Arkadaşlar şimdi ben bir kızı çok seviyorum. İşte en son ben o kıza mesaj atdım ve 1 haftadır whatsappa girdiği halde bakmadı. Sizce bir daha mesaj atmalımıyım?
Lütfen saygılı şekilde görüşlerinizi belirtin teşekkürler
Arkadaşlar şimdi ben bir kızı çok seviyorum. İşte en son ben o kıza mesaj atdım ve 1 haftadır whatsappa girdiği halde bakmadı. Sizce bir daha mesaj atmalımıyım?
Lütfen saygılı şekilde görüşlerinizi belirtin teşekkürler
Ben saygılı davranırım da senin kendine saygılı davranman için asla ve asla mesaj atmaman gerekiyor. Sen mesela kim mesaj atarsa görmezden gelirsin , görüldü bile atmazsın? İşte senin için o kişi neyse sende o sevdiğin kişi için osun. Tekrar mesaj atsan belki cevap alırsın ama istediğin kalbini almaksa asla alamazsın. Aşkta gurur olmaz lafı fasa fiso. Gururundan vazgeçtiğin herkesi kaybettin say.
Benim görüşüm: Yok bir defa yazdiysan donmediyse ikinci mesajı atma başkasına bak, yazdığın kişi dönerse zaten döner dönmezse inan seveceğin ve sevgine değecek nice kizlar vardır iyi ki başkasına baktım diyeceksin kendi kendine
Bence nedeni bir sor, ona göre gala yazmazsa kararını verirsin, aşkın gururunu hiçe sayabilmeli, bir dene bence, olmazsa denemenin hiçbir zararı olmayacak ne de olsa
Cevap
4Cevap
Ne yazacaksın ki hiç bişey yok gibi selam mi vereceksin
Dayı uzak dur tek taraflı olmuyor ya hiç bir zaman zorla güzellik olmuyor
Bende aynısını yaşadım 3 gün sonra yazdım baktı ama keşke bakmasaydı asla değmez gururunu incitmeye yapma yazma lütfen sakın
Hiç gerek yok engelle gitsin cidden !!
Bence hiç bir şey yazma
atma
Takmamıştır
Umursamıyor seni
Takmıyordur
Boşvermiştir
Sizce mesaj yazarsa bakmalımıyım?
Yoksa cevap vermemelimiyim?
görüldü at
boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?