil insanlarin nasil gordugu ile alakali Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. San göre güzel değildir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aciklamayi okumayi denesen Yorumla Devrimosmanli +1 yıl Okudum da açıklamanın mantıklısı yok benim çirkin dediğimi başkası beğeniyor sanki 2 milyar insanın içini okuyorsun canım Yorumla Soran +1 yıl Ya abi cidden bizim millet okudugunu anlama özürlusu Yorumla Devrimosmanli +1 yıl Okuduğunu anlama özürlü değil.. sen bildiğini doğru zannedip karşı tarafa dayatmaya çalışıyorsun.. o doğru sadece sana göre doğru Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Yaklaşanlar sosyalist olabilir. 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Seksidir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Guzel olmayan nasi seksi olsun Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Her güzel seksi diye bir şey yok :-) Yorumla Soran +1 yıl Evet ama seksilik guzellikle alakali guzel olup seksi olmayabilirsin ama cirkin olup seksi asla olmazsin Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Olur olur vucut hatları ve bakımlı olması Yorumla SakinDeliii +1 yıl Yanılıyorsunuz seksapel bambaşka bir şey , güzel olup seksi olmayan da var , her ikisi olanda var onlar Allah var çok güzel insanlar 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hayir oyle bisi yok siz erkek oldugunuz için eşege bile seksi diyebilecek potansiyeldesiniz Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Alakası yok işte :-) Yorumla
Reus_R Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Nefes aliyodur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çıkarları vardır yani kadın olduğu için konuşurlar zaten erkekler.
Güzel olmayan kız çok mu çirkin? Yüzüne bakılmayacak gibi biri mi? Kime göre neye göre? Neresi güzel değil mesela? Saçma br soru
Açiklamada iki kez benim cirkin dedgim degil sizin cirkin dediginiz biri ollarak belirttim sacmaysa bas gec
Kafamda güzel olmayan birine neden yazmak isteyim? Hoşuma gitmeyen birine? Saçma sapan bir soru
Abicim bunun bir cok needeni olabilir çikarcilik dahil ne iciyorsunuz allah aşkina
Bırak allah aşkına ne çıkarı? Hiç kimse hoşuna gitmeyen birine bırak konuşmayı, ikili diyaloğu göz ucuyla süzmek bile istemez
:) gerçek hayatta yaşadigina emin misin
Yahu kafasında güzel olmayan birine yanaşmaya çalışan varsa kendisi içsel olarak çöp tenekesidir. Her boşluğa yürüme potansiyeli olan bomboş biri, tek amacı yataktır ama orada da nasıl zevk alacak o kısım tam bir muamma!
Aura meselesi bu şekerim güzelliğe çirkinliğe bakmaz
aracı olsun diye , kanka muhabbeti Arkadaş arakadaşın p... dir.
Çünkü günümüz erkeği dişi sineğe bile yürüyor ondan olabilir mi 🤔
Sohbeti sarıyordur kişiliği iyidir kafa dengidir her şey tip değil
Evet ama tanimadigin bir insanda herkesin onceligi tiptir
Yüzü güzel değildir ama fiziği güzel olabilir
Tabi benimkisi biri ustunden bir soru degil insanlarin nasil gordugu ile alakali
San göre güzel değildir
Aciklamayi okumayi denesen
Okudum da açıklamanın mantıklısı yok benim çirkin dediğimi başkası beğeniyor sanki 2 milyar insanın içini okuyorsun canım
Ya abi cidden bizim millet okudugunu anlama özürlusu
Okuduğunu anlama özürlü değil.. sen bildiğini doğru zannedip karşı tarafa dayatmaya çalışıyorsun.. o doğru sadece sana göre doğru
Yaklaşanlar sosyalist olabilir.
Nefes alması yeterli sebep 😅
Seksidir
Guzel olmayan nasi seksi olsun
Her güzel seksi diye bir şey yok :-)
Evet ama seksilik guzellikle alakali guzel olup seksi olmayabilirsin ama cirkin olup seksi asla olmazsin
Olur olur vucut hatları ve bakımlı olması
Yanılıyorsunuz seksapel bambaşka bir şey , güzel olup seksi olmayan da var , her ikisi olanda var onlar Allah var çok güzel insanlar 🤣🤣🤣🤣
Hayir oyle bisi yok siz erkek oldugunuz için eşege bile seksi diyebilecek potansiyeldesiniz
Alakası yok işte :-)
olabilir
Kolay lokma olarak gorunuyordur
Belki verir diye
Nefes aliyodur
Reddedilmez diye