Reddeden kız neden sohbet açmaya çalışır?

Merhaba arkadaşlar , aynı işyerinde olmadığımız fakat aynı servisi kullandığım bir kız vardı. Başlarda onu farketmemiştim ve onla bu tür duygusal bir ilişki düşüneceğimi tahmin etmezdim. Serviste ilk kendisi konuşma başlatmıştı bu böyle 3 gün arka arkaya devam etti sonrasında ben biraz ona yaklaştım derken araya haftasonu girmişti. Sonra bir şekilde benim adımı soyadımı bulup linkedln den profilimi görüntülemiş ona istek attım yazışmaya başladık. Ne zaman mesaj atsam kısa sürede cevap veriyor ve saatlerce konuşuyorduk ve sohbet de gayet keyifliydi. O da uzun uzun yazıyordu. Ben bir süre sonra seninle sohbet etmekten keyif alıyorum , iyi birisine benziyorsun ve seninle daha yakından tanışmak isterim diyerek öğle arasında bir yemek teklif ettim fakat hayatımda gerçekten yeni biten şeyler var , senin gibi iyi birisini üzmek istemem bu yüzden yemek teklifini kabul edemem. Gerçekten sohbet etmekten çok keyif aldım ben hayatımı bu kadar kolay kolay kimseye anlatmam dedi. Ama işte daha önce bu denli bir şey düşüneceğini tahmin etsem baştan böyle davranırdım diyerek kendini biranda geri çekti. Özür diledi. Bu arada mesajlaşmalarımızın çoğu flörtözdü yani flörtöz konuştuğumuzu anlamamasının imkanı yok. Ben de ona saygı duyduğumu ve sohbetinin sardığı ve iyi hoş biri olduğu için ileri seviyeye taşımak istediğimi , konunun bundan ibaret olduğunu söyleyip hayırlısı dedim konu kapandı. Geçenlerde hikayeme cevap verdi. Çok kısa konuştuk , soğuk davranmadım sadece bazen bana yaptığı gibi teşekkürler diyip gülücük koydum bir konunun sonuna devam ettirmedi görüldü attı. Dün de serviste benim hakkımda bir konu açmaya çalıştı ama bu sefer de ben kısa cevap verdim oralı olmadım. Biraz uzun oldu ama ne yapmaya çalışıyor bu kız? Yazarsa nasıl davranmalıyım? Fikir verirseniz sevinirim. Bu arada ordaki görevim sona erdi artık yüz yüze gelmeyeceğiz sadece instagramdan ekliyiz..

Reddeden kız neden sohbet açmaya çalışır?