26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim ve bir özel okulda öğretmenlik yapıyorum. Eşim çalışmama karşı ne yapmalıyım?
Gerçekten bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum.
26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim ve bir özel okulda öğretmenlik yapıyorum. Eşim çalışmama karşı ne yapmalıyım?
Gerçekten bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum.
AysnrAsln sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Mesela ben hanımlan konuştum. Çalışmasına karşı değilim. İstediği zaman evlenince bırakıp evde oturabilir veya çalışabilir. Lakin çocuk olunca çalışmasından yana değilim. Anne ve baba çocuğu büyütmeli. Şimdi siz de bu konuları baştan konusacaktiniz. Sözün eri bir adamsa zaten mudahele etmezdi. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok ikinizden biri huzur bozulmasın diye bu inattan vazgeçecek.
Sakın kararından vazgeçme ve çalışmaya devam et. Hayatını iki duvar arsında bir erkeğin eline bırakma. Asla!
Kıskanıyormu seni güyimindenndolayı yoksa iş yerinde seni öyle güzel görmelerini
Yani evlenirken bu konu gündeme gelmedi mi? Neden karşı peki kıskançlık mı
Eşin şayet kendi maaşınla yaptığın harcamaları karşılayacak ve sigortanı devam ettirecekse çalışma yoksa koca maval okuyor demektir.
Peki eşinin kazancı yetiyor mu, bu devirde çok zor ama sanki seni çalıştırmak istememe nedeni farklı gibi
Dikkat et kendine.
Burdaki erkeklerin aklıyla mi hareket edicen be boşa öğretmen olmuşsun sen
burada aldığın kararlar yanlış hocam
Bir kadın çalışmalı ekonomik özgürlüğü olmali
Gerekirse ayril ve çalışma derim tabki senin fikrin onemli
Maas durumunuz nasıl peki iyi mi esinin maas durumu nasıl ikinizi idare edebiliyor mu
Peki evlenmeden önce bilmiyor muydu bu durumu
O zaman sana bir şey deme direkt hakki yok maalesef
Esının durumu ıyı mı? Bırde bu konu nerden basladı cok onemlı? Rahatsız oldugu bınkonu var altında
Eşinin geliri iyiyse çalışma sende evde oturup keyfine bak
Evde oturup ayak ayak üstüne atıp çocuklarına bak 😊
Eşinin maaşı sizi doyuruyor mu?
kocanın sözünü dinle
Kıskanç mi eşin
Bence kıskanç belli etmiyordur ogretmenlik gibi mesleğiniz var bence bencil davraniyor eşiniz
O evlilik çok sürmez
İkinsinden birini brakcan
Eşinizin durumu iyiyse onu dinleyin.
Klasik Bilfen öğretmeni
bir şey soracağım, bakar mısın lütfen
Xper yetmiyor yazamıyorum :(
@AysnrAsln sen yazabilir misin
@AysnrAsln orada mısın
@AysnrAsln bi bakar mısın
@AysnrAsln özelde bekliyorum
E flört tarzı şeyler oluyor mu
Çalışma o zaman. Eşini dinle