Eski sevgilimle konussam mi?

10 senelik iliskim oldu evlenmek istedik ama hayat sartlari izin vermedi bir ara ayrildik 8 ay ayri kaldik ve yollar yine bulusdu ama o ayrilik icimde kaldi hani neden koptuk neler oldu bilmek istedim fakat o gecmise bakmadan ilerlemek istedi. 12. Ayda daha yanima gelip bir kac gün ailem ve benimle gecirmek istedi ben gecmisi konusup halledemiyorsak gelme dedim ve iliski suskunluklarla bitti. Dayanamayip yanina gittim ve bana cok gec dönemem dedi yeni birimi var sordumda evet dedi.. gözleri sulumuydu bana mi öyle geldi bilmiyorum ama ona ciddimisin onca sene birliktelik sonra böyle birsey beklemiyordum dedim bana dönüp evet onca sene ve simdi geriye baktigimda bosa gecen zamandi dedi bu beni gercekten cok inciti. Aglayamadim bile neyse telefon kontratimiz var birlikte ve onda cok esyalarim var o ayri bir evde oturuyordu (kitablarim, göya ceyizlik tupperler, ayakabilar vs.) onlari geri göndermesini istedim telefon kontratindada benim hesabimdan kesilmesini istedigimi söyledim. Simdi tami tamina bir ay gecti ne esyalarim geldi ne telefon faturayi ben ödiyorum ama o beni rehberinden silmis galiba whatsappden resimini göremiyorum. Onu gercekten cok seviyorum ve elimde olsa simdi gider "sen bana aitsin evlenelim" demek isterdeim diger yanimsa birini cok seviyorsan mutlu olmasina izin vermelisin diyor... ama Esyalar ve kontrat ne olacak yeni biri var diyor hani onada haksizlik degilmi napiyim simdi
Eski sevgilimle konussam mi?