Kimseyle konuşmuyorum, görüşmüyorum, flört etmiyorum. Sosyal medyadan gelen takip isteklerini reddediyorum. Zaman kaybı gibi geliyor artık. Yanlış insanlar yoruyor. Bence çok da iyi oldu çok da güzel oldu dsfkdj

Kimseyle konuşmuyorum, görüşmüyorum, flört etmiyorum. Sosyal medyadan gelen takip isteklerini reddediyorum. Zaman kaybı gibi geliyor artık. Yanlış insanlar yoruyor. Bence çok da iyi oldu çok da güzel oldu dsfkdj

İşte budur! Çokta mantıklı bir karar vermişsin. Bende o yolda ilerliyorum. Yakın zamanda her yerden herkesi silecek gibi bir halim var. Yalnızlık en rahatı ¢
Aynen bende öyleyim şu son zamanlar. Arada bi diyorum ulan olur mu yoksa diye bi iki sohbet ediyorum sonra neden olmayacagini tekrar hatirlatiyorlar ve yine vazgeciyorum
Sen eşittir ben.
Ben küsmedim çok yanlış insanlar çıktı karşıma ama bir umuttur dedim belki onu bir yerde bulurum ya da o beni bulur. Bilmiyorum
kader bazen tesadüfleri sever derler.
Çokkk uzun süredir net biri yok. Aşk diyebileceğim biri de çıkmadı karşıma. sosyal medyada ki kızlar da genelde fake ve sanaldan ibaret oldukları için zaman kaybı
Cevap
15Cevap
Çok iyi yapmışsın aşka inanmayanlar olarak aramıza hoş geldin. en mantıklısı bu :D
Aşk; güçlü bir terbiye edicidir falan filan diyip saçmalamayacam
En iyisini yapmışsın, eline koluna sağlık. Darısı bize olsun
Ehh bi süre iyi gibi de, insanoğlu bu, yine aklına düşüyo, canı istiyo. Temel ihtiyaç bu napcan😂😂😂
Ben istemiyorum 😃
Bence şimdilik...
Yorgunluğunuzu atana dek, ya da evde kaldım korkusu başlayana dek.😁😁😁😁😁
Bende böyle dediydim şimdi yine seviyorum nağlet gelsiğn
😂😂😂
De ayrı:/
😂😂
1.5 yıl oldu aşk meşkden uzak duralı ama bazı konularda insanın canına tak ediyor 😅
Bana sorarsan ilk 1 yıl miss kafa rahat hayatını yaşıyorsun sonra yanlızlık zorlamaya başlıyor. 😅
Abartmışsın
Belki iyi gelen birisi çıkacak?
Fazla naz aşık usandırır
Tamam üzülmüş kırılmış olabilirsin ama yinede dozuna göre davran
Valla soğuttular beni
İyi çıkmayacak eminim 😃
Fazla büyük söz bu
Bende üzülünce her kadın aynı gibi düşüncelerle uğraşıyordum
Sonradan mükemmel olanlarını görünce anladım
Sadece denk gelmiyor
Bu da nasip
Bazen çabadan öte şeyler gerek
Evet o yüzden boşuna çabalamicam
Doğru insan geldiği zaman seni bir şekilde bulur zaten en iyisini yapmışsın
En güzelini yapmışsın benimde aynı yaklaşık bir yıldır destekliyorum bu kararını
ruspu tövbe tutmaz derler genelde bende çok uzaklaştım ettim ama asıl kaliteli zaman yanlızken geçiriliyor bununda farkındayım. d
En iyisini yapmışsın
ay aşk bırak en iyisini
yapmışsın. gerçektende zaman kaybı onun yerine kendine zaman ayır.
Gruba hoş geldin
İyi yaptın, böyle devam.
En ideali partner ilişki
En doğru karar
Tebrik ederim. Doğru, güzel ve yerinde bir karar.
Cok gençsin tatlım
Yani? 😃
Dertsiz başa nie dert arar insan
Pacalarini da siyirda su sıçramasın 😂
öyle çektim demekle olmuyo canım
İyi yapmışsın
Evet en iyisi
İyi yapmışsın bence
Bu tercih meselesi
Velcam tı do klap 😉
👌🤌 mükemmel
ben mecburi olarak cektim cunku 170 bir erkegim