Eski talibimin kardeşi benden hoşlanıyor, abi nişanlıyken kardeşe şans versem ayıp olur mu?

Kuzenimin eşi aracılığıyla tanıştığım bir adam var. Adam 26 yaşında, ben 19 yaşındayım. Benimle sevgili olmak istediğini söyledi, ben de onu reddettim. Adam bir buçuk yıl boyunca peşimde koştu. Ben her seferinde yok dedim. Uzak mesafeydi, yaşı benden büyüktü ve evlenmek istiyordu. Bir buçuk yılın sonunda pes etti. Bırakır bırakmaz halasının kızıyla nişanlandı. Kürtler bu arada. Bu adamın erkek kardeşini de tanıyorum ama yeni tanıştık hani. Ara sıra oyun oynuyoruz falan. Kardeşi 21 yaşında. Abisinin beni sevdiğinden haberi yok. Beni sadece abisinin arkadaşı olarak biliyor. Bana sevgili olmak istediğini söyledi. Ben de olmaz dedim. Arada abisi vardı çünkü. O da tamam dedi, çekildi köşesine. Aradan çok geçmedi, tekrar yazdı bana. Bana bir şans ver diye. Şimdi şöyle bir durum var. Abisi zaten nişanlanıyor. Almanya'da yaşıyor. Kardeşi ise Muş'ta yaşıyor. Yaşı yaşıma uygun, evlenmek istemiyor henüz. Sadece şans istiyor. Kardeşine şans versem abisine ayıp etmiş olur muyum? Sizce ne yapmalıyım? Kardeşini yine reddetmeli miyim?
Eski talibimin kardeşi benden hoşlanıyor, abi nişanlıyken kardeşe şans versem ayıp olur mu?