Dün geç uyuduk o da bende benim işlerim vardı o uyuduktan sonra biraz takıldım sabah 6.30 gibi uyudum ve geç uyandım geç uyandığım için sevgilimin kurduğu cümleler bu oldu sizce ne yapmaya çalışıyor?
Geç uyandığım için sevgilim "Hayatımda olsan ne olur olmasan ne olur" demiş. Ne yapmalıyım?
O kalkıyorsa erken senin için sende kalk bi zahmet.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yapmadığım bisey değil 3 gün önce işten çıktım ve evdeyim 3 gündür bu yüzden rahatladık ve sürekli konusuyoruz dün sabahladık geç uyandım bide yorgunum aylardır uzun süre uyumamiştim
Onun sınav haftası olduğu için çok çalışıyor ve bizde bulusamiyoruz aile baskısı var konu uyumam değil uyurken haber etmemem ve onu merakta bırakıp sorumsuz davranmam bebiş
Ilgilenmiyorsan isysn etmis artık bosvermis yakinda ayrilik gelir
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gece gündüz konusuyoruz sabahlıyoruz her gün neredeyse kendimden çok onunla ilgileniyorum son 2-3 gündür geç uyanmaya başladım ve yaptığına bak ilgisizlik yok kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O kalkıyorsa erken senin için sende kalk bi zahmet.
Yapmadığım bisey değil 3 gün önce işten çıktım ve evdeyim 3 gündür bu yüzden rahatladık ve sürekli konusuyoruz dün sabahladık geç uyandım bide yorgunum aylardır uzun süre uyumamiştim
Geç uyandın diye böyle birsy demesi seni umursamıyorum anlamı ktmş, ama sen bilirsin. Benden tavsiye ayrıl bazen sevgi hersye yetmiyor
Keşke bununla kalsa haftada 4 kez ayrılıp 1 saat sonra barışmaya çalışıyor ilk ilişkisi benimle henüz 19 yaşında ben 23
Arada aşk yok belli ki sen daha iyi bilirsin ilişkini ama bnim düşüncem bu dediklerine göre.
senden ayrılmak istiyor sıkılmış sanki bunu da bahane ediyor
Kesin konusman peki 😄
Sanki?
Onun sınav haftası olduğu için çok çalışıyor ve bizde bulusamiyoruz aile baskısı var konu uyumam değil uyurken haber etmemem ve onu merakta bırakıp sorumsuz davranmam bebiş
Ilgilenmiyorsan isysn etmis artık bosvermis yakinda ayrilik gelir
Gece gündüz konusuyoruz sabahlıyoruz her gün neredeyse kendimden çok onunla ilgileniyorum son 2-3 gündür geç uyanmaya başladım ve yaptığına bak ilgisizlik yok kesinlikle
O haklı
Tc insanının gereksiz tripleri işte ne beklersin
Olsan ne olmasan ne demesi çok kırıcı değil mi
Yolunu ver gitsin ya. Çekmeyin böyle gereksiz tripler
Salla gitsin
Bu kız başka tokmaklar bulması an meselesi gibi
Engelle geç deveyi diken insani * yaranır bu devirde kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin hiç olur gidersin sonra
En güzel android de mesajlasmak degıl mi acaba telefon markası nedir? Ayrica gereksiz trip bu bahane ediyor bazi seyleri.
.
O öyle tripcan şımarık
telefonun markasi ne peki🫠
Telefonum samsung galaxy A10 ya 😄
Bende S20 ama sarj bu ara cabuk bitjyor sinir oluyorum bazen🙄
Bende bayağı gidiyor ya bataryanda sorun olabilir senin
1 yıl oldu ama ve son güncelleme mahfetti 13 🤨
Hic yuz verme fazla naz asik usandirir.
Ezikmisin sen ya ağır kullanılıyosun
Fazla ilgi verdim sana ondan böyle sorumsuz davraniyosun diyor bide
Yordu artık beni
İlgisiz bırakma