Aynı yerde çalışıyoruz kendisi benim stajyerim 1 buçuk yıldır birlikteyiz abla kardeş gibi olduk çok samimiyiz herşeyi konuşup dertleşir ya da eğleniriz her gece beni evime kadar bırakır yaşı küçük ama kendi çok olgun kendimi onun yanında çok güvende ve iyi hissediyorum bu zamana kadar hep abla olarak yaklaştım çok seviyorum kendisini ama sanki onda hep birseyler var gibiydi bana karşı ama asla hiç saygısını ve haddini aşacak bir harekette bulunmadı ama konuşmalarından anlayabiliyorum ve bende yavaş yavaş sanki ondan hoşlanıyor gibiyim ne yapmalıyım sizce?
Lütfen ciddi cevaplar olsun dalga geçecek olanlar hiç yazmasin bile şimdiden teşekkür ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ilerisi olmasi guc bisey bunu dusunerek hareket et
Haklısınız zaten ortada birsey olduğu yok kafa karışıklığımdan dolayı buraya sordun
23 yaşındasın f9 yaşınraki ablacım ablam mı duyorsunuz çok garip ya 😂
Ee ne diyecektik😅
30 35 yaşında kadın gibi davranma akran sayılırsınız 😂
Yok artık 4 yaş fark var arada😅
Aynı sayılırsınız bi fark yok
O zaman size göre normal bir durum mu yani bu
Heee
Sana hala abla mı diyor
Evet bende ona ablacım diyorum ama iste sanki içimde birseyler başlıyor gibime geliyor ne yapacağımı şaşırdım çok iyi bir insan
Sakince düşünürsen ne yapman gerektiğini biliyorsun aslında. Basit bir durum. Geçici.
Sanirsam haklısınız galiba evet
Siz kaç yaşındasınız? O kaç yaşında?
Ben 23 oda 19 yaşında
Abla deme lazım olur dedikleri
Öyle diyince pek hoş olmadı sanki😕
Hoş olmayan şeyi yaşıyorsun belki de:)
Yanlış yapıyorum değil mi kafam çok karışık olduğu için buraya sormak istedim yoksa bahsettiğim kişiye hiç birsey belli bile etmiyorum
Ya yanlış demek bana düşmez. Karşındaki çok iyi biri de olabilir. Ama o 19 yaşında herşeye rağmen. Yani her şey uygun bile olsa ya da ilk o bile istese senin düşüncen önemli. Çünkü o duygusal şeylerin zirvede olduğu cağda. 3 sene sonra daha da başka biri olarak ister istemez olgunlasacak. Hepimiz aynı yoldan geçtik:)
Güzel anlatımınız için teşekkür ediyorum galiba abla kardeş olarak kalmak en güzeli zaten bende onu kaybetmek istemiyorum en doğrusu bu şekilde olacak sanırım teşekkür ederim:)
Rica ederim. Yani olmaz diye düşünme sen olgun birisin belli. Hayırlısı de hayırlı yasa iyi geceler
Tekrardan teşekkür ederim size de iyi geceler:)
Hem cinsin mi
Hayır erkek
Bak olgun biri olarak sana bişey diyim erkeğin herzaman kadindan büyük olması gerekir bunun bir sürü nedeni var bilmiyorum biliyor musun
Hayır bilmiyorum nedenleri nedendir ki? benim bahsettiğim çocuk evet benden 4 yaş küçük ama yaşına göre çokta olgun aslinda yoksa. hosuma gitmesi mümkün değildi bu zamana kadar bir çok öğrenci yetiştirdim ama ilk defa böyle. birseyle karşılaşıyorum
Olgunluk farklı bişey bunu anlaman zaman alır burdan sana bunu anlatmak zor yorum üzerinden
Kısaca biraz bahsederseniz anlarım muhtemelen
Nereye geleyim ben buranın biraz acemisiyim de:)
Kız kıza mı etkilendin canım
Yok hayır erkek o 19 ben 23 yaşındayım
Aynısını ben kız kıza yaşıyorum
Nasıl gidiyor peki sıkıntı olmuyor mu ben 4 yaş büyüğüm genellikle erkekler büyük olur ya bizde tam tersi oluyor kafam karıştı çok ne yapmam lazım sapıttım
Olur konuşalım
Bgndm
Ne iş yapıyon
Ben şefiyim kendisinin oda stajyerim
Ne işi peki
Mutfak aşçılık
Puanım yetmediği için mesaj atamiyorum burdan yazabilirsiniz
Tesettürlü musunuz ve bide çocuk sana ilgisi var mı
Hayır tesettürlü değilim evet ilgisi var ama dediğim gibi aramızda güçlü bir bağ var abla kardeş gibiyiz ama bilmiyorum başka birseyler de var gibi
O ne alaka şimdi ben hoslanti diyorum
Hım sordum ya ben yaşım 20 beğendiğim kişi 30 yaş