Kardeşim bize gelecek eşimin kardeşine birsey demezsek ayıp olur mu?

Eşimin mesleği dolayısıyla doğuda yasıyoruz. Kız kardeşim bize gelecek 16 yasında uçak ücretini kendi babam karşılayacak. Yanına harçlık da verir kesin yük olacağını düşünerek. Eşimin kız kardeşini çağırsak yol masrafını eminim eşime dayayacaklar ama bu aralar çok sıkışığız verebilme gibi bir durumumuz yok yani. Bir de çağırsak eminim kaynanam da gelmek isteyecek. Bu defa ücretler ikiye çıkacak. Bide yatmaya yerimiz yok yani. Kaynanam da gelse kardeşim rahat edemez ve kaynanam bize geldiğinde herşeye karışıyor yaptığımı beğenmiyor, herşeye laf ediyor düzenimi değiştirmeye çalışıyor. Geçen yaz geldiğinde eşimle çok tartışmıştık bu yüzden. Görümcemi çağırmasak da ayıp olur üzülürüm ben öyle olunca sonuçta o da eşimin kardeşi abisiyle hiç yakın değiller ama kardeş sonuçta. Ne yapalım sizce fikirlerinizi bekliyorum (eşimin kardeşi 22 yasında)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada eşim kendisi dedi kardeşini özlemedin mi gelsin diye 1 yıldır görmüyorum çünkü. Dedim senin kardeşin de gelmezse çok ayıp olur dedim ne alaka birsey olmaz falan dedi de laf ederler falan diye çekiniyorum ayıp olur gibime geliyor
Kardeşim bize gelecek eşimin kardeşine birsey demezsek ayıp olur mu?