Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Tüm kadınlarsa riskli
042 Yorumla
Soran+1 yıltüm kadınlar eğer bak bu dünyada Zeynep koçak ismiyle tanışmayan kadın kaldıysa kadinligindan şüphe duysun o kadar çok kadınla konustumki eğer Zeynep koçak ismini tanımıyorum diyen kız kaldıysa bu dünyada ben bütün dünya ülkelerindeki kadın nüfusunu bile tanıyorum eğer beni tanımıyorlarsa kadinligindan şüphe duysunlar o derece popüler bir trans erkegim kızlar tarafından tanımiyorum Zeynep kocagi diyen kadın kadınlık testi yaptırsın dunyadaki bütün kadınlar beni tanır tanımayanlar zaten dediğim gibi kadınlık testi yaptırsın kendilerine çok riskli çünkü kafaya takan çok kadın olur intikam almazlar benden ama hani karşıma çıkarlar yani ne biliyim yani biraz korkutucu korkmuyorum desem yalan olur çünkü karşıma çıkanlar geçmişte oldu takip ettiren beni kızlar oldu şimdide aynısını yasadigimi düşünüyorum ama inşallah beni kafaya kitleyen kadın yoktur babam dediki kadınlar daha çok takıntılı takarsa ömür boyu bırakmazlar peşini dedi ve korktum kızlardan
Soran+1 yılbak çok popüler bir trans erkek olmanın en güzel tek tarafı bir kızdan ayrıldığında yokluğuna üzülmek için fırsat bulamıyorum başka kızlar yedekte duruyo çünkü yalnız kalmayan bir trans erkeğim o yüzden çok popüler olmamın en güzel tarafı ayrılık acısı çekmiyorum
Soran+1 yılayrıldığım zaman o boşluğu dolduracak bisuru kız oluyor etrafımda çabuk unuturum hatta eski sevgililerim hiç aklıma gelmez popüler trans erkek olmanın en güzel yanı bu bir kadın gider öteki kadın gelir boş kalmam