Kafasında bitirdiğini söyleyen kız arkadaşımın kafasına geri girebilir miyim?

1,5 Senelik ilişkimiz boyunca bazen büyük bazen küçük tartışmalar yaşandı. Ayrılmaya yakın son 3 ay da aramız daha çok açıldı. Çok uzun süre birlikte yaşadık. Aynı Yatağı, aynı evi paylaştık. Bir nevi evli gibiydik tek fark aramızda bir yüzük yoktu. Benim hatalarım çok oldu. Ona onu çok değerli hissettiremedim. Bazen de çok anlayamadım onu. Özel hissettiremedim bazende. Yani o onları söyledi. Kesinlikle değer verdim ve veriyorum. Gençliğim ve yaşım gereği hatalarım oldu maalesef. Benden tam 2.5 yaş kadar büyük bir kız. Şu an hatalarımı farkına vardım. Kendimi affettirmeye ve onu artık anladığımı, her şeyi çözeceğimi göstermek istiyorum. Daha ayrılalı 1 ay olmadı. Ona süprizler yapıyorum. Her gün ona mektup yazıp 5 dakika da olsa iş çıkışı onu görüp veriyorum. Ağzından düşmeyen tek şey, bunaltma beni bunaltıyorsun. Sürekli Geliyorsun. Ama gelmek istiyorum. Bana inanmıyor. Bense ona göstermek istiyorum. Bana güvenmiyor ve eskisi gibi sadece onu daha çok üzeceğimi düşünüyor. Sürekli Geç kaldın. Zamanında Neredeydin gibi şeyler söylüyor. Ancak çok seviyorum. Yeni Fark ettim bazı şeyleri. Evet belki kaybedince değerini anladım, ama anladım ve halen hayattayız. Belki milyonda bir şansım var tekrar kazanmak için ama çok kararlı ilerliyor. Ben onun için bir şeyler yaptıkça, yapmak istedikçe, heyecanlandıkça bana it gibi davranıyor. Ama üzülüyorum. Bir gün gelince gerçekten artık dönüşü olmayacağı için. Şimdi ise son gücümle enerjimle, her şeyi yapmak istiyorum. Ona sımsıkı sarılmak istiyorum. Hatalarımı affedemiyor. Sürekli karşına çıkmamı istemiyor. Ama kafasında tam bitirdiğine inanmıyorum. Ne kadar istemiyorum desene içten istediğini, onu kovalamamı istiyor gibi. Sizce Zamana bıraksam zamanla düzelir mi? Yoksa Çoktan Kaybettim mi?

Kafasında bitirdiğini söyleyen kız arkadaşımın kafasına geri girebilir miyim?