Bilimsel bir araştırmaya göre aşık olmakla sarhoş olmak aynı şeymiş. Ben de diyenlerin yalancısıyım valla🙄

Bilimsel bir araştırmaya göre aşık olmakla sarhoş olmak aynı şeymiş. Ben de diyenlerin yalancısıyım valla🙄

Aşık olmak. İnsanın sebebsiz yere mutluluk veren tek mutluluk hissidir.
Aşık olmak. Paris'te gün batımını izlemektir aşık olduğun kişiye bakmak.
Aşık olmak. Uğruna bedel ödeyeceklerinin sınırı olmadığını gösterir
Aşık olmak. Daha yeni kanat açan kelebek gibi davranmaktır
Aşktan sarhoş olmak: Mecaz anlamda kullanımıyla, nam salmış klişe lanet kelimeler uygarlaması 🥰
Evren sevgiden oluşur
Bu sevginizi daha fazla saklamayın
Aşık olun sevin eğlenin ama sakin kalmayın!
Sevgilerrr 🥰😘
Vasilyaaa bey siz hiç aşık oldunuz mu 😍
Evet 1 kere
Tam 1 kere
Şu kısacık söze çok fazla yaşanmışlık sığdırdın
😉😉
Sarhoşken aynı şeyleri hissettiğim söylenemez. Aşk farklı bir boyut bence çok uzun zamandır hissedemedim bir duygu, Madde bağımlısı değilim ama yoksunluk çekiyorum hashash
Aynı şey derkenn.. aynı hormonlar salgılanıyomuş sanırım ama ben de aşık olamıyorum zaten boş ver olup da napcaz sndlsnjs
Hormonları bilmem :D hisler yalan söyleemez sjdjsdf
Bence insanın yaşamı içerisindeki bulunması gereken bir element aşk. Aşksız bir hayat eksik diye düşünüyorum :D tabi nereden baktığına bağlı maalesef. Her ilişki, aşk aynı değil. Acısıyla tatlısıyla gerekli ama diye düşünüyorum 😝
Tabii ki de ama benim birilerine güvenmem zor ve güven olmadan da aşk olmuyo maalesef yine de bi gün doğru kişiyi bulacağıma inanıyorum 😌
Kolay olmamalı bence zaten öyle böyle zaten zor olacak kolay şekilde güvenip hayatına aldığın insanların %90 ı seni hayal kırıklığına uğratınca hayat sana zor yoldan dersini vermiş olacak zaten :D
Ben de inanıyorum, bulmalıyız da. Gözlerinin içine baktığımda güldüğüm, gözlerine baktığımda hayatımın karanlıklarını defeden o ışığı görmek istiyorum 🙃😂
bu sohbet beni uçuruma sürüklüyor :D sdjjsf
Haha bi süre benim aşk sorularıma katlanmak zorunda kalacaksın çünkü fenomen olmaya çalışıyorum ama en azından içini döküyosun fena mı bazı kişiler bunun için para alırlar 😂
Ehehe sen fenomen mi olmak isteysun :D iyi hadi bekliyorum burada.
Para istersin sen de belki yakında belli mi olur, sağın solun belli olmaz :D
ben sorayım da sen içini dök bakayım :D
Yooo dökmem ben öyle kolay kolay çünkü dökünce kendimi karşımdaki kişiye karşı borçlu hissediyorum 😂
Tamam para ver borçlu hissetmezsin :D ashash ne diye borçlu hissediyorsun tamam ben de dökmeyeceğim bundan sonra o zaman :D
Yaaa hayır o anlamda dememiştim 😄
Bana karşı borçlu hissedecen hıı öyle mi :D gidiyom ben 😝
Ama şimdi ben dertlerimi böyle ballandıra ballandıra anlattığım için karşıdaki kişiyi dertlerimle boğmak istemem zaten yakın arkadaşlarımı hayattan illallah ettirdim bari masum insanların yaşam enerjisini sömürmeyeyim 😂
Neyse belki bir gün diyeyim derdine ortak oluruz istediğinde :D
www.youtube.com/watch
Teşekkür ederim (şarkı için de) 🌸 😌
Ben Teşekkür ederim 🦋
Teşekkür ederim Minikk 🍫🍀
Cevap
8Cevap
Maalesef olmadım hiç. ama evet acı çektim
Sarhoş olmak acılarımızı dindirmiyo muydu 😞
Aşk varsa dindirir. ama normal alkol olarak diyorsan hayır acı dindirmiyor :/
Hayatımda iki kere sarhoş oldum sadece birincisi 18. yaş günüm ve içmek istemediğim halde abim büyüdğnn artık sen diye zorla içirmişti 😂 yanii ilkine dair hiçbişi hatırlamıyorum 2. si güzeldi ama gece gece denize girmiştim ama bil bakalım ne onda da hayırsız abim yanımdaydı çok da tecrübeli sayılmam yani 😕 ama sen diyosan öyledir
Bende 21 yaşıma kadar hiç içmemiştim sonra çok çok mutsuz olduğum bir gün bir kere deneyim demiştim. şarap aldım ama beğenmedim. sonra viski içmiştim bir tek onu beğendim çok nadir içerim viskiyi ama ayda yılda bir,. bira da tadı kötü ve söylediklerli gibi öyle unutturmuyor ya da mutlu etmiyor hiç 😂
Olsun 😢
Doğrudur sarhoşken ayılınca her şey nasıl unutuluyorsa aşk bitincede aynısı oluyor
Bazı şeylerin izi kalıyo ama :((
Sarhoşken yapılan şeylerin bir kısmı da pişmanlık olarak akılda kalıyor yine aynı yola çıktık sanki
Evet sanki biraz
Yaptım öyle bir şey bir ara sarhoş değil ama sarhoşluk çok masum kalır düpedüz m*llık
Ben de kendiminkisini öyle adlandırıyorum
ahahahahahaha 😂👌
Hayatım s... . Sarhoşlukta ne ki. Aşırı dozdan zehirlendim
Sanırım yaraya tuz basan bi soru oldu...
Salla gitsin 😀 İlahi adalete inanıyorum. Şimdi ise aşk acısı çekiyor ve sitede dolanıyor. Beter olsun
Ben miyim o acaba 😂
Sende mi öyle yaptın 🤔
Sen değilsin
Yok yapmadım ne blm aşk acısı çekmiyorum da sitede dolanan diyince 😂
Alla alla 😀 Niye üstüne alındın o zaman 😂
Alınmadım şaka yaptım bu sşteden kimseyle aşk yaşamadım 😂
Ne güzel ne güzel 😂
Aşk pis , kötü bir şey
Sarhoş olacak kadar aşık olmamışım daha. d
Evet ama olan da üzgün olmayan da. d
Oooo benim kafam güzelmiş 😹😹
😂😂