Sevgilim, eski sevgilimle arkadaş kaldı. Bu yüzden kavga çıkardım sizce sorun ben miyim?

Çok sevdiğim ve onun da beni çok sevdiğinden emin olduğum bi ilişkim var. Fakat sürekli kavga ettiğimiz, bizi yıpratan ve ayrılık noktasına getiren bi konu var. Anlatmaya şöyle başlayayım yaklaşık bir yıl önce X adlı kişiyle travmalı bir ayrılık yaşadım. X'le benim ortak arkadaşımızsa Y'idi. X'le ayrıldıktan sonra Y ile yakınlaşmaya ve birbirimizi sevmeye başladık, sevgili olduk ve bunu X doğal karşıladı, yani Y ile X'in arkadaşlığı bozulmadı. Şu anki sevgilim tahmin edersiniz ki Y ve hâlâ X'le arkadaşlar, buluşuyorlar ve ben bundan rahatsızlık duyuyorum. Bu yüzden kavgalar ediyoruz. Bana travmalar yaşatan eski sevgilimle şu anki sevgilimin görüşmesinden rahatsız olmam normal değil mi? Lütfen dürüst olun.
eski sevgilinin arkadaşıyla beraber oluyorsun ama yeni sevgilin arkadaşıyla görüşmeyecek başka isteğin var mı? eski sevgilisi de bu durumu doğal karşılamış ne kadar genişmiş 😆 ikisi seni oyuna getirdiğinde en büyük kazığı yiyeceksin haberin yok 😏
Bence benim için lüks. Fakat bir ara üzüm çekirdeği yağının morlukları açtığını duydum, 5 ay felan kullandım ve enteresandır millia yapmadı, zaten sonra araştırınca miliaya sebep olmuyormuş. Ve o dönemde göz altlarımı mükemmel nemlendirdi. Bide yine göz altımı nemlendiren ve dolgunlaştıran bir serum daha var ki o da im from ginseng serum, fakat çok çok pahalandı. Ama sadece gözüne kullanırsan uzun süre gider
@crazzy42 hahahahhavabbava
@athenasss erenköyden mi kaçtın😁😁😁
@athenasss 😁😁😁😁 bu da kırık çıktı aynı benim kafadan 😆😆😆
@athenasss doğru dedin as :)
Görüş
6Görüş
Sen, niye asıl sevgilinin arkadaşı ile sevgili oldun? Eski sevgilin de şu anki sevgilin de geniş anlaşılan.
Haksız olan sensin, azıcık aklın olsa öyle biriyle çıkmazsın zaten
Sen ayrıldın diye herkes küsmek zorunda değil!..
seni sevmiyor seni sevse senin daha önce o insanla yasadıgın seyleri hatırlar görmek istemez ve tiksinir rahat rahat arkadaş kalıyoırsa seni aralarında paslamışlar
Kimse istemez ki böyle bir şeyi...
Sorun sizde değil
Herkes kendine göre haklı
Sen haklısın dostum
Takma kafana
En İyi Görüş