Soruma Hoş Geldiniz,
Yapmayacağım şeyleri, yapmak istemediğim şeyleri yaptim. Fakat bunları önemsiz görüyorum. Bana göre en büyük fedakarlığım ona zamanımı vermek, harcamaktı yani üç senem... 🥰

Siz neler yaptınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soruma Hoş Geldiniz,
Yapmayacağım şeyleri, yapmak istemediğim şeyleri yaptim. Fakat bunları önemsiz görüyorum. Bana göre en büyük fedakarlığım ona zamanımı vermek, harcamaktı yani üç senem... 🥰

Siz neler yaptınız?
Merhaba,
Bunca zamandır hayatında fedakarlık yapabileceğim bir kadın çıkmadı aslında ben size şöyle bir şey söyleyeyim anne sevgisinin yerine anne kıymetinin yerini hiçbir insan tutmaz, ama sonuçta insanız fani dünyada yaşıyoruz Bugün varız yarın yokuz biz de bir gün ölecek olduğumuz gibi anne babamızın da bir gün hayattan güçlük gideceğini düşündüğümüz için, birisinin hayatımızda olmasına En azından hayatı paylaşmayı ve birlikte sohbet etmeyi muhabbet etmeyi her zaman için çok seviyoruz.
Böyle olduktan sonra bize hoş gelen hayatımızı tamamlayacak isteyeceğimiz kişiler hayatımıza girebilir ama bazı fedakarlıkların karşılıklı yapılması gerektiğini düşünüyorum, Ben artık bakıyorum ben bir insan için uğraşırken karşındaki insan da benimle olmak istiyor mu benimle uğraşmak istiyor mu benimle bir ve bütün olmak istiyor mu, böyle olmadıktan sonra bir fedakarlık yapmak o fedakarlık değil artık bu saatten sonra tam bir enayilik oluyor.
Bu zamana kadar bunu fazlasıyla yaşadım ve bu hataları fazlasıyla yaptım artık ben bu saatten sonra bana fedakarlık yapmayan hiçbir insana sırf seviyorum Benim için değerli diye fedakarlık yapmam.
#GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı
Merhaba
Görüşünüz için teşekkür ederim😅
Gönlünüzce olsun 😅
Eyvallah kardeşim 👋🫂
Ona zamanımı verdim, kalbimi ona açmıştım. Bana zamanını, kalbini ve hayatını açmıştı. Güvenmek en büyük fedakarlık olabilir. Ona gerçekten güvenirim. Bu yetmez mi? hahah Eskiden neredeyse her gün yan yanaydık. Bir bahane bulup mutlaka buluşurduk. Benim için her gün buluşmak zor olsada, zamanlar bazen kısıtlıda olsa zaman yaratırdım. Onunla buluşmak için herşeyi yapardım. Benimle bir yerlere gitmeyi bir şeyler yapmayı severdi. Beni görmeyi severdi , bende onu...
O uzaklara gittiğinde yan yana olamıyorduk... Ama saatlerce konuşup , birbirimizi görürdük uyumazdık. O deliydi bense daha deli. O inatçıydı bense daha inatçı... Uyum vardı ve çok benzerlik. Saat farkı olduğu için ikimizinde uykusuz kaldığı vakitler olurdu. Ama yinede az uyur ve birbirimizi daha çok görürdük. Benim bazen uykum gelirdi ve gitme derdi, yinede kalırdım... Bazı zamanlar uyuya kaldığım olurdu istemeden. hahah ama o çok anlayışlı ve zeki bir adamdı. Beni anlardı...
Ondan geriye gözyaşı ve güzel hatıralar kaldı. İlk aşk ve ilk gözyaşları... Yinede hatıralarımı herşeyi seviyorum. Şimdi gözyaşı yok. Önüme bakıyorum ve güzel hatırlıyorum :D Pişmanlığım yok. Şimdi birbirimizin hayatında olmasakta , verdiğim zamanlar için pişman değilim. Onun çok mutlu olmasını istiyorum, onunda aynı şekilde benim hakkımda öyle düşündüğüne eminim :)
Ulan ne yazmışsın be😅
Şimdi bile yazdıkların fedakarlık koca bir emek. Evet bence de güvenmek büyük bir fedakarlık bende denedim ama boşa çıktı güvenim. Kalmadı sonra ama kırıntıları var.
Yeter ulan yeter 😅her türlü 😅
Zaten insan sevdiğine güvenmeli bana güvensin yeter aya çıkamam ama arşa çıkartırım 😅
Her gün yanyana olmak çok güzel ben her an isterdim isterim ama olmaz iş güç ekmek parası fakat iş harici olsun isterim gerçi bu saatten sonra eşim olsun 😅
Bahane bulup buluşmak ne güzel bir de bahane bulup buluşmayanlar var 😅
Yakışır sana be helal olsun 😅
Ben bir saat için bin kmye razıyken bile buluşmamak için sebep bulmuştu 😅
Takdir ettim müthiş bende her şeyi yaparım 😅
Bende severim her şeyi yanımda olsun yanyana olalım yeterli 😅
Her şey güzel gelir bana aşk ile aşkım ile 😅
Bende deliyim hemde zırdeli 😅
Ne güzel yazmışsın ya okurken duygulandım valla çok hoş şeyler 😅
Zaten insan iyiyse iyi şeyler diler yani 😅benim de var iyi dileklerim olan 😅
Kore dizileri gibi romantik eğlenceli 😅
İçimden geldiği gibi yazdım birşeyler yazdım hahah
Evet güven bir ilişkide en önemli şey kesinlikle. fedarkarlıkların boşuna çıkmış bu üzücü. ama şu yönden bak , iyi bir hayat dersi :) Umarım bir daha aynı hayal kırıklıklarını yaşamazsın.
