Uzak mesafeydik ve kendisi ayrılmak istedi sorunlarım var diye ve sıkılmış herkesten öyle dedi. Aradan bes ay geçti ben bulusalım mı dedim hemen geldi. O gece biraz yakınlaştık sarıldıktan sonra ö p tü beni kendine s. rtu bende istemedim cektim kendimi ve eve bırak beni dedim giderkende yanagına buse kondurdum bana hemen mesaj attı görüşmeyelim biz nedeni sorma diye o günden 1 ay sonra aramaya başladı napıyosun diye tersledim ama ümitlendimde acaba mı diye ama bi konusmasında seni çok c a n i m c e k t i beni do yurab ilirmisin dedi onu duyunca kafamdan kaynar sular döküldü biz konusmayalım dedim haklısın dedi gitti aradan 2 hafta geçti yine geldi ama ilgi gormek istiyormuş öylesine gelmiş gibi hep tersledim böyle böyle 6 ay gecti son 1 aydır sana aşık oldum lütfen geri don özür dilerim evlenelim ben hep seni düşünüyorum aklımdan hiç cıkmıyosun anneme de anlattım üstünkörü barışın dedi hatta senle konusmak istiyor falan dedi deli divane olmuş bi şekilde bana böyle diyor yine reddettim instasını falan kapattı şu an ama ne olacak bilmiyorum sizce affetmeli miyim seviyormu beni¿
Eski sevgilimle barişmalı mıyım sizce?

En İyi Cevap