Sevgilimden ayrilmakla doğru mu yaptım?

2,5 yila yakın ilişkim var ufak tefek tartışmalar yaşadım sevgilimle fakat hep bi soğuk yapıyor hep benden ilgi bekliyor tepem atıp sinirlenince de ben suçlu oluyorum günlerdir evden çıkmadım sporcuyum spor düzenim bozuldu bisey yiyip içemedim özledim diye çıkıp görmeye gittim belki basit gelecek ama bi sarılıp öpmek o kadar iyi geliyor ki anlatamam fakat bu saatte niye geldin özlediysen sabah gelseydin diyip yüzüme bakmadan hadi git dedi sonra sarılmadı bile aşırı kötü hissettim sonra mesaj atmış yalanını düt özlemişte gelmiş yalancısın diye ve aşırı sinirlerim bozuldu her yerden sildim sonra o da sildi ve bunları yazdı Kendini neden böyle büyük gösteriyorsun ben seni tanıdım gördüm anladım devam etmek istemiyorum Allah’ın beyinsizi Bu ilişki yürümez Senden eş senden dost olmaz Ben kimseye maddi manevi sürekli destek olmak sorunda değilim gibi şeyler aşırı kötü hissettim şişe şişe şarap içtim başım patlıyor sokup atamiyorum kalbimden istiyor ki hep ben yalvarayim ben gideyim is ve aski hep karıştırıyor kıskançlık yapmamı istemiyor yani kıskançlık ilişkinin doğasında var ne yapıyım bilmiyorum sürekli maddi manevi destek olamam diyor
Sevgilimden ayrilmakla doğru mu yaptım?