İş güç herkesin olur tabii. yoğun iş zamanlarıda olur. ama önemli olan iki tarafında zaman yaratabilmesi :)
Aynen bahane bulup buluşmak güzel evet. azda olsa çokta olsa geçirdiğin vakit özel oluyor :D
Saol saol hahah Sanada helal olsun sevdiğin insan için yaptığın fedakarlıklar için. :D
Bahaneler bahaneler. buluşmak istemek kadar buluşmak istememek içinde bahane edenler olabiliyor. ama yinede onu bilemem tanımıyorum sonuçta. belki bir bahane belki bir sebep. bunu duymak kötü. umarım bir daha yaşamazsın :)
Ne güzel. Yani olması gerekende bu. Mücadele etmek :D olmuyorsa zorlamamak. gerektiğinde gitmek.:D
Teşekkür ederim hahah :) iyi dilekler güzeldir, olması gerekendir. Evet iyi olana iyi dilenir tabii :)
Kore dizileri hahaha :D
Parmaklarına sağlık 😅
Önemli de çok olmasa da olur çünkü çok güven veren yok görmedim 😅
Her türlü güven veren olsa keşke 😅
Amin inşaAllah cümlemiz yaşamayalım ve evet umarım hayırlısı 😅
Ben her daim zaman ayırır ayarlarım ki 18 saat çalışırken bile ayırıyordum 😅
Yıllarca 18 saat çalıştım ben 😅
Bende öyle düşünüyorum geçirilen vakit ömre bedel 😅
Ayrılır ayrılmaz özlem doluyor sanki hiç buluşmamış görüşmemiş gibi
Ben sadece zamanı yazdım yaptıklarımı yazsam sataşan çok olabilirdi 😅
Yok ya anlıyorum bahane mı sebep mi o kadar insan sarraflığı var bende 😅
Ben kolay kolay gidemem bırakamam sevdiğimi 😅
Onun gitmesi lazım 😅ama gitmemesi için de elimden geleni yaparım 🤣
Ricalar ve teşekkürler 😅 Himm Kore en sevdiğim romantik komedi fantastik karışık romantik de güzel oluyor 🤣 seviyorum olağanüstü şeyleri 🤣
Seninde parmaklarına sağlık hahah
olur ya güven verende mutlaka. beklemediğin bir zamanda hahah :d güzel şeyler beklemediğin anda olur.
olur ya olur umarım seninde güvendiğin , güvenebileceğin biri :)
bayağı uzun saatlerce çalışıyorsun. senin için zor oluyordur. işinde kolaylıklar sabır dilerim. çaban ve uğraşların takdire şayan gerçekten :)
Aynen ayırılır ayrılmaz bir özlem oluyor elbette. sanki hiç vakit geçirmemiş gibi haha
elbettte yaptıkların çoktur. :D sataşanları umursama aman canları cehenneme de geç hahah
dediğim gibi bahane mi sebep mi bilmiyorum. sonuçta ikiniz ikinizi daha iyi bilirsiniz :) geçmiş için üzme kendini. belki böylesi daha hayırlı iyidir.
bazen gitmek gerekir ama. yani uğraşa değmiyorsa. yormadan, kırmadan gitmek gerekir :D
çabalıyorsun bu güzel bir şey. emin ol senin içinde çabalayan bir kız çıkacak. senin gibi sana benzeyen, huy olarak yani. :D Çünkü her insanın bir benzeri vardır bence dünya üzerinde. umarım dilediğin gibi biri seninle olur.
evet kore dizileri öyle oluyor ya hahah eğlenceli benzetme hahah :d ben sevmem ama bazıları eğlenceli evet.
Teşekkürler 😅Geldim
Ben artık güvenmem. Güvenmemeyi tercih ederim. Bir kez daha canım yansın istemem. Kendi kendime hayallerde de güzel aşk hem ben aşka aşığım 😅
Benim hiç olmadı öyle şeyler 😅
Mutluluk anlık ileti gibi ne zaman gelip gittiği belli olmuyor ama ben çabaladığım için oluyordu onlar da fakat yoruldum artık 😅
Çok da istemiyorum hani istesem de istemiyorum istemiyorum korkuyorum 😅 gerek yok
Eskidendi eskiden şu an on saat çalışıyorum geçici olarak girdim bundan önce üç sene sekiz saatti süperdi sabah vardiyası gün benim oynardım hep çocuklar ile 🤣
Teşekkürler senin güzelliğin sağolasın 😅
Evvet hiç yokmuş gibi buluşmamış gibi öyle severim 😅
Canları cehenneme ya 😅Of of of bazen ben bile inanmıyorum neler yapıyorum yapmışım diyorum 😅
O kadar sabırlıyım ki ama sabır taşı değil hadi hayırlısı 😅
Ben zaten kendimi kırar giderim aşkımı kıramam 😅 kafana takar giderim 🤣😅
Valla benim karnım yok ben inanmam 😅nice insanlar tanıdım herkes başta güzel sonra güzellikten eser yok nasıl desem bir yerden sonra tövbekar oluyor insan içinden gelmiyor
Ben her boku severim bilirsin sadece Kore değil sevmezsen sevme 😅🤣
hoş geldin. 😅
Bir daha güvenmemen normal tabii. Bu hayatta olabilir. ne derler bilirsin sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. seninkide o hesap.
Hemen zaten birine güvenilmez. Sakın ve emin adımlarla haha
Tabii insanlara güvenip güvenmemek sana kalmış. 😅
Mutluluk anlık olabiliyor bazen evet 😅
Anladım korkmanda normal. Çokta kafaya takma 😅
Anladım işinde kolaylıklar gelsin😀
Rica ederim😅
Hepimiz zaman zaman neler yapıyoruz. Hahah Ama yinede değiyor bence ya 😅
Tamam sen kendini kır, aşkını kırma 😅
Evet bir yerden sonra içten gelmiyor bu çok doğru hahah
Tamam sen her boku sev. ben sevmiyorum. Zevkler renkler tartışılmaz 😅
Hoş buldum sende hoş geldin 😅
Güvenmek istemiyorum. İnanmak istemiyorum. Kanmak istemiyorum. Ömür tükeniyor tüketiliyor çok zor oluyor çünkü her şeyim oluyor ve hiçbir şeyim kalmıyor..
Benim ki hep anlık olmuştu 😅
Takmıyorum ya canı cehenneme 😅
Değişebilir tabi ki olabilir ama ben istemiyorum 😅
Belli de olmaz benden her şey beklenir 😅
Tartışmak da güzel 😅
Teşekkür ederim 😊😅
Güvenmek istemiyorsan güvenme. çünkü hisler yanıltmaz. birine karşı güvenemiyorsun direkt uzaklaş zaten. zaman değerli sonuçta. Enerjini boş şeylere harcamamış olursun.
Takmıyorsan bu iyi. aferin 😅
Aferin aferin akıllıca karar 😅en iyisi
Anladım senden hersey beklenir diyorsan beklenir tabii. kendini en iyi kendin bilirsin😅
Ricalarımı iletiyorum 😅 Yok yahu kişilere değil ben genel olarak güvenmek istemiyorum 😅zaten hiç kimseye çok güvenmedim hayatımda kendim dışında ama kendime ne kadar güvensem de yapmayacağım şeyleri de yaptım ve yaparım 😅sonuna kadar dibine kadar 😅
Çok harcadım enerjimi ama enerji küpü gibiiyimdir trafo derler bana 😅
Evet tabi bizi bizden daha iyi kim bilebilir ki 😅
Yeni sorularıma da gelsene 😅iki tane var
Aman güvenme zaten. keyfine bak hahah anladım bundan sonra ders çıkarmışsındır yapmazsın 😅
Bu iyi bir şey hahah😅
Yani yani 😅
Tamam sorularına geliyorum 😅
Gel bakalım bekliyorum 😅Dikkat et eline beline diline kendine😅 Çıkardım çok pis derslerim var aaa bu arada matematiğin nasıl 😅İyi mi açıköğretim sınavım varda 😅
Hiç anlamam ortaokul bir abi için 😅
Ben girdim bütün sınavlarına 😅mat zor😅
GörüşürüzZzzZzzzzzz
Geldim geldim 😅😅 tamamda adamına dedin hahah ben elime belime dilime dikkat edemem. ayarı yok hahaha sen dikkat et ama. Beni boş ver 😅
Matematiğim iyidir ya. Lisede en yüksek matematik benimdi. üniversitede de öyle hahah AA almıştım. Matematiğim iyidir severim yani 😅 Aşığım matematiğe...
