Sevginiz için neleri feda ettiniz, nelerden vazgeçtiniz?

Sevginiz için neleri feda ettiniz, nelerden vazgeçtiniz?

Sevdim için kimse den vazgeçemedim ama şimdi evlim kocama için bir defa babam sözünü çiğnedim ve 8 ay babam benle konuşmadı şu anda tekrar baba evine geldim ve eşime gitmek istiyorum babam beni unut ne çekersen çek ne yaşarsan yaşa umrumda değil diyor belki babam olabilir ama. olsun da istemiyorum babam benim için her şey den önemli
Cevap
3Cevap
Sevgilim için her şeyi feda edebilirdim.
İnsanlar bir şeyleri feda etmeye değecek canlılar değiller maalesef.
Seninki duymasın bak 🤣
Hiç bir şeyden gamsız, ruhsuz, umursamazin tekiyim 😂
böyle deme uslu duygusal kızım de taliplin çıksın :P
Demem🙈😂
Duruma göre değişir o. Herkes için fedakarlık yapılmaz. Keyifli geceler.
Soruda neleri feda edersiniz ya da nelerden vazgeçerdiniz demiyor neleri feda ettiniz nelerden vazgeçtiniz diyor yani geçmiş zaman :D lütfen dikkatli okuyalım. Keyifli geceler :D
Tamam işte ben de geçmişte yaptıklarımdan ya da yapmadıklarımdan bahsettim lütfen laf olsun diye sataşmayınız :D Keyifli geceler..
Laf olsun diye sataşmak mı :D görüşünüz soruya cevap niteliği taşımıyor hanfendi :D iyi okuyunuz :D şunları feda ettim bunlardan vazgeçtim ya da hiç bir şeyden vazgeçmedim diyebilirsin :D kimin için fedakarlık yapılır desem görüşün cevap niteliği taşırdı bak :D nasıl ikizlersin sen :o Geceniz güzel olsun :D
Ben detay vermek istemiyorum her konuda hakkımda ve bunun göreceli bir olay olduğunu söylüyorum beyefendi. Rahatsız olduysanız siteye şikayet edin cevaptan dolayı. :D teşekkürler
Ya sen şuna ben ruhsuz biriyim hiç bir şey feda etmedim hiç bir şeyden de vazgeçmedim desene kısaca :o rica ederim hanfendi :D
Orasını kimse bilemez. Çatlamaya devam et :D bys
Hahaha ben niye çatlayım ruhsuz hanfendi :D kaçamak cevap vermeye çalışan ben değilim sonuçta :D byes
Bir sınavı feda edip büte kalmıştım
inanmam :o biz seni duygusuz biliyorduk :o
O zamanlar duyguluydum
Hiçbişeyden vazgeçmedim😄
ruhsuz musunuz hanfendi :D
Hayır bilakis ruhumu nerde nasıl kullanmam gerektiğini iyi bilenim diyelim😄
Zaman. Başka kıymetli ne olabilir ki😏
bak bu doğru peki başka :D
Önceliğime onu koyup kendimi geri plana atmış olabilirim. Her tc kızı bu hatayı yapacaktır. 🤣
Kendimden geçtim 👍🏻
sen bitmişin o zaman :)))
Ailemi karşıma almıştım, ergenlik aklı.
Hiçbir şeyden vazgeçmedim feda etmedim
9 10 yıllık arkadaşlarımı
sonra ne oldu peki?
Uyku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?