Kalpte durduğu gibi durmuyor ki şu meret🙄

🫀="güm güm güm"
👀="yine mi her yer toz pembe"
👅="şarkılar, şiirler söylesim var"
🧠="tüm bu duyguların gelip geçici bir heves olduğu şu an idrak edemiyor" der ve haklı olduğunu bir kez daha kanıtlar 😒
Kalpte durduğu gibi durmuyor ki şu meret🙄

🫀="güm güm güm"
👀="yine mi her yer toz pembe"
👅="şarkılar, şiirler söylesim var"
🧠="tüm bu duyguların gelip geçici bir heves olduğu şu an idrak edemiyor" der ve haklı olduğunu bir kez daha kanıtlar 😒
Oldum, çok güzel bir duyguydu.
O günler: Ömrümün uzadığını hissettiren, tüm çirkinliklerin gözüme güzel göründüğü, karşıma çıkan herkese iyilik yapmak istediğim, baktığım her şeyde O' nu gördüğüm, aynaya baktığımda kendine güvenen ve seven, enerjik, sağlıklı birini gördüğüm, sorunların gözümde küçücük kaldığı günlerdi.
Bir dönem aptal aptal sırıttığım ve annemin neye gülüyorsun dediği şeyler yaşadım. Bi daha belim doğrulmadı. Yapmayın kızlar baktınız sırıtmaya başladınız basın engeli
Evet oldum.. Nasıl güzel bir şey ayakların yerden kesiliyor.. Kafalar öyle güzel öyle güzel ki anlatamam.. 😅
Nazar değmez inşallah.. 😅❤️
Amin inşallah.. 🥰
Teşekkür ederim.. ☺️
Önceleri çok güzeldi ama ayıkınca yere çakıldık😂
Ah kesinlikle oldum! Hem de nasıl! Şu kalp var ya, tam bir drama queen, her daim sahnede. 💃 Hele bu aralar sevgilimle resmen bulutların üzerinde geziyoruz. 😍 Her gördüğümde içim bir hoş oluyor, şarkılar mırıldanıyorum, duvarlar toz pembe sanki. Ama ne yapalım? Aşk bu, sarhoş eder tatlım! 🥂 Peki senin durum ne, hala bu tatlı rüyadayız mı, yoksa ayılma vakti mi? 👀💕
Cevap
40Cevap
Duygularıma yenik düştüğüm olmuştur..
Hayır aşka inanmıyorum.
Belli bir dönemde olmuştu gadası
Demem o ki,
kimseye gereğinden fazla anlam yüklemeyin.
Unutulmayacak anı, silinmeyecek insan yok.
Kimse için kendinizden ödün vermeyin.
Vazgeçilmez olan sizsiniz bir başkası değil, önce kendinize değer verin kişiler gelip geçicidir, Siz hep kendinizle berabersiniz.!
Aşk sarhoşu olduk ama nasıl bir sarhoşluk! Adı zikredildiği zaman ağzın yüzün yamulur. Bir hafta kadar ondan başka bir şey düşünemezsin. Sanırım sen şu an o evredesin. Umarım platonik olarak kalmaz da mutlu olursunuz. (Çok amin!)
Hayır bende çok bir sevgi yok aslında ayrıldıktan sonra nefret daha ağır basıyor bi noktadan o küçük sevgi bittiyor tiksinme başlıyor.
sarhoşluk geçicidir o yüzden aşkından sarhoş oldum diyenlerin sadece sarhoşluğunun geçmesini bekliyorum
https//youtu. be/n_4SZUOmD0U? si=slxsXL9YEm76U0bi
bu sorunun cevabi bu sarkida 😊
Dudağından çok içmişim, seni fazla kaçırmışım...
Dediğim biri olmuştu, evet.
Yüksek doz aşk alıp burada mutlu ölsek ya , der gibi
Biz sarhoş olduğumuzda daha aşk bile yaratılmamıştı gibi orjinal bir söz bırakıp gidiyorum. :)
Aşık mı oldun kız.. geçmiş olsun sınavın başladı o zaman başarılar diliyorum..
Zamanında aşk sarhoşu da olduk acı da çektik , ama o defterleri kapattık artık
"Aşk serhoşu" olmadım " Kafam kendimden güzelllll "
"Afrika kollll" böreği"
" varrr yermisinizzzzzz "
Oldum ama sonra sarhoşluk bitince ayıldım.
Hiç olmadım inanmam öyle şeylere anca dizilerde filmlerde olur erkekler aşktan anlamazlar bana göre onların kafa anca iş para karıyer yatak yanıldımı hiç görmedim görmek isterdim
Bi 35 lik sek bitti yakın zamanda.
Aşık olmak için ciğerimin yanması lazım.
Sanırım rakı içip ciğerimi yakmakla meşgulum…
Görseldeki kızın sağ kolu yok 😳😳
Aşk dendiği yerde akıl mantık gider göz kör olur ama bende akıl mantık zirve gözlerde kartal gözü gibi keskin 🤔🤔 aşka olan ilgim böyle işte 🤣😂🤣😅🤣🤣
Aşk diye bir şey yok 😒😏😒😏
Aslolan sevgidir.
Alkolle sarhoş olmayı tercih ediyorum 🤣
🤣🤣🤣 en zararsız sarhoşluk o
Ne memuru alkol bey ahshs
Evet evet biliyorum onu çok komik 🤣🤣🤣🤣
sanirsam evett olmusum 🥲
💖🌸
O ne? İçiliyor mu🙄🫣
Baska acıklama bulamadin mı bune kanka rffghhf
Aşık olunca organlarımızın hissettiği, dile getirdiği, insan aşık. olunca dünya toz pembe görünüyor, şarkılar, şiirler söylemek, yazmak istiyor, kalp atışları hızlanıyor. En sonun da ne oluyor? Herhangi bir sebepten dolayı hayal kırıklığı sonucu ayrılık ayrıca aşk denilen duygu gelip geçici bir heves beyin bunu biliyor. Ama yine biz insanoğlu kalbimizi dinliyoruz. YETERİNCE AÇIKLAYICI BİR AÇIKLAMA YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM!!!
Evet oldum...
Olduk zamanında.
İyi ayıktılar sonrasında. 😅
Aşık olabilirim
Oldum , çok güzel zamanlarım da oldu
Olmadım sanırım o kadar
Aşk sarhoşu olmadım hayır.
hayır hiç aşık olmadım
Sarhoş olacak kadar aşık olmadım 😂
Yok o kadar da değil en fazla ağlamışımdır 😂
Yok olmadım ki
Tek yönlü evet platonik yani