Kira gelirimi beğenmeyip ekstra olarak bir de işe girip çalışmamı isteyen erkek ile devam mı etmeyelim yoksa bitirmeli miyim?

Arkadaslar biz şu an evlilik hazırlığı içerisindeyiz 2024 yılının yazında evlenicez fakat şöyle bir sorun var ben çalışmıyorum bu yaşıma kadar (26) hiç çalışmadım ailemin durumu elhamdülillah iyi ve çalışmama gerek kalmadı. Çalışmak yerine kendime ait kirada evim var ve ordan kira gelirim var fakat erkek arkadaşımla bugun buluşup yüz yüze konuştuğumuzda bana aldığım kiranın yetersiz olucağını ekstra bir işe girip çalışmam gerektiğini söyledi tamam çalışmak kötü birsey değil ama ben bu zamana kadar çalışmamışım şu an bir işe gidip çalışmam çok zor tecrübem yok vs vs. Evin bütün masrafını ben yapamam dedi, tek başıma kira ödeyemem dedi şok oldum söyleme tarzı uslübu o kadar yanlıştı ki size o surat ifadelerini anlatamam. Para yoksa evlilikte olmaz gibisine getirdi. Sizce bir erkeğin bu kadar para konusunda rahatça konuşabilmesi, 30 yaşına gelmiş ama evini geçindirebilmekten bile aciz biri olması normal mı? Babaannesi İstanbul'da sıfır binada sıfır dairesini çok ama çok uygun bir fiyata 4 bin tlye buna vermeyi kabul etti benden 4bin TL'nin yarısını istedi 2 sen ver 2 ben veriyim babaannemin evini tutalım dedi artık siz hesap edin. Ben bundan ayrılmalıyım dimi?

Kesinlikle Ayrıl
Ayrılma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kira gelirimi beğenmeyip ekstra olarak bir de işe girip çalışmamı isteyen erkek ile devam mı etmeyelim yoksa bitirmeli miyim?