Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Tekegramdan tanıdığın ückagıtcı evli olduğunu gizleyen biriyle konuşup aşık olmuşsun bir ara başka birine kizliginı şanssızlıklar vermişsin evli adamda kizligin gitti ilişki yaşayalım deyip seni kullanmış bir süre sonra evde durum farkedilince hanım hastalandı ayaklarıyla seni aramaz olmuş. Burada bir süre seni kullanmış bakınca hanım hasta deyip seni aramaz olmuş. Burada adam karısıyla evli alırsa seni ikinci hanım olarak alır onuda karısı musade etmez böylece seni metres olarak bedava kullanmaya devam eder. Neticede bu cıkmazdan çıkman lazım evli adam saba evliliğini gizleyip umur vermiş bu hale getirmiş belki kızliginda bu adam yüzünden gitti bu lanet adamı tanıdığım güne lanet olsun detip bırak kendine yeni birisini bul inan hayatında en doğru kararı vereceksin. Kalbinde açılan yara bir senede düzelir çevrende iyi birini bul evlen kendine ait kocan olsun onu sev çocuk sahibi ol geçmişinize hayatından sil detay konuşayım dermişim bilmem ama bence sorun değil bu konuda aydınlık yolların olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Şuanda ikinizde yaptığı doğru değil maalesef. En azından adam yaptığının yanlış olduğunu fark etmiş ve buna bir son vermiş. Ayrıca ortada hasta bir insan var. En azından vicdanını dinlemeli ve onun içinde peşini bırakmalısın.
Eğer bu konuda zorlanırsan bir uzmandan destek alabilirsin. Çünkü sizin ilişkiniz iyice zehirli bir hale gelmiş. Taraflardan birisi zarar görmeden bırakmak ve bu işi uzatmamak bana göre yapılacak en mantık adım olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılKendini kullandırmaktan başka bir şey yapmıyorsun şu an. O da sana aşık olsa o ikinci telefonu günlerce açmamazlık yapmazdı seninle konuşmak için çaba harcardı. Ayrıca böyle evli olan ikinci telefonu olan tuhaf adi karakterde insanları nasıl bulup bide aşık oluyorsunuz anlamıyorum ben sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖzele psikiyatriye git durumu anlat ve ilaca başla. Bir süre hissiz , arzulamadan gezersin o arada kafandan da atmaya calisip kendini iyilestirirsin. Uzaklaşmayı başardığın zaman bırakırsın hayatın düzene girebilir bu şekilde. Tabi ilaçsız çözebilirsen çok daha iyi olur orası ayrı
05 Yorumla
Soran+1 yılHangi ilaçları veriyorlar bunları reçetesiz alamaz mıyım? Çünkü bana atanmada sıkıntı çıkarabilir de
Cevap sahibi+1 yılBen de bazı şeyleri aşmak için bir süre kullandım. O ara bir adama (bekâr☺) takıntım da başladı ki böyle sorunum normalde yoktu; takıntılarım kendimle ilgiliydi. Çoğu şeyi etkiliyicek kadar etkilendim. Bazı şeyler elinde olmuyor , o yüzden seni anlıyorum yargılamıyorum da. Ben kendi kendime aşamadığım için ilaçta çareyi buldum. Tabi sadece ilaç kullanıcam her şey tamam demekle olmuyor ilacı aracı gibi düşün. Seni o duygu yoğunluğundan uzaklaştırır kendini yeniliyicek olan kendinsin ilaç değil. Kullandığım süreci istersen anlatırım, yazabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılO kullandığın süreçte libidon düşüyor , onu arzulama isteğini azaltır ve bu da sana iyi gelir. Bıraktıktan sonra libidon fazlasiyla yerine gelir merak etme. Ben bıraktım tak geldi hemen 1 ayda 😂
Soran+1 yılİstek attım konuşalım nolur
- +1 yıl
Saçmalamayın
Doktora git bas ilacı geç mantığı ahmaklık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
O bataklık seni boğar inşallah bi gün. Diyeceklerim bu kadar teşekkürler.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvli biriyle ilişkinin olması baştan hata zaten. Sana her zaman problemden başka bir şey getirmez. Yaşadığın cinsellik sana tat vermez. Ahlak bekçiliği değil burada yaptığım. Kendini gereksiz yere yoruyorsun bunu demeye çalışıyorum. Bekar o kadar insan varken evli biriyle birlikte olmak, ben kendimi yorucam gereksiz yere yıpratıcam demektir.
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız dayanamıyorum zaten.
- +1 yıl
Ayrıl kurtul gerçekten. Bekar birini çok daha kolay bulursun. Seni darlamaz, canın boş yere sıkılmaz.
Soran+1 yılYa şu lanet telefonu açmıyor
- +1 yıl
Daha şimdiden uğraşıyorsun. Bunu kendine neden yapıyorsun ki
Soran+1 yılAçsa konuşup hallederim
- +1 yıl
Konuştuktan sonra yine aynı davranır. Ayrıl kurtul, engelle her yerden iletişimi kes. Diğer türlü hep böyle süründürür.
Soran+1 yılBana dürüst olsun
- +1 yıl
Kızma ama çok beklersin bunu evli birinden
Soran+1 yılKizmam öyle çok şey yaşadım ki onun yüzünden ölmeyi bile düşünüyorum
- +1 yıl
Evli biriyle ilişki istersen başına beladan başka bir şey gelmez... ayrıl bırak onu hayatına bak
Bence kendine engel olmalısın biraz empati yapıp kendini o kadının yerine koymalısın ve şahsi düşüncem senin ona bağlılığın yataktaki uyumdan kaynaklanıyor ve onun içinde bulunduğu durum sana zevk veriyor sen onunla evli olsan başka biriyle aynı durumu yaşayabilirsin kendini sorgulamalısın yapmış bir yanlış vicdanı rahatsız olmuş dürüstçe çıkıp söylemiş bence peşini bırakmalısın tahminimce seks yapmak için bir süre sonra sana yine yazar ama umarım yazmaz
00 Yorumla
+1 yılBeter ol!! Ne bekliyorsun ki karısını aldatan bir erkeğin san değer verip seninle evlenmesini mi? Bunu asla yapmayacak şunu kafana sok, kullanıp atacak ve uzaklaşacak sendne. hatta seni bela olarak görmeye başlamış bile.
10 Yorumla
+1 yılSeni kullanmış atmış işte. Sen de evli adama yaklaşarak kumaşının kalitesini belli etmişsin. Tencere kapak. İki tarafta haksız.
23 Yorumla- +1 yıl
da* ayrı
Soran+1 yılBaşta evli olduğunu bilmiyodum
- +1 yıl
Öğrendikten sonra bırakmayıp devam etmişsin. Hala haksızsın. Yani sen de hak etmişsin başına geleni kusura bakma.
+1 yılHadi olmadı oldu Ok madem adan vicdan azabı çekiyorum demiş. Fırsat bu fırsat deyip sende uzaklasmaliydin.
Yine doner merak etme geldiğinde de sende gidersin bu işler böyle02 Yorumla
Soran+1 yılGitmeyi düşünmüyorum
- +1 yıl
Şimdilik öyle diyorsun sonrası önemli
Yaşın daha genç ve böyle ilerleyemez sen zarar görürsün hem evli barklı erkekle ne işin var. dünyada bekar insan kalmamış gibi bir sürü bekâr insan var. Bence geç olmadan ayrıl konuşma sen rahatsız olmuyo musun knk hayatında biri var onun ve sen 2 ci insansın böyle insanlar ondan ayrılsa senle olsa ilerde seni bile aldatır.
08 Yorumla
Soran+1 yıl🥺ben onu sevdiğimde evli olduğunu bilmiyordum bir anda kapıldım
Soran+1 yılBenim kimseye güvenim kalmadi
- +1 yıl
Böylesi senin ruh sağliginla ruh bedeninle oynar diygularınla oynar ve isteğini elde edincede bir peçete gibi atar kenara sana bu değer verilmemeli hatta ortada bir değer bile yok değer verseydi emin ol sevseydi ayrılabilirdi 3 sene az bir sene değil ooo sana değer vermiyo verseydi bu zamana kadar verirdi. senin değerin bu değil kendi değerini düşürme lütfen daha iyi değer verenler var gözünü aç.
Soran+1 yılBenim hatalarım yüzünden böyle olduk adama git diyorum gitmiyor kal diyorum kalmıyor
Soran+1 yılHaklısın öyle
Aranızda sadece cinsel ilişki var muhtemelen sende aynı zamanda başka erkekle görüş ve çık zamanla unutacaksın zaten
16 Yorumla
Soran+1 yılOndan başkasını midem tutmuyor ki
Soran+1 yılHayır evli erkeklere zaafım yok aman Allah korusun
Soran+1 yılÖyle evet ama bana yalan söylemesi zoruma gidiyor
Sen Sen Ol; Evli Birisini Sevme, Uzakta Olan Birini Sevme. Hele Hele Dokunamayacağın, Nefesini Hissedemeyeceğin, Gözlerinin İçine Doya Doya Bakamayacağın Birini Hiç Sevme... Yalan Olmuyor Sevgileri Haklarını Yememek Lazım. Üzgünüm Ama Talan Oluyorlar, Geride Kalan Oluyorlar...
00 YorumlaSana niye yardım edelim dua et tövbe et Allah yardim etsin utanmadan söylüyor bir de komşu değil seytan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvli bir adama aşık olmadan önce bunları hesaplamanız gerekirdi. Be olacak sanıyordunuz ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli olduğunu bilmeden aşık oldm
Aslinda adım adım bırakılabilir ama birden zor olur
07 Yorumla
Soran+1 yılAslında konu biraz karmaşık. Adam evli. Eylül 2022 ye kadar her şey iyiydi her gün konuşurduk arardı vs vs sonra birden bire vicdan azabı duyduğunu eşinin hasta olduğunu söyledi ve bitirmek istedi ama ben istemedim ve geri döndü bu sefer olay üç dört günde bir mesajlaşmaya aramaya döndü.
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılOna mı
Soran+1 yılEvet var
Sen de vicdan azabı duyarak başlayabilirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Vay arkadaş evli adamlarin yakasını bırakın yahu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBekar kızlarla bu yüzden muhabbet kurmuyorum :))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe bekliyordun ki evli bir adamdan. Karisi onun yemeği, sen de arada bir tattiği tatlısısın. Sana sevgi sunacagimini sanıyordun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Önce bu işten kurtulmayı gerçekten isteyeceksin bunu istiyomusun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBen onun beni gerçekten sevmesini ve özlemesini istiyorum eğer beni gerçekten severse ve özlerse bende bu sefer takıntı yapmam onu
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılo günahin altından asla kalkamassın kardeş bekar erkek dolu sen evli peşinde. bunun acıklaması yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılCus ayıp ayıp senin kocan Baska lafına yazsa Hı utanmadan soruyın
10 Yorumla Bence cok guzel bozma devam et bende aynisindan yasiyorum
00 Yorumla
+1 yılBedava kullanıyor seni işte
12 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle 🥺
- +1 yıl
Gerçekler acıdır canım maalesef öyle bedavasın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk tanışmanız nasıl oldu
07 Yorumla
Soran+1 yılTelegram üzerinden
- +1 yıl
Oradan nasıl buldun ki.. grup mu vardı
Soran+1 yılO bana yazdı
- +1 yıl
Yazılarınız kaç
Soran+1 yıl23 yaşındayim o 35
- +1 yıl
Fbuddy işte.. takma kafaya
- +1 yıl
Hey
+1 yılSen kendine yardım et ve ayrılıp kurtul ondan
01 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı dürüst olsa kurtulurum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana geliyor sevişiyorsunuz ve bitiyor mu
026 Yorumla
Soran+1 yılAslında konu biraz karmaşık. Adam evli. Eylül 2022 ye kadar her şey iyiydi her gün konuşurduk arardı vs vs sonra birden bire vicdan azabı duyduğunu eşinin hasta olduğunu söyledi ve bitirmek istedi ama ben istemedim ve geri döndü bu sefer olay üç dört günde bir mesajlaşmaya aramaya döndü.
- +1 yıl
Sadece mesajlaşıp arıyor mu seks yapmıyor musun artık ve sen ona aşık mısın
Soran+1 yılS. KS var.. ama s. KS için yazıyor diyemem çünkü genelde ben istiyorum ve ayda yılda bir buluşma imkanımız var zaten 🥺 evet çok aşığım bu yüzden berbat haldeyim
- +1 yıl
Sonuçta o eşinden ayrılmayacak Bence Çivi çiviyi söker sen yeni bir partner bul
Soran+1 yılOnun yaptıklarını ödetmek ve bana tekrar bağlanmasını istiyorum sonra çivi çiviyi değil kendi kendimi sökerim
- +1 yıl
Ilk defa Hanımla mı seks yaptın Kaç yaşındasın ve bakire misin
Soran+1 yılBakire değilim ama ilkim o... İlk öpüşt. gm s. vistgim o..
Bir hata yapıp alkollüyken o benim hayatimdayken başkasına bakireliğimi vermiştim- +1 yıl
Yani ilk yanlış sen yaptın çok ilginç kaç yaşındasın
Soran+1 yıl23 yaşındayim o 35
- +1 yıl
Peki başka biriyle seks yapmanı nasıl karşıladı o
Soran+1 yılAğlamıştı
- +1 yıl
Sonra da tadını çıkartmaya başladı değil mi Peki sen bakireyken onunla seks yaparken anal seks * mi yapıyordunuz
Soran+1 yılYoo yapmıyorduk. Adam bana yaklasmiyordu o manada. Ve sonrasında ben istedim diye o tadını çıkarıyordu dediğin şeyi yapmaya başladık
- +1 yıl
Yani hem anal hem vajinal hem Oral yapmaya başladınız O günden sonra Peki sen sarhoş olduğunda neye kızmıştın be gittin o sarhoş olduğun adama verdin
Soran+1 yılAn. l hâlâ yok. Kiyamadigini söyler.. anneme kızmıştım orası derin bir yara. Annem baya ağır konuşan biri or.. der her fırsatta ben de işte ne bileyim yaptım
- +1 yıl
Anladım Peki ondan sonra o adamla bir daha seviştiniz mi ya da bu evli sevgilin dışında başka bir erkekle seviştim mi
Soran+1 yılHayır o olay dışında daha kimseyle olmadım bir tek sevgilim ne bakireli. gmi alanla ne de başka biriyle bişey olmadı
- +1 yıl
Anladım E bakireliğin de almamış adam bitmiş Onunla iken başkasına vermişsin hala bu adamdan neyin hıncını almaya çalışıyorsun anlamadım bırak başkasıyla beraber Oltaları çıkar hayatını yaşa
Soran+1 yılHıncını almaya çalışmıyorum ben onu çok seviyorum o seviyor mu bilmiyorum. Keşke beni sevseydi diyorum
- +1 yıl
Ya sevmiyor Seni bence karısını seviyorum karısını tercih etmiş hangi şehirde yaşıyorsun
Soran+1 yılKarısını da sevsin ben ona da bişey demiyorum ki.. bir sürü hatam oldu bu adam beni niye sevmesin ki sevmese hatalarımı affeder mi 🥺
- +1 yıl
Zaten sevmediği için hatalarını affediyor �ok da önemli değil hatalar İnsan sevdiği hata yaparsa affetmez hazmedemez
Soran+1 yılPeşine düşüp yalvarıyorum ya öyle affediyor sürünüyorum baya
- +1 yıl
Sonra da sen onu sekste istediğini yapıyorsun değil mi Bence seni affetmiyor ya çok uğraşmamak için yapıyor Buna bence vazgeç ondan bu kadar
Soran+1 yılHayır s. kste istediğin yapan biri değilim daha çok s. ksimden de nefret eder
- +1 yıl
Anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılLan evli diyorsun. Kullanıyor seni işte
10 Yorumla
+1 yılBekaretini ona mı verdin
00 YorumlaZor durumdasin gercekden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılZararın neresinden dönersen kardır.
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeyleri gördükçe evlenmekten soğuyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. sen çıkamamışsan biz nasıl çıkartalım gizli üye :d
00 YorumlaSen ölmüşsün tam bitiksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnda zerre aşk yok biliyorsun di mi
00 Yorumla
+1 yılKaç yaşlarındasınız
00 YorumlaÇok güzelsen bağlarsın kendine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Git yaşa be bişey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO adami hayatinda cikar yoluna bak zaman kaybi
00 YorumlaÜç yıla kadar çoktan kandirilmissiniz artık
01 Yorumla
Soran+1 yılÜç yıldır iyiydi ama son birkaç aydır berbat bir haldeyiz
Sadece yazık diyeceğim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcun ne acaba
016 Yorumla
Soran+1 yılİkizler ne alaka burçla
Cevap sahibi+1 yılBaşına buyruk karışılmasindan hoşlanmayan özgürlüğüne düşkün cilgin ne güzel 😊
Soran+1 yılEvet ama onun esiri oldum
Cevap sahibi+1 yılRuhunda çapkınlık var mi sence peki
Soran+1 yılBenim var.. ona çok bağlıyım sadece konu bunla alakalı değil onu seviyorum ve bir bataklık resmen 🥺
Cevap sahibi+1 yılÇivi çiviyi söker ama takıntı haline getirme bence
Soran+1 yılÇoktan getirdim bile
Soran+1 yılOnun burcu da terazi
Cevap sahibi+1 yılEvlilik düşünüyor musun peki?
Soran+1 yılOnunla mi hayır aslında genelde hayır
Cevap sahibi+1 yılBi kişiye bağlı kalmak mi istemiyorsun?
Soran+1 yılHayır öyle değil güvensizlik problemi
Cevap sahibi+1 yılAldatilirim diye mi korkuyorsun?
Soran+1 yılYoo
Cevap sahibi+1 yılFarklı tatlar hoşuna gider miydi peki?
Soran+1 yılYa konuyla ne alaka hayır
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuşabiliriz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet dinliyorum
Soran+1 yılBuradan yaz
Cevap sahibi+1 yılSana özel olan sana özel kalmalı
Soran+1 yılİstek attım
Uzak dur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?