Güncellemeler
+1 yıl
Hadi arkadaşlar fikirleriniz benim için önemli 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Bide benimle herşeyi paylaşa biliyordu, her konunu geçmişi falan. Acaba ben mi müsade ettim o kadar rahat olmasını?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kuyruk acısı var bence
Ne demek o
Acısı var demek ayni. üzülmüş sinirlenmiş işte duymadınız mı daha önce
Bi arkadaş da aynisni yazmış, amma anlamını bilmiyordum
Kusura bakmayın, türkçe o kadar iyi bilmiyorum henüz.
Özür dilerim zaten saçma bir kelimeydi
Gidişin olsun, dönüşün olmasın. Yolun açık olsun dersin yol verirsin
Ilişki çok laubali olmaya başlamış dolayısıyla mutlaka senden bir iyi niyet veyahut da hiçbir zaman kendisine fazla eleştirmediğin için bu cesareti kendisinde bulabiliyor ve böyle konuşan bir insanla değil evli kalmak bir ömür boyu aynı ortamda yaşamak bile işkence gibi gelir yaşın genç yol yakınken kendine yeni bir hayat kur doğru bir insanla ama önce Bir kafanı dinle ondan sonra böyle bir şeye Atıl elbette tek taraflı olmuyor bu tip şeyler maalesef yüz verildiği için oluyor
Evet ayni fikirdeyim sizinle, sırf benim ona verdiğim rahatlık belki de bu iyi niyyetliğim artık aptalığa doğru gittiği için böyle oldu. Ben sadece benimle çok yakın , dost gibi arkadaşı gibi olmasını istedim evlenecktik artık , ve ben ona hem eş hem dost, her şey olmak istemiştim konunun buralara geleceğini tahmin etmemiştim.
Olsun hiçbir şey için kendinize suçlamayın üzmeyin olan olmuş bir kere geriye alamayacağımıza göre bazı şeyleri ileri doğru bakacağız ve bu andan itibaren ne yaşadıysak neler bize yaşatıldıysa onları iyice düşünüp kendimiz için iyi olan ne ise ve bu hayatın da bize ait bir hayat olduğunu düşünerek başkası için yaşamadığımızı görerek kararımızı doğru bir şekilde vermenizin önemli olduğunu düşünüyorum kendinize suçlamayın üzmeyin ama tek ricam değerinizi bilin size saygı duyan sevgi gösteren ilgi gösteren insana bulun hayatınızda o kişi doğru kişidir
Herkesin algısı farklı olabiliyor bu sizin kararınız veya hatanız değil maalesef bazı insanlar iyilik olan şeyi enseye tokat gibi düşünüyor fazla ileri gidiyor haddini bilmiyor sınırını bilmiyor tabii ki şeye göre değişiyor ve en büyük hatamız herkesin yaptığı kendimde yapıyorum aynı hatayı herkesi kendimiz gibi düşünmemiz ondan dolayı bu tip şeyler yaşanıyor üzülmeyin her şey bir hal çaresi vardır konuşmak paylaşmak dinlemek ve faydalı olabilmek en güzel şey bu dünyada her şeye rağmen iyi yürekli insanlarla bu yaşam daha kaliteli ve güzel geliyor
Ne kadar iyi bakış acınız var. Hem başka birisinin halinle bu kadar yanmak sizin yüce gönülügünüz. Umarım sizin gibi iyi insanlar etrafımızı sarar. Çok teşekkür ederim değerli fikirlerinizi benimle bölüşdüğünüz için. 🙏❤
Olur mu Ben teşekkür ederim böyle güzel bir soruyu içtenlikle sorduğun için ve bana da düşüncelerimi açıklama imkanı verdiğin için ben sorunu okurken seni ne kadar üzüldüğünü ne kadar acı çektiğini ne kadar kırıldığını ne kadar hayal kırıklığına uğradığını hissettim maalesef bu duyguları yakından hisseden biri olduğum için aynı şekli ile sana en samimi kalbi düşüncelerimi paylaşmak istedim eğer doğru ifade edebildiysem sana en azından kararlarını alabilmen konusunda doğru bir bakış açısıyla bakmanı sağlayabildim ise ne mutlu bana çok teşekkür ediyorum seninle fikir paylaşanı bulunmak benim adıma çok keyifli bir durum oldu bana bu imkanı tanıdığın için ir kez daha sana sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum İyi ki senin gibi iyi yürekli duygusal vicdanlı merhametli insanlar var ve bu tip insanlarla bu yaşam daha güzel oluyor İyi ki varsınız her daim olun her zaman da sorun olursa sorabilirsin fikirlerinle yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım
Evet kesinlikle bana yol çizmeme yardım ediyor böyle fikirleriniz , zaten kararı verip ayrıldım . Amma kendimi hep suçladım ben ona öyle imkan sunmasaydım yapmazdı, etmezdi diyorum , amma ben kendi düşüncemle addım attım bu benim yanlışım oldu iyi olmaya çalışdığım halde kaybettiğim için kendimi sorguladım. Sağ da , sol da , dost arkadaş aramasını istemedim, sadece herşeyi olmak istediğim için bi bakdım ki , bana dostu gibi açılmaya başladı herşeyini onunla geçen zamanlarını o kızın ilk onunla ilklerini yaşadığını , acımı tarıf edemem amma hani derler ya hem eş hem dost olalım öyle olmak istedim ona bu kadar aptallık yaptığımın farkında değildim. Zaten anladığımda artık çok geçti .. Bana onu gördüğünü söyledi konuşurken gözleri bi başka gülüyordu , çünki iyi şeyler yaşamışlar zamanında . Açıkcası ona her şey olmak isterken hiçbir şey oldum. Beni bu konuda suçlayan, alay eden aptal müamelesi gösteren, çok insan var. Anlayanı bulduğumda nasıl sevindim , ve bu kadar iyi yandan bakmanız beni tesseli etdi , birileri yanlış aramadan kalbimi görmeye çalışıyor
Bu tarifsiz bir duyğu hele hele , böyle bir zamanda dünyanın başka bir ucundan Allahın böyle insanlara beni karşılaştıması evezssiz benim için. Kalbiniz kadar iyi insanlar çıksın karşınıza. Çok teşekkür ederim size. 🙏🙏🙏
Beni ağlattı yüreğe dokunan güzel kelimeleriniz. Saygı ile egiliyorum zarifliginiz karşısında. Allah'ım sizi korusun mutlu etsin
Arkadaşın rahatlığı ve saygısızlığı tavan yapmış. Ayrılırım tabi gitsin ona.
Acaba o rahatlığı ben mi verdim ona , hepp kendimi suçluyorum kahretsin.
Şenlik bir şey yok rahat olacaksınız tabi sonuçta ilişkiniz var. Ancak bu durum her şeyden önce saygısızlık.
Ben ona " bak herşeyini benimle paylaşa bilirsin dost arkadaş eş gibi her zaman yanında olmaya hazırım demiştim. " Oda bana senden önce olanları sorun etmezsin dimi demişti, Tabikide etmem dedim. Ne yapsam yanlış yapıyorum onun benden hiç çekineceği yanı yoktu , bundan kaynaklandı galiba.
Belirt bu durumu rahatsız olduğunu söyle
Daha ileri gittiği için ayrıldım. Nişanımız olaçaktı kardeşim. Amma daha fazla sineye çekemedim , sürekli konuyu ona getirmesi onuruma dokunuyordu , en sonda bana onu gördüyünü söyledi , bi garip. Olmuştu benim için çok ağırdı bunun sonrasının nereye varacağını rahmin ediyordum bide kız hala ona aşık.
Kardeşim yanlış yazılmış * kardeşim nişanımız olaçaktı yazacaktım
En iyisi olmuş biraz acı çekersin sonra unutulur şimdi böyle davranan ileride daha kötü olurdu.
Evet bence bunun sonu yoktu. Çok teşekkür ederim , fikirleriniz önemli benim için, en azından kendimi suçlamam ve yanlış karar vermediğimi anlamış oldum.
Bir benzeri kardeşimin başından geçtiği için anlayabiliyorum ama inan her şey daha iyi oldu. Her şeyde bir hayır oluyor. Ayrıca ben teşekkür ederim çok naziksiniz 🙏
🙏...
ayrilman en guzeli olur gecmisini unutamamis bos bir insan anlican
Ayrıl net bir şekilde onu diyebilirim sadece aynı şeyden ben de muzdariptim ayrıldım sevmeme rağmen ama dünyam aydınlandı
Ayrıldım çok sebeplerden biri de buydu. Amma bi yerelerden ulaşıp arıyor çok sevdiğini bensiz yapamadığını söylüyor ağladığı bile oldu. Ne yapacağımı şaşırdım.
O ayrılık sürecinin gereği zaten, bunlar doğal. Ayrılıyorsun yani her gün konuştuğu kişi artık yok muhakkak eksikliğini hissedicek. ama dediğim gibi eski sevgili olaylarını Halledememis birisinden asla bir şey bekleme. Özgüven sorunu bu.
Çok haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için. 🙏
Rica ederim ne demekk, rahatlıkla özelden veya burdan danışabilirsiniz bu konu hakkında süreci Zor olan bir şey daha yeni geçti bende sjsjsk. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim 😌
🙏..
Harbi naptin bu mevzuyu merak ettim
kuyruk acısı var bitirememiş eskiyi. eski mesaj atsa anında bırakır
O kadar mı
senaryo bana öyle geldi
demek ki ona benzer birisini arıyormuştu daha çok sende onu görebileceği
O zaman neden ondan ayrıldı , olayın ne olduğunu tam olarak anlayamıyorum ki hiçbir zaman onu kötülemiyordu aksine iyi konuşuyordu onun hakkında amma yemin ediyordu ki asla sevmedi onu sadece onun için çok şey feda etmişti , o yüzden birlikdeydi onunla.
Ağır konusayim s@k anani git. Deyip terk ederdim.
Git onunla ol o zaman mk de
Direkt baş tekmeyi en güzeli
ayrilirdim. kıyas yapmamalı
sende onu arıyor kötü durum
Amma bana çok aşıktı , peki ondan niye ayrıldı o zaman
onu unutamamış
bunun böyle olacağı belliydi
Neden
ilkler unutulmaz
İlk olduğu ne belli
çok belli
Bana da anlatırmısınız nasıl anladınız
ilkiyle yaşadığı aşk seks unutulmaz çünkü onunla kıyaslaması aynı tadı zevki arıyor ama olmuyor olmayacakta
seni değiştirmeye çalışması normal değil beğenmiyorsan bu durumu söyle ona ve ayrıl bu ilişki çok gitmez zaten
Ayrıldım.
nasıl ayrıldın neden ayrıldın