Açıköğretim sınavların var demek. kolay gelsin. başarılar diliyorum. :)
Anlarsın ya çok kasma. Seni bilirim sen yaparsın ya. Üstesinden gelirsin yani. İsteyince yapılmayacak bir şey yok 😅
Matematik zor değil ya. Öyle beynine kodlama 😅yaparsın yani
Gördüm gördüm 😅
Etmezsen etme bende zaten etmiyorum ki 😅
Benimkinin de ayarı yoktur 😅
O kadar konuşuyoruz boşveri yokta keyfin bilir hıh 😅
Anlamıyorum yahu 😅 çözemiyorum benimki dört işlem 😅o kadar 😅
Şimdikilerin dersi zor googlede bile bulunmuyor valla sosyal inkılap Türkçe filan 😅
Yardımcı olabilme şansın varsa sehinirim yoksa canın sağolsun 😅öyle böyle olacak mecbur 😅
Peki peki öyle olsun. 😅
Seninde keyfin bilir hahah😅
Anladım. Zamanla çöze çöze alışırsın. Kimse annesinin karnından soruların hepsini çözerek doğmuyor sonuçta 😅
Evet google da çıkmaz öyle hemen ya hahah
İnkılap benimde iyi değildir. pek açıkçası. Sözel şeylerden pek anlamam hahah Türkçem berbat.
İngilizce deseydin Türkçe'den daha iyi hahah
Benim sadece iyi olduğum matematik ve İngilizce yani. birde geometri. geometrimde iyidir :d bunlar konusunda seve seve yardımcı olurum. Çünkü aşkla bağlı olduğum alanlar bunlar 😅
İstersen elbette bildiğim şeylere yardımcı olabilirim. 😊 😅
Olsun be güzelim olsun aşkın sağ solu belli olmaz 😅
Keyfimiz bilsin o zaman 😅
Benim kafam almıyor sevmiyorum ilgilenmiyorum almaz kafam 😅Bu benim kafam benden iyi mi bilcen hı😅
Hepsini hallettim iki tane kaldı mat 7 ve mat 8..
İngilizcem iyi hav yu ne var tu translate sağolun çatır çatır yapıyorum 🤣😅
Valla yardımcı olursan mutlu olur sevinirim 🌸
Olmasanda sorun olmaz 😅
En kötü sallariz hiç yapmamaktan iyidir belki tutar 🤣
Şimdi listeye baktım bir tane de lise mat 4 var 😅
Liseyi hallederim 😅Olcan mı sevineyim mi 😅
Aman sevgiyi falan boş ver. kariyere yoğunlaş diyormuşum haha dediğim gibi keyfine bak :D
halledilir ya kafaya takma. umarım o dersleride verirsin.
evet ingilizcen harika hahah :D o aslında Türkiye'de yeteri kadar öğretilmediğinden ya. kafaya takma. :d
sallarsam %50 şansım var en azından diyorsun peki hahah
lise matematiği eğlenceli :D
olabilirim tabii. :D
Kariyerin canı cehenneme diyemicem çünkü para önemli benim içinde ama Allah'a şükür hiç işsiz kaldım küçüklükten beri çalışırım ben 😅
Hallederiz 😅
Canı cehenneme yahu telefonda her şey çözülüyor anlaşma oluyor japon kore bile 😅başıma geldi japon müşterim vardı 😅
Saklamak istemiyorum birlikte yapalım 😅 nasıl yapacağız peki😅
Kariyerin canı cehenneme deme tabii hahah aferin helal olsun sana. bu takdire şayan :)
Aynen çözülür bir şekilde hahah Japon korelileri bende anlamıyorum hahah işte çalışıyorken bende denk gelirdim. Ama daha çok rus , alman, ispanyol, amerikalı, kanadalı falan çok tanıdım. Bazen bende anlamıyorum hızlı konuştuklarında. Yani Amerikalıları, kanadalıları falan. ingilizcem çokta iyi değil. ama yine bana yeterli anlıyorum, konuşabiliyorum biraz. Bu birazda Türkiye'de yaşayan yabancı arkadaşlarım sayesinde :D ve hakkını yiyemem en çok emekte ex'imin. onun ingilizcesi çok iyiydi.
yani isteyince ve öğrenmeye çalışınca oluyor bir şekilde. hahah
tamam çözeriz birlikte. nasıl yaparız bende bilmiyorum ki :D buradan bana sorular atabilirsin. hızlı resim yoluyla falan :D ya da aklında başka fikir varsa söyleyebilirsin :D
Teşekkürler 😅Sana da afferim 😅
Oha oha yani her milletten translate onunkini Türkçe benimkini de onun diline çeviriyor ne güzel sesli ya da yazılı 🤣 İngilizce sınavları çevirici ile hallederim geçen sınavlardan hepsinden yüz çektim 😅
Sen nerelisin bu arada 😅Aslen 😅exit 😅 oyunlarda vardı çıkış 😅quit çıkış 😅
İstemiyorum yabancı dil 😅lazım değil bana Türkçe işaret dili yeter kalpten kalbe bir yol var anlaşırız her türlü 😅
Hızlı teslim zor olur 😅anlık olması lazım 😅fikir varda kural dışı olur 😅Anla işte 😅 Misafir ol gel bana 😅
Bunlar sadece bir kısmı hahah başka milletlerden tanıdıklarımda var elbet :d üşendim hepsini yazmadım ama hepsi bebeklerim hahah dediğim gibi dil konusunda bende aşırı iyiyim diyemem. orta derecedeyim. Ex'im meksikalıydı konuşmalarıma bazen birlikte gülüyorduk. O düzeltiyordu :D Benim translate'im oydu :D birlikte film falan izliyorduk amerikan ingilizcesini iyice öğreneyim diye. hahah Ama sonra kursa yazılmaya karar verdim. kursa yazılacağım daha sonra ingilizcemi iyileştirmek için :D Şimdi pek zamanı değil sadece. daha sonraya artık.
halletmeye çalışmanda güzel. :D o da bir uğraş :D
İngilizce sınavlarımı lisedeyken en yakın arkadaşım Ali sayesinde geçtim hep. onunla ingilizce çalışırdık. onunda iyi olmamda katkısı var. amerika'da bir süre yaşadığı için bayağı iyiydi ingilizcesi. bizim lisedeki ingilizce hocası bile bazen ona ingilizce kelimeler soruyordu hahah
Ben nereliyim aslen hahah güzel soru. Ben yarı İranlı , yarı Türk bir kızım. Babam İranlı. Annem Türk.
