Eşim in kardeşiyle birbirimize aşık olduk eşimden boşanırken bunu ona söylemeli miyim?

Öncelikle kötü yorum yapacak olanlarr iğrenç yorumlarını kendine saklasın burası dünya insanın başına her şey gelebilir bize gelince eşimle 3 yıldır evliyiz çocuk yok eşim babasının dükkanını çalıştırıyor babası ne derse onu yapar otur dedin mi otur kalk dedi mi kalk onuun bir erkek kardeşi var o da benden 3 yaş büyük eşim 6 yaş büyük erkek kardeşi bambaşka biri Biz evlendiğimizde ünü okuyordu bitirip yeni geldi kendisi avukat kocam gibi babasının işini de yapmıyor her şekilde kendi fikrini tavrını ortaya koymaktan çekinmez gerekirse babasını bile karşısına alır kaynım babasıyla geçinemediği için tabii herkes eşim gibi inek değil anlaşamıyorlar babasıyla O yüzden 3 aydır bizimle kalıyor o arada biz de yakınlaştık eşim zaten sabah gider akşam gelir şöyle kaynımı yakından tanıma fırsatı buldum Ne bileyim her manasıyla mükemmel bir adam birbirimizle konuştuk kötü bir şey yaşamadık hiç cinsel falan boşanmaya karar verdim Ama eşime Ne demeliyim kardeşini seviyorum boşanalım denmez

Güncellemeler
+1 yıl
Hayır niye üzerime saldırıyorsunuz Ben ona ihanet etmedim onun nikahı altındayken kardeşiyle birlikte olmadım bir şey yapmadım sadece eşimin hiç suçu yok mu Onu kabahatleri dolayısıyla kendisinden soğudum namusumla ayrılmayı düşünüyorum em kardeş ölünce Türk törelerinde karısını ölen kişinin kardeşi ile evlendiriliyorlar ona isyan etmiyorsunuz da bana mı isyan ediyorsunuz
Eşim in kardeşiyle birbirimize aşık olduk eşimden boşanırken bunu ona söylemeli miyim?