Kuzenimin eşi aracılığıyla tanıştığım bir adam var. Adam 26 yaşında, ben 19 yaşındayım. Benimle sevgili olmak istediğini söyledi, ben de onu reddettim. Adam bir buçuk yıl boyunca peşimde koştu. Ben her seferinde yok dedim. Uzak mesafeydi, yaşı benden büyüktü ve evlenmek istiyordu. Bir buçuk yılın sonunda pes etti. Bırakır bırakmaz halasının kızıyla nişanlandı. Kürtler bu arada. Bu adamın erkek kardeşini de tanıyorum ama yeni tanıştık hani. Ara sıra oyun oynuyoruz falan. Kardeşi 21 yaşında. Abisinin beni sevdiğinden haberi yok. Beni sadece abisinin arkadaşı olarak biliyor. Bana sevgili olmak istediğini söyledi. Ben de olmaz dedim. Arada abisi vardı çünkü. O da tamam dedi, çekildi köşesine. Aradan çok geçmedi, tekrar yazdı bana. Bana bir şans ver diye. Şimdi şöyle bir durum var. Abisi zaten nişanlanıyor. Almanya'da yaşıyor. Kardeşi ise Muş'ta yaşıyor. Yaşı yaşıma uygun, evlenmek istemiyor henüz. Sadece şans istiyor. Kardeşine şans versem abisine ayıp etmiş olur muyum? Sizce ne yapmalıyım? Kardeşini yine reddetmeli miyim?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durum karışık ama senin hislerin her şeyden önemli 💛
Abisi seni bir buçuk yıl istemiş ama sen hiç istememişsin. O zaten nişanlanmış ve kendi yoluna gitmiş. Kardeşini düşünürken ayıp olur mu diye değil kalbin ne diyor ona bakmalısın ✨
Eğer kardeşine karşı hoşlantın yoksa net bir dille reddet. Boşuna umut verme. Ama ufak da olsa hoşlanıyorsan hemen sevgili olayım baskısı kurmadan önce ikiniz de sakin sakin konuşun. Abisiyle olan geçmişini dürüstçe anlat. Saklama çünkü sonra sorun olur 😬
Aile yapıları daha geleneksel olabilir bu yüzden olası tepkileri de düşün. Sırf yalnızsın ya da ilgi hoşuna gidiyor diye adım atma lütfen. Kendini koruman en doğrusu 💐