110 km hızla kaza yaptım motorla yağmurlu havada motor Pert oldu.. köpek çıktı ona çarptım köpek öldü. Benim üstümde ne kadar kıyafet varsa.. param parça oldu o halde 7 saat otobüse binip onun yanına gittim kaza yaptım hastane yerine onun yanına gittim... ailemi bıraktım .. ailem istemedi beni... yaşadığım şehiri bıraktım... işimi bıraktım.. bıraktım.. onun yaşadığı şehire gittim çalıştım.. sonu ayrılık.. o yaptı benden 2 ay sonra evlenmiş başkası ile. Sonra diyorlar sen sevmeyi bilmiyorsun. Sen aşktan anlamazsın. Ben gerçekten aşk sevgi ne bilmiyorum biliyormusun. 1 Haziran 2015 den beri hayatımda kimse yok.. bir daha kimseye kafamı verip te bakamam
Ne kadar çok seversen o kadar acı çekersin bunu anladım.. ilk sevgilim olanda 7 sene sonra benim anladım la evlendi.. daha ne feda edecem bilmiyorum bir canim kalmış
Bence kimse evlenecek kadar sevilmeyi hak etmiyor yanlış anlama cebinde 1 tl e si olmayan aç köpek insanlara altın değeri verdim. 10 sene sonra 1 ay önce bir kızla evlenmek amaçlı sohbetimiz oldu.. kız alıyor 7 bin maaş ben alıyorum 30 bin bana aldığın maaş az diyor.. para demekki aşk demek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sırf onu görebilmek için günübirlik yaşadığı şehre gidip gelmiştim uykusuzluktan ölmüştüm
Zalimsin hayaatttt😄
Kesinlikle 😁
Arabamı satıp güzel bir tatil yaptık ama o beni 5 ay aldattı
Geçmiş olsun pahalıya patlamış
Aslında çok ucuz muş onu öğrendim en azından ne olduğunu öğrendim
Valla ucuz etin yahnisi yenmez demişler seninki o misal zate sen olmazsn başkasini bulur ucuz malın alicisi çok olur
Aynen öyle 😅😘
Kadın için feda edeceğim bir şeyim yok.
Aptallık olur, kadın ispat etmeli sevgisini.
Tabi
Gurbetteydim cebimdeki son 50 TL nin 40 ona verdim 10nada bilet almıştım yıllar önce
😔
110 km hızla kaza yaptım motorla yağmurlu havada motor Pert oldu.. köpek çıktı ona çarptım köpek öldü. Benim üstümde ne kadar kıyafet varsa.. param parça oldu o halde 7 saat otobüse binip onun yanına gittim kaza yaptım hastane yerine onun yanına gittim... ailemi bıraktım .. ailem istemedi beni... yaşadığım şehiri bıraktım... işimi bıraktım.. bıraktım.. onun yaşadığı şehire gittim çalıştım.. sonu ayrılık.. o yaptı benden 2 ay sonra evlenmiş başkası ile. Sonra diyorlar sen sevmeyi bilmiyorsun. Sen aşktan anlamazsın. Ben gerçekten aşk sevgi ne bilmiyorum biliyormusun. 1 Haziran 2015 den beri hayatımda kimse yok.. bir daha kimseye kafamı verip te bakamam
Ne kadar çok seversen o kadar acı çekersin bunu anladım.. ilk sevgilim olanda 7 sene sonra benim anladım la evlendi.. daha ne feda edecem bilmiyorum bir canim kalmış
Boşa ümit bağladın olabilir olmicen ya hayat devam ediyor valla nasıl o evlejdi mutlu sende öyle ol
O mutlu mu 1.5 sene dayak yemis boşanmış bana gelmeye kalktı si... ktir cektim
Bence kimse evlenecek kadar sevilmeyi hak etmiyor yanlış anlama cebinde 1 tl e si olmayan aç köpek insanlara altın değeri verdim. 10 sene sonra 1 ay önce bir kızla evlenmek amaçlı sohbetimiz oldu.. kız alıyor 7 bin maaş ben alıyorum 30 bin bana aldığın maaş az diyor.. para demekki aşk demek
Eşim olana kadar zırnık koklatmam ne fedası 😂😂😂😂
Aferin
Saol 😂
Hastaydı beni bu halimle kabul et seviyorsan dedi koşulsuz şartsız yanında destek oldum hiç ummadığım bir anda terkediverdi..
Ailemi feda etmedim tabii ki ve ayrıldık
Helal
Sevgilim yok ama fedakarlıklar da müşterektir. 😉
Gurur. Ego.
Düşünmek istemiyorum.
Uzucu
Sigaradan
Şeyimi
Gençliğimi
Gencligimi 😎
Sünnet olcam
Ne alaka bu
@aybüketfg kültür farkı var kız arkadaşım ile sünnetsizim şart koştu sünnet olmamı bende sünnet olcam onu için fedakarlık yapıyorum
Ok
@aybüketfg knk sende ciddi ciddi soruyon😄😄
@aybüketfg normalde zorunlu mu sünnet olmak
Bana sorma sünnet ne bilmiyorum pek anlayamadım.
@aybüketfg sünnet penis başını örten sünnet derisinin kesilerek alınıp penis ucunun açığa çıkarılması işi...
Midem bulandı uzmanına sor bana niye soruyon kuscam
@aybüketfg normal ameliyat işte kardeş kuzen de sünnet olmuştur varsa gayet normal bir sey
OK.