Eski Sevgilimle Barişmalimiyim?

Meraba arkadaşlar öncelikle eski sevgilimle 6 7 aydir bir iliskimiz vardi mutluyduk ama birçok sorunlar yaşadik herneyse bu çocuk beni son zamanlarda çok fazla sıkıştırmaya basladi çok aşiri kisitlamaya basladi telefonumda bile konum uygulamasi ve hangi uygulamalari girdimi gösteren bir uygulamada vardi herneyse biz beraber yoldan ilerlerken bile bir erkek bana baksa yolun ortasinda bana bagirirdi halbuki benim hicbir sucum yok yani cocuk anlayacağiniz gibi ruh hastasi burcuda balik herneyse şimdi askere gitmeden 1 2 gün önce ayrilmak istedimi dile getirdim ancak bu ayrilmayi hazmedemedi beni tehtit etti fotolarimizi annrne gösteririm senle iliskimin oldunu ailen duyar gibi tehtitler savurdu ancak elinde bana ait uygunsuz şeyler yoktu onuda söyleyim tabi ben tedirgin oldum sonuçta ailem asla erkek arkadasa izin vermez sonra ben ayrildim baktim annemi aradi ve annem şok gecirdi bu cocuk benim hakkimda anneme ileri geri laflar etmiş hatta o kizin beni iliskiye zorladi git muayene ettir demiş tabi bende şok gecirdim ben ztn iliski vs yasamadim annemde biliyor neyse işte çok uzun baska baska olaylarda oldu ama kisadan anlatayim. dedim simdi onunda ailesinin haberi var benimde ailemin haberi var ve simdi cocuk çok pisman hala askerde 2 3 güne gelicek babasi annesi iyi insanlar babasiylada annesiylede konustum beni söylemiş o kiza yaptiklarimdan dolayi pişmanim die babasida anneside 1 şans vermemi istiyor ayni zamanda çocukda bu şansi istiyor hatta annesi rüyayq yatmiş hayirli görmüş çocukla beni herneyse şimdi size sorum şu beni yipratan aileme rezil. eden erkeğe 1 şans vermelimiyim yoksa önümemi bakmaliyim çocugu seviyorum tabi bunu kimseye belli etmiyorum ama her şey sevgi değil maalesef bazi hatalarin telafisi olmuyor
Eski Sevgilimle Barişmalimiyim?