Türkiye'de doğdum ama aslen Tebrizliyim. Şimdi herkesin sorduğu soruyu soracağını soracaksın belkide. Sen sormadan cevaplayayım. Arap ya da azeri kökenli değilim. İran'ın acemlerindenim :D
Sen nerelisin aslen? kimlerdensin? :D
Tamam istemiyorsan isteme yabancı dil hahah bana lazım yabancı dil :D her yerde lazım oluyor yahu :D
anladım anladım hahah bir orta yol buluruz elbet. yani sorulara bakarız elbet :D
Yazma yazma yetti de arttı 😅
Parmaklarım koptu 😅
Hayırlısı kendini geliştirmek güzel bir şey de benim o taraflarda bezim yok 😅vay anasını öğretmene bak sen 😅
Ben seni sadece ç hatırlıyorum. 😅
Valla hiç anlamam insansın işte 😅dil din ırk ayrımı yok 😅
İnsanlar eşittir insan olanlar ve olmayanlar 😅
Bilmiyor musun nereli olduğumu sanki 😅
Eski tanıdıkmışız 😅
Lazımsa kullan 😅ben hayatıma yabancı birini almam ya da yabancılar ile işim yok adres filan soruyorlardı 😅
Go go go left right up up go go 😅🤣
Teşekkürler
Her yerden çıkıyoruz hahah her yorumda muhabbet uzuyor 😅
Yazmam yazmam hahah okay mesaj alındı 😅
Parmaklarıma yazık ve parmaklarına yazık 😅
Evet tabii ki kendini geliştirmeye çalışmak güzeldir :)
Hahah😅
İnsansın işte ne ya hahah saol ya 😅 en azından dil din ırk ayrımı yapmıyormuşsun aferin 😅
Aynen öyle 😅
Biliyorum nereli olduğunuda gıcıklık olsun diye sordum hahaha
Sorarlarsa eski bir tanıdık dersin hahaha öyle derler ya. Bu işin esprisi tabii bro 😅
Lazım olduğunda kullanılır tabii.😅hayatıma yabancı birini almam dedi haha büyük konuşma sonra Hintli Arap , Çinli yqda ingiliz biri falan buluyormuşsun hahah😅 adres sorarlar ya normaldir 😅
Bu video aklıma geldi hahah
m.youtube.com/watch
Tüm ingilizcemi burada kullandım diyorsun hahah🤣🤣
m.youtube.com/watch
🤣🤣🤣
Rica ederim😅😊
Vallahi yazık ya koptu koptu 😅🤣
Çok da uzatmamak lazım bazen 🤣😅Yapmam yapmam ayrım yok ne olursan ol gel ne olursa olsun gelsin o iş bende 😅
Olur derim 😅🤣 cennet mahallesi güzeldi severdik ailecek 🤣hadi kal sağlıcakla hoşça 😅
Merhaba, aşkım için yaptığım fedakarlık şu an için bulunmuyor çünkü hiç aşık olmadım yani aşkı yaşamadım beni seven de çıkmadı ama bir gün diyerek sabrediyorum öyle.. :) çünkü aşkın insanı ne zaman bulacağı hiç belli olmuyor bunun dışında genel olarak yapılan fedakarlık vardır mesela kişiye göre değişse de insan sevdiği için her şeyi yapmalı bence. mesela tavsiye olarak Partnerinizle zaman geçirmek için fedakarlık yapmak, ilişkinizin önemini gösterir. Diğer kişisel aktivitelerden zaman ayırarak birlikte keyifli vakit geçirmek ilişkiyi güçlendirebilir. duygularını anlamak ve onunla empati kurmak, aşk için yapılan önemli bir fedakarlıktır. Onun ihtiyaçlarını ve düşüncelerini önemsemek, ilişkiyi derinleştirir. sevdiğimiz insanın ilgi alanlarına katılmak ve ortak aktiviteler yapmak, ilişkide bağlılığı artırabilir. benim için Aşk, karşılıklı anlayış ve fedakarlıkla beslenen bir duygudur. İlişkideki her iki tarafın da çaba göstermesi ve karşılıklı olarak birbirine destek olması, aşkın daha derin ve sağlam temellere oturmasını sağlar. :D
Katılıyorum Barış bence de her şey yapılmalı yaparız her türlü 😅 Ben aşkım yokken de aşkım için fedakarlık yapıyordum 😅
Aynen öyle :D :D
EyvAllah 😅 Gönlünce olsun 😅
Cevap
15Cevap
Fedakarlıklarımı o biliyor, burada saymayacağım ama yapabilecegimden fazlasını yaptım.
Canın sağolsun bende yazmak istemediğim için zamanı şey ettim 😅
Aldandığım aşk için, galiba kendimi feda etmiş olabilirim. Kanımın en deli aktığı, zihnimin en derinlere, dibe doğru yol aldığı bir zamanlarda, aldığım kararla, hayatımın yönünü değiştirmem ve o yönde ısrarla hayatımı sürdürmemdi. Ama buna o dönemlerde yaşadığım zihin bulanıklığı ve bunalımlarında büyük etkisi olmuştu. Aşkla da iyice tutuştu.
En büyük fedakarlığım hata yapmak oldu, büyük bi hata.
Müthiş yazmışsın kardeşim sende ışık var şair gibisin mübarek 😅
Her insan hata eder hata biz insanlar için önemli olan ders almak her şey tecrübedir hadi hayırlısı bakalım 😅
kendime olan saygımı kaybetmiştim
resmen kendimden ödün verdim ya KENDİMDEN? böyle bişey olabilir mi ya kendimi çok alçalttım normalde gurur diye ölen ben gururumu sonuna kadar çiğnedim her şeyi göze almıştım yaşım küçüktü ama sevdam büyüktü
değmedi:)
bir daha başkası için aşkından gebersem bile yapmam sanırım
yaparsam kendime saygısızlık yapmış olurum çünkü, insan nolursa olsun tek taraflı kendine saygısızlık yapmamalı zamanla o kişiyi bile unutuyorsun ama bunu unutamıyorsun
Üzüldüm ama aynılarını yaşadım okurken kendimi gördüm 🌸
Haklısın bir daha yapma hiç kimse hiçbir şey için
Önce sen olsun sen ol 😅
Sevmenin yaşı yoktur küçük çocuklar çok güzel sever saf ve masum benimki de çocuksu bir aşktı sevgiydi ama adam gibi de sahip çıkmıştım 😅
Gönlünce olsun🌸
Ona ayırdığım zaman, gösterdiğim ilgi, zor zamanında yanında olup onunla ağlamam. Hepsi boş yere keşke hiç yapmasaymışım diyorum.
Giden günlerim oldu 😅
https://m.youtube.com/watch?v=GkjkIQXc7js
Ben de çok demiştim ve dedim ama yaptım işte bile bile yandı yüreğim 😅
Keşke dememek için daha dikkatli olmalıyız 😅 hayırlısı
Yaptığımız çoğu şey bir fedakarlıktır aslında. Sabahlara kadar konuşmak, uyumamak, zamanının çoğunu vermek,.. Bir söz okumuştum çok güzel.
"Fazla fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir."
Evet bence de yaptığımız çoğu şey hemen hemen her şey bir fedakarlıktır. Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık katılıyorum her birine ve maalesef öyle valla..
Dikkat etmek lazım 😅
Mutlu akşamlar dilerim 🫡
Ara verdiği halde uzak mesafe ilişkisi yalıyorduk psikolojik olarak iyi olmadığı için barışalım diye İstanbul’a gidip doğum gününü kutlayıp ona süpriz yaptım çok mutlu oldu aslında en önemli şey sabretmek uzakta olsan ayrıda olsan sevgine ihanet etmemek sevmek çok farklı şeyler bu devirde adı var sadece
Ne güzel maşaAllah size okurken hoş oldum hoşuma gitti 😅
Evet maalesef bu devirde adı var sadece kimse hakkını veremiyor vermiyor 😅
Ama biz kendimize bakalım
Mutlu günler dilerim 😅
Zahmet edip incilerimi döküp, engellediği için telefon kulübesinden aramak. Hat almaya üşeniyordum. Onun yerine bir hafta beklesem kendisini kaldırıyordu zaten engeli. Beklemeyi sevmeyen ben😂
Çok güzelmiş şirinmiş ya 😅bende çok üşengeçim ama aşkıma asla 😅Bende sevmiyorum hemde hiç ama bekliyoruz bazen 😅
Hem beklenen gelecekse değecekse güzeldir beklemek çay gibi hemen içilmez 😂
Doğru söylüyorsun 😅 Olurrr ben her türlü yaparım dünden razıyım ve daima isterim 😅 ben Kore tadında istiyorum çok güzel aşk komedi romantizm fantestik oluyor bayılıyorum Kore dizilerine 😅
Korece yaşatırım bende 😅😂Gamsimidaaaa 😅
Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 😅
EyvAllah 😅biz arkadaş mıyız artık 😅nickiniz tanıdık gibi ama çok nadir gördüm sizi sorularımda😅
Ne bileyim 😅 Sorulardan başka nereden olacak yahu 😅🤣tabi ki sorulardan 🤣😅belki birkaç kez daha böyle konuşmuş olabiliriz ama olmaya da biliriz 😅🤣
Güzel arkadaşım deyince öyle sandım 🤣😅
Yan komşum var da mahalleden 😅hatta sokaktan beni tanıyanlar da denk gelmişti abi sen o musun diye 😅
Eskiden profil resminde kendim vardım 😅
Birisi de yazdıklarımdan abi sen şu musun dedi 😅 semtimizde herkes tanır 😅yediden yetmişe
Mahalleden arkadaşım beni çağırdı zati @sky_walker
Diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakal sjsjsjsjs
Bilmiyorum ama olur 🤣
Hiç bir şey biri için fedakarlık değmiyor ya sonra ayrıldıktan sonra üzülen taraf hep en fedakarlı insan oluyor ondan bilmiyorum
Haklısın çok güzel düşünüyorsun mükemmel izah etmişsin katılıyorum kesinlikle 😅
Lanet olası düzen 😅
Ama belki biri değer belki bir gün güneş doğar ve hiç batmaz 😅
bu zamana kadar kımse ıle sevısmemıs olmam bır fedakarlık degılmı kanka.. bundan buyugu varsa gelsın.
Tabi ki fedakarlıktır her türlü 😅Ama kanka kızlar tecrübeli sever genelde 😅
Sen bilirsin gönlünce olsun 😅
Allah herkesın gonlune gore versın... bu konuda cokta yorum yapmak ıstemıyorum ıyıgeceler
Amin inşaAllah canın sağolsun ne demek. İyi geceler dilerim 🫡
İyilerin kıymeti pek bilinmez üzerler genel olarak
Şarkı için teşekkürler kanka severim bu şarkıyı da söyleyeni de mekanı Cennet olsun yakarım her şeyi herkesi İstanbul'u bile yakarım 😅
Rica ederim
Mekânı cennet olsun 😊
Yakma yanarız.
İkinci büyük İstanbul yangınını senden bilecekler 😂😂😂
Amin inşaAllah kankim 😊
Yanalım kanka ben yaniyorsam herkes yansın 😅
m.youtube.com/watch
4.40 kanki 😅başka türlüsü yoktu sjdjd
Senin durumu ancak bu replik ifade ederdi😂
Teşekkürler kankim senin güzelliğin 😅Ah ulan ah 😅için için yanıyor yanıyor bu gönlüm dkdkd
Rica ederim 😂
Gönlünce olsun
Görüşürüz
Kendine has bak 😂
Sağolasın kankim 😅
Amin cümlemizin her türlü 😅
Görüşürüz sende has bak 😅çok has
Hepsi koca bir yalanmış.
Hayatı zindan edince daha çok değer görüyormuşsun.
1 günlüğüne İzmir - İstanbul yapardım.
Ne canım misim.
Valla abi maalesef öyle bir kısır döngü var nasıl desem ağzına edenler seviliyor güzel insanlar üzülüyor hak edenler değil de hak etmeyenler yaşıyor her şeyi 😅
Bende çok dedim kendime abi öyle de deme güzel insansın vesselam gönlünce olsun 😅
1000 küsür km gitmiştim.
Neyse hayatımın en güzel günleriydi, yine olsa yine yaparım ama fedakarlık mı fedakarlık😅
Bende tam 1000 km küsur yol gitmiştim deflalarca ve defalarca ilki arabam sonrası uçakla yol fena yalıyor yoruyor filan da 😅benim için hiç yapan kız olmadı 😅Bende yaparım her daim yaparım ben buyum çünkü 😅Her ne kadar canım yansada Nato kafa NATO mermer 😅
maşaAllah sana 🌸
Aman aşık olunca benden malı uzayda😅 Allahtan gittiğime değdi de pişman olmadım😅
Aaa ne güzel 😅 yani hâlâ beraber misiniz 😅 asıl benden malı yoktur en mal benim 😂
Yok ya değiliz çok şükür😅
Hımm hayırlısı 😅Her halimize şükür çok şükür 😅O zaman gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 😅 Hoşçakal
Zaman en değerli şey ona zamanimi harcamak en büyük fedakarlık.. önemsemek. dinlemek. Değer vermek
Bence de en değerli şey zaman 😅Hepsini yaptım hepsini 😅
Aynen, koskoca 3 senelik zaman, hiçkimseye verilmeyen sevgiyi ilgiyi verme, sadık kalma. Daha ne olsun😅
Peki ya sonra 😅Zaman demek ömür demek valla
Hep öyle olur zati 😅😂ne tesadüf 😅
Çok şey etmemek lazım fedakarlık filan değmez değmez 😅
Gönlünce olsun 😅
Bende bende 😅 Ricalar ve teşekkürler 🫡 EyvAllah
Zamanım.. gençliğim ve sadakati
maalesef değmezmiş
Değmez abla genel olarak değmez hak etmez insan evladı ben de değeni hiç görmedim
https://m.youtube.com/watch?v=XxrIUHZ605Y
Mutlu günler dilerim 😅
Aşık olmadım, dolayısıyla aşk konusunda fedakarlık yapmadım.
Hımm 😅 mantıklı 😅 Gönlünüzce olsun
Ricalar ve teşekkürler 🌸Mutlu günler diliyorum
Onun yaşadığı şehre taşınmak 😅 olmayınca olmuyor arkadaşlar böyle saflıklar yapmayın 😂
Evet olmayınca olmuyor ve zorlamanın üzülmenin kendimizi üzmenin zerre kadar anlamı yok😅
Bence de yapmamak lazım 😅 Gönlünüzce olsun
onunla konuştuğumuz zamanlar ilgilendiğimiz zamanlar sonra gururu yerler altına almak falan
Bende yapmıştım 😅
Gerekenin fazlasını yaptık karşılığını alamadık standart
Bende hiç alamadım genelde de öyle olur zati 😅canımız sağolsun ve gönlünce olsun 😅 İyi akşamlar dilerim
He valla al benden de o kadar 😅 Hayırlısı bakalım 😅
Ona gösterdiğim ilgi ve ayırdığım zaman..
Değmezmiş 😇
Hımm en önemlisi de o zatı zaman koca bir ömür kısa da olsa ömrümüzden ömür ulan 😅
Değmezmiş sana değmezmiş sana diye bir şarkı vardı ama acıklı atmayayım 😅
Atma atma bu güzel günde modumu düşürmek istemiyorum 😅🙃🙃
Düşürme düşürme zati 😅
Eğlencenin güzel geçen tatilin yorgunluğunu at dinlen 😅bolca 😅
Evett aynen öyle 🙂🙃
EyvAllah 😅Mutlu sabahlar şimdiden 😅
Mutlu sabahlarr 😅
Mutlu sabahlar ulan 🌸😅
Saymak istemiyorum keşke hiç yapmasaydim diye düşünüyorum.
Bir yerden sonra hep öyle deriz ya da yapmasaydın derler canları cehenneme 😅
Gönlünce olsun 😅 Mutlu günler dilerim
Yakışır ellerine sağlık yapıştır 😅
Amin amin inşaAllah diğer sorularıma da beklerim 😅
https://m.youtube.com/watch?v=h9Ua2bMJvrQ
Daha aşık olmadım ama fedakarlık yapabilirim tabi. Yaşadığım şehri bile değiştiririm seviyorsam.
Oy oy oy 😅 Yakışır ne güzel ama inşaAllah değer 😅Şey bunu hemen söyleme 😅 yapacaklarını filan 😅azar azar yavaş yavaş söylemek lazım 😅 Yapışmasınlar 🤣
Sende o potansiyel var inanıyorum her türlü 😅
Küçük bir örnek ya bişey olmaz 😄 ben izin vermeden kimse yaklaşmaz zaten.
Bence hiç küçük değil 😅Ya şehir değiştiririm diyorsun ortada buluşmak isteyeni buluşanı görmedim ben bir kız için 😅Bu da yakışır yaklaştırma zati 😅
m.youtube.com/watch
Hak eden kişilere denk geliriz inşallah 😄
Amin amin inşaAllah 😅Diğer soruma da gelcen mi 😅
Bakarız ahah
Of of Offff pufff😅bak bakalım😅o zaman görüşmek üzere hoşçakal 🌸
Hoşçakal hıh 😄
Vışşş 😅Olurrr
Etsen ne olacak sonra diyecek yapmasaydin kendine yaptim varsay
Haklısın valla hep öyle olur ne yaparsak yapalım yapmasaydın derler
Ama olsun gönlünüzce olsun 😅 Mutlu günler
Ne alakası var ben hep güzel şeyler dilerim neden böyle düşündünüz
Hımm anladım, umut fakirin ekmeğidir umut Allah'tan ümitsizlik şeytandandır
Bende mutlu değilim zati 😅ama yine de gülüyorum
Evvet 😅her daim her zaman her halükarda 😅Gülmek ömrü uzatırmış kalbe iyi gelirmiş 😅
Gülmek için bir şeyler bulalım 😅
Şimdi yoğunum da akşam üstü çalışıyorum müsait olunca bulsak 😅
Yok galiba aşkım pek olmadığı içinde olabilir jkjkj
Evet kesin ondandır başka neden olsun butterfly 😅sjsjsj
Ama hani olsa 😅 gerçi sen cam fanusun içindesin 🤣ne yapcan nasıl olcak 😅
Aşık olursam olursam yaparım bir gün herhalde.
Hımm 😅 bu da güzelmiş ama herhalde olmadı 😅Net olmak lazım aşk cesaret ister feraset ister çok şey ister 😅
Ben terazi burcuyum ben de olmayan tek şey net olmaktır.😅😅
Vay anasını 😅Benim de alçalan terazi yükselen koç 😅Ben her şey de netimdir ama hiç önemli değil aşkım için netler değişir 😂
Yükselenin etkiliyordur belki bilemeyiz😅 şaka şaka henüz tükürdüklerimi yalatacak biri çıkmadı karşıma. Aşkımdan nefesim kesilirse tabi ki fedakarlık yaparım.🙂
Olabilir ama olmaya da bilir Allah bilir😂😅Ben yalarım her türlü 😅😂Hadi hayırlısı bakalım gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim
Aminn😄
Sana da hayırlı akşamlar.
EyvAllah 😅
Zor günlerinde yanında oldum, o ağlamasın, üzülmesin diye uykusuz işe gittim, yinede onun yaninda olmami istediği için yanına gittim ve çok sevdiğim işimden kovuldum. Arkadaşlarımı bir kenara koyup onu öne aldım, neredeyse her seferinde yüzü gülsün diye hediyeler aldım ve en önemlisi zamanımı harcadım. Sonuç? Ortada ciddi bir şey yokken "ben senden soğudum" diyerek çekip gitti. Sevmeyin arkadaşlar, sevmeyin.
Üzüldüm, geçmiş olsun, nicesini bende yaptım ve bende yaşadım.
Ama sevemeyin değil de hak edeni sevmeli, aşka sevgiye küsmemeli çünkü herkes herkese benzese de herkes herkes değildir
Ön yargı art niyet olmamalı bir başkasına karşı bu sadece ilişkide olanın suçu başkalarının suçu yok 😅
Gönlünce olsun 😅
Uykumdan çok fedakarlık ettim yeterli bence 😂
Çok da değil şimdi desem de olabilir ama olmaya da bilir emin değilim 😂
Çalışan bir insan için kusura bakma uyku da önemli şimdi oda bir fedekarliktir bana göre
Fedakarlıktır zati gırgırına takıldım 😅benim içinde önemli hemde çok ama işte her türlü varım ben 😅 uykusuz gecelere de varım 😅
🙆🙆
İyi akşamlar dilerim 🫡
Kalbimden geçeni yaptım hiçbiri de fedakarlık değildi bana göre
Bu da güzel bir bakış açısı abla bende hep içimden geleni yaptım zati 😅
Hiç fedakarlık yapmadım. Yapabileceğim bir şey olduğunu da sanmıyorum.
Hehehe 😂😅 yapmazsan yapma 😅😂Keyfin bilir 😂😅Bende zaten hiç fedakarlık yapan kız görmedim en azından benim için 😅😂
Ya fedakarlık yapan kız varda ben ne konuda fedakarlık yapabilirim ki? 😅
Bazı insanlar vardır hiçbir şey yapmasına gerek yok zaten mükemmeldir 😅ona uyum sağlamak lazım 😅Senden istenecek bir fedakarlık düşünemiyorum valla 😅
Aa teşekkür ederim:) güzel bakıp güzel görüyorsun :))
Ricalar ve teşekkürler 😅Ben güzel bakarım da güzel görmeye de çalışırım da seninki senlik benle alakası yok 😅
:))
🌸🌸🌸
Bana zayıfla demişti bende 10 kilo vermiştim onun için
Şişman değilim ama onun istediği kuru kemik bir kızdı bende 49 düşmüştüm bana şöyle demişti 40 kiloya kadar düş bende reddetmiştim
Oha yani 40 kilo da insan mı olur yahu 😅zayıfla demektense ben zayıflatırım birlikte zayıflarız daha iyi 😅Himm boy kaç peki 😅İyi yapmışsın terbiyesiz herif 😅sana erkek mi yok 😂
Çok uykum olsada günlerce sabaha kadar uyumamıştım onun için
Güzelmiş bende çok yapmıştım 😅 Telefonun başında çok da uyuya kalmıştım iş güç yorgunluk 😅
Öyle ama hakedilmiyo
Evet hak edilmiyor genel olarak ya da biz hak etmeyenlere yapıyoruz 😅 bilemiyorum başlarda herkes hak eder ediyor gibi geliyor gösteriyorlar kendilerini köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor
Kesinlikle katılıyorum
EyvAllah, mutlu akşamlar dilerim gönlünüzce olsun 😅
Sizede
🎉🎉🎉
buyuk hayalleri vardi ve benimleyken onlara odaklanamiyordu o yuzden onu terkettim evet biraz yikildi uzuldu ama benim acimdan dolayi ilham alip cogunuzun duydugu o sarkiyi yazdi kendi sirketini acti suanda her basarisiyla ayei gurur duyuyorum
Üzücü ama onun adına güzelmiş Rabbim yolunu açık eylesin
Sizin de gönlünüzce olsun 🌸
Mutlu günler dilerim 🫡
tessekur ederimm
Ricalar ve teşekkürler 🌸
Kalbimi ve ruhumu vermek. ama yanlıs asla kimseyi bu kadar aşık ve hayatınızın merkezine almayın. çünkü özellikle günümüzde ayrılıklar çok gittiğinde sizi çok sarsar
Haklısın abla katılıyorum maalesef öyle ama ben buyum değişmem değişemem o zaman ben olamam fakat dikkatli tedbirli olmalıyız 😅
Gönlünce olsun mutlu günler dilerim 😅
Sadece sevmek ama o aşkım olmadı
Canımız sağolsun sadece sevmekte güzel 😅
Ben hep kendi kendime sevdim uzaktan hep mutlu oldum bana gelenler hep üzdü 😅
Elimden gelenin fazlasını yaptım. şu , bu saymayim şimdi burada 😂
Tamam tamam sayma canın sağolsun 😅Ben neler yaptım da uzatmak istemedim zaman ile bıraktım 😅
Eminim yapmışsindir seven herkes yapmişdir.
Ama anlayan gören yok işte bazıları görmek istemez çünkü sevmiyodur neyse çok uzattım 😂
Yooo 🤣bence hiç uzatmadın 😅Anlayan anlar da öküz çok 😅Anlamayan çok😅Seven yapmıştır da seviyorum diyenlerin nicesi yapmadı 😅
İşlerine gelmiyor o yüzden anlamıyormus gibi yapılıyor yok şu oldu yazamadim bu oldu gelemedim hep hikaye
Hep benciler çünkü alistiriyoruz sevdiğimiz için ,
Sonra vay halimize 😂 tek taraflı çabayla sevmeyle ilgiyle olmuyor iki kişi tek bir bütün olmalı öyle seven de yok işte yok
Haklısın tek taraflı olmuyor olmaz ilişkiyi yaşayanlar yüzde elli elli
Kadın güvercinin sağ kanadı erkek sol kanadı ikisi sağlam olmalı ki uçsun uçalım uçmak güzeldir 😅
Olmuyor olmadı da
İşte güvercinin kanadi kirildiysa öyle olduğu yerde kalır kalıyor da
🥲🥲Hani iyilestiren olmalı ki sonra uçar gider 😂
Tabi ki iyileştiren lazım ama ben veteriner değilim anasını satiym 😅🤣ben anlamam 😅🤣benim kendime ilacım yok ki 🤣😅
Sen mi anlamiyon hehe tabi
İki tarafda birbirine ilaç olucak olmalı o ilaç da sevgi bikere hıh 😅😅
Kim bilir belki de 😅
Ben istemiyorum ilaç ya da zehir 😅
İlaç diye içeriz zehir olur benim karnım yok 😅ben yokum sjsjs
Zaten ortası da yok seni uyanık
Huhu birileri yok olmuş gören var mı
Neyse.. 😂😂
Açıköğretim sınavlarım var üç kişi sınavı 😅 yoğunum 😅İyi geceler dilerim
İyi geceler 🙏
EyvAllah
En fazla uykusuz kalmışımdır.
Şu Ahu’ya bitiyorum ya sjsjs suni teneffüs şart
Bende bende çok uykusuz kaldım günlerce hatta hiç uyumadan işe gittiğim oldu elde telefon uyuya kaldığım oldu 😅
Teşekkürler zaten bende suni teneffüs yapıyordum çok şükür bana geldi döndü canım ahum benim biricik sevgilim aşkım hayatımın değil ama hayallerimin kadını 😂
En son sevgilin vardı noldu ona ya arada bir atar gider yapıyorsun sjsj
Evet vardı ama benim de haberim yok ne oldu 😅Hatlar koptu 😅
Pikaçuuu sen bilmeyeceksin ben mi bileceğim kandırılmış hissettim sjsjs
Sanal aşklar böyle olur 😅 İnternet gitti mi bitti 😅Bilemeyebiliyoruz bazen 😅 Haber etmezse nereden bileyim 😅
Ayrıldınız mı? Benim en büyük fedakarlığım başka şehire gitmek oldu
Bende gittim başka şehre vay anasını be ikinci bağyan görüyorum başka şehre giden benim için hiç gelen olmadı 😅 bilmiyorum ki ne ayrı ne birlikte 😅 haberim yok sallantıda sudan çıkmış balık misali can çekişiyor üç beş günlük ömrü kalmış olabilir 😅
Unuttum geçmişi erken unutma gibi huyum var yapmışımdır bir fedakarlık.
Ne güzel unutmak güzeldir 😅
Aşk yalandır.
Kimine göre evet 😅
İyi geceler dilerim 😅
Fedakarlık değildi korkulu bağlanmalı kullandı srfsiz
Lanet olası pislik sıkma canını üzme kendini, herkes kötü değildir iyiler de var 😅
Musmutlu akşamlar dilerim 🫡 Gönlünüzce olsun 😅
Şey beni de kullandılar sömürdüler çokça
Okulu bırakmıştım. Ve bir müddet ailesi ile yaşadím
Vay anasını peki ya sonra okula devam ettiniz mi 😅
Çok güzel çok sevindim 😊
Başarılarınızın devamını dilerim🌸
O kişi ile birliktesiniz yani dimi 🤔
Ne güzel ya 😅 Rabb'im huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize dolu dolu yer yerinden oynasın fırtına çıksın tsunami gibi 😅 Tufan gibi
İyi akşamlar dilerim 😅
Hasta oldugu zamanlar yaninda oldugum olmustu
Ve onu cok mutlu etmistim kendimi fedakar etmistim diyelim durmadan onu dusunmem onunla ilgilenmem vs vs
Tatile gitmedim ama pişmanım keske gitseydim onun icin degmezdi
Ben ömrü hayatımda hiç tatil yapmadım doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum gezmedim bile henüz 😅bende pişmanım of of of 😅
Madem degmezdi sektör et canı cehenneme 😅
Gönlünce olsun 😅 Mutlu günler dilerim
Ayrıldım. Bu sayılıyo mu shshshnd
Evet tabi ki sayılır 😅ama neden onun iyiliği için miydi 😅
Pek tabii, sayemde sinir hastası olmaktan kurtuldu
O zaman olur işte 😅Olmuş 😅Ne desem bilemedim hayırlı sabahların olsun 🌸 Gönlünce olsun
Teşekkürler efenim size de
Ricalar ve teşekkürler 🫡 EyvAllah 🌸
Hiç bişey yapmadım ki 😅
Ne güzel ya 😅ohh misss 😅
Büyük bir fedakarlık yapmadım.
Bence büyüğü küçüğü yok fedakarlık fedakarlıktır 😅
Aşk yok resimde itici
Teşekkürler abla senin güzelliğin 😅
Gönlünce olsun😅
Zamanımı ayırmak yeterli bişey
Tabi ki bence de en değerli şey
Onun triplerine katlanmak
Tribi severim her türlü tribe katlanmışlığım var 😅 Fazlası aşık usandırır ama beni değil 😅Bende trip atarım 😅
ortalığı batırma lütfen 😅 al kova🪣
İyi akşamlar dilerim 😅
Ona zamanında kopya vermiştim.
Güzelmiş hoş komik 😅ben herkese verdim zaten şimdi de çekiyorum açıköğretim için 😅
Ben yapmadığım için genel olan bir şeyimi paylaşım peki ya sonra ne oldu yanınızda mı?
Unutamazsın çünkü unutmak diye bir şey yoktur hocam ama alışabiliriz ve zamanla hiçbir şey ifade etmez etmemeli
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir olmuyorsa bir şey olmuyordur zorlamanın ve üzülmenin zerre kadar önemi yoktur
Hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor
Gönlünüzce olsun 😅
Sevindim ne güzel yıpranmadığınıza 🫡Bende hiç unutmadım hatırlıyorum her şeyi herkesi ama önemsiz 😅 iyi olanlar haricî
Zamanımı vermek olabilir benimde
Olur olur 😅en kıymetli şey zaman hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor 😅
Kesinlikle öyle 🤷
Hihi, mutlu günler dilerim 😅 Gönlünce olsun
fedakarlıgı annesi yapsın
Hiç hoş değil ama siz bilirsiniz gönlünüzce olsun 😅
Aşıklar arasında şunun bunun lafı olmaz 😂
Evet evet olmaz da hep ben hep ben de olmaz yani 😅 Karşılıklı olacak
Evet çok hissettim çok 😅😂ama ben aşkımın kölesi de olurum 😂😅
Zaten aşkımın ulan 😅😂 başkasına yok 🎉😅
Görmezden gelmek
Büyük bir şey bende çok yapmıştım yaptım yapıyorum 😅 Gönlünüzce olsun 😅
Vakit ayırmak
En önemlisi benim için 😅
aşk yok
Canımız sağolsun 😅
Gönlünce olsun 😅
Ben yapmadım henüz 😂
Ne güzel 😅 Üzülmemişsindir 😅 Gönlünce olsun 😅 akşamlar dilerim 😅 Hoşçakal'ın
👍👍
🫡🫡🫡
Susmak..
Susmak da sıkıntı çok büyük sıkıntı hemde hiç sevmem 😅
EyvAllah, diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu günler dilerim 😅 bi de serin 😅
Sevinirim 😅Çokça teşekkürler 😊
Hic bise
EyvAllah 😅
Of sorma :)
Sorduk ama 😅
Vay anasını be yakışır ne güzel de 😅şey babanız ibana yollasa olmaz mı 😅Ben olsam yollardım yani 😅
Yollasın işte varlık yaşayın yokluk kötü 😅
Gönlünüzce olsun iyi akşamlar dilerim 😅 Hoşçakal'ın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?