Sevgilime rest çektim doğru mu yaptım?

İki aydır biriyle beraberim. Beni çok sevdiğini evlenmek istediğini söylüyor. Son 1 ayda işte problemleri olduğu İçin benimle görüşmeyi azalttı. Yani parasal problemleri olduğu İçin.. param olduğunda görüşelim demeye başladı. Tamam dedim fazla bir şey istemiyorum zaten lüKS Peşinde değilim daha sonra tamam dedi görüşmeye başladık.. sürekli ailesinden bahşediyor bana tanıştırmak istiyordu. Ben de tanışamam şimdi erken dedim. Sonradan da kafamı kurcalayan şeyler oldu.. işte parası gerçekten mi yok acaba beni mi oyalıyor diye sonra tamam dedim tanışalım hatta gel sen benimkilerle tanış dedim. Sonra geldi bana tamam dedi her şeye söz verdi. Üç gün sonra bana aslında 35 değil 42 yaşında olduğunu ve 18 yaşında bir kızı olduğunu söyledi annenlerle tanışmadan önce bunu bilmen lazım dedi. Ben de çok kızdım ama onu sevdiğim için kestirip atmadım. Sadece instagram ve Facebook tan profil fotoğrafını ikimizin fotoğrafı yapmasını istedim. Bu yolla da zaten rahatsız olan kim varsa ortaya çıkar diye düşündüm. O da tamam dedi ama yapmadı üç gün sonra gitmiş Facebook’tan sadece post olarak paylaşmış. Profil yapamam baskı yapma ikimize de dedi. O zaman ayrılalım dedim. Çok üzüldü ama değiştirmedi de şimdi bir gün geçti konuşmuyoruz. Daha ne kadar sürer bilmiyorum ama onu özledim. Sizce ne yapmalıyım
Sevgilime rest çektim doğru mu yaptım?