Pavyon videosu açmış TV den arkadaşlar. Sizce nasıl bir tepki koymalıyım ortaya? Çok özledim ama bir yandanda onu 🥺

Pavyon videosu açmış TV den arkadaşlar. Sizce nasıl bir tepki koymalıyım ortaya? Çok özledim ama bir yandanda onu 🥺
Bu story için tepki vereceğine attığı tokat için tepki ver. Kocan da olsa sana tokat atma hakkına sahip değil. Hemcinslerimden utanıyorum gücü kadınlara mı yetiyor? Attığı tokat onu erkek mi yaptı şimdi? Boşan kardeşim boşan.. bugün bir tokatla başlar yarın yumruk olur öteki gün tekme..
Ne boşanması ya saçmalama hayatta bosanmam
Bak güzel kardeşim soru soruyorsun insanların fikirlerine saygı duy. Yapmak zorunda değilsin. Saygı duymak zorundasın. Saçmalama nedir? Tokatta bir şiddet değil mi? Ayrıca adam tokat atmış sen annenin evine gitmişsin oturmuş içiyor keyfi yerinde? Seven adam bunları mı yapar? Pişman olur en azından.
Cevap
17Cevap
bu kadar özel şeylerini paylaşağın yer değil burası. Eğer bir sorun varsa çözüm vardır onun yeride burası değil
Ne yapım sinir oldum
Bu soru troll değilse eğer çok arıyor musunuz böylelerini uaoofkvksksk
sende ona benzer bir şeyti ona yap aslında aklımda bir şey varda
Videonun linkini eşinden alıp atabilir misin? :D
Sen zaten kölesi olmuşsun tıpış tıpış geleceğini biliyor
Kocalar hem döver hem sever, git elini ayağını öp barışın, hadi bakayım
Erkeklerin şerefli sürümü kaçıncı yüzyılda gelecek ya shdhd
özledinse git pavyon müziğine eşlik et dans filan et herifin mutlu olsun 😂😂
Hamilesin bir tarafların yemiyor çocuğu aldıracak vakitte geçmiş tek başına da bakamazsın ailende kabul etmez çocukla bir başına seni sen de hakların bacım ne diyim.
Kim ne derse desin kadınlar sevmesini kimi seveceklerini bilmiyor
Bugün seni döven yarın çocuğunuda döver
Dovmedi tokat attı diyorum kıt mısın
Tokat attı diyorsun ama bir adam neden karısına tokat atar
Her ne olursa olsun ha bir tokat atmış ha dövmüş kadına şiddetin hiç bir bahanesi olamaz
Tokat attı çünkü ölmüş annesine laf söyledim
Dediğim gibi siz yinede şiddet görmüş bir kadınsınız
Bağırabilirdi çağırabilir di kızabilirdi ama tokat atmamalıydı
Ne yapayım boşanayim mi hemen gidip bumu yani
Çocuğunuz var mı
Hamileyim ben
Eşinizin haberi var mı
Pavyonu eve getirdin ama beni getiremedin de
Boş prezervatif resimleri at
Niye tokat atıyormuş sana?
Yaz.. Ellere varda bize yok mi 😁🤭
Adam doğru yolu bulmuş ilişme artık ona
dansöze de ihtiyaç yok kendi zennelik yapıyordur
Boşan boşannnn eve karı atmiş
Mal msn
Ananmi.
Annen oynar sen taksrsın yaz
Ağır olmaz mı
Hayır
Naptn
bosanma sebebi benim icin
Senin için her şey boşanma sebebi zaten
ne sacmaliyorsun kardesim esim bana tokat atamaz hele ki evde yokken icki icip pavyona cevirdim hic diyemez erkekse erkekligini bilecek bana elini kaldirana mahkeme kagidini suratina carparim
Tamam işte sonrada buraya gelirsin boşandım diye sonra öyle öyle geçer gider ömrün bu kafada olursan bekara boşamak kolay demişler bosananlari da görüyoruz sende muhtemelen geleceğin dullarındansın
ben zaten evliyim? saygi icinde yasamak cok kolay? kimse kimseye tokat atamaz? ha ölen annesine laf ettiysen de hak etmişsin ama pavyona cevirmek ne demek? pavyon meraklisi demek ki kocan.
Sen evliysen bu saatte KS de ne yapıyorsun ki
eşimle beraber okuyoruz yazılanları sen de evliysen bu saatte işin ne kocan niye pişmanlık çekmiyor
bir de hamileymişsin insan hamile karısına tokat atar mı
Tamam ama ben buraya hep girmiyorum mesela en son 4 ay önce soru sormaya girdim bide şu an girdim yani. Hamile karısına tokat atmaz evet ama ilk defa attı. Bu mantıktayiz toplum olarak yani tahammül yok mücadele yok çözüm yok yapıcı olmak yok en ufak şeyde hadi bosanalim var artık herkeste. Ama maalesef ki ben herkes değilim olmamda
eşin senden özür dilemek yerine bira içiyor düşün bakalım normal bir çift misiniz? ben hamileyken eşim eminim peşimde dolanır seninki evde oturuyor hayırdır kocana ya sözünü geçir ya da aklını başına al sen bir kadınsın ona mecbur değilsin kendini şartlama egosunu okşama kocanın
Ne saçmalıyorsun ya bı git şurdan sessize alayım da bildirim gelmesin evli olmadığın besbelli.
üzgünüm canım ama evliyim :) kocanla sana başarılar
Evliysen burada niye sürtüyosun ki bende kocana başarı diliyorum başarısız olmuş, başarısız bir evlilik yapmış.
tatlım eşim zaten yanımda beraber okuyoruz, ne bu sinir anlayamadım kadınsın diye seni haklı buldum savunuyorum hala kocam da kocam diye geziyorsun
Yuvamı dağıtmak için resmen uğraş veriyorsun o yüzden sinir oldum!
kocanın seni sevdiğinden eminsen zaten böyle bir paylaşım yapmazdın fikir istiyorsun söylüyoruz suçlu biz oluyoruz
tepki sormuşsun git özür dile kocandan sana göre o haklıdır kesin
Varos
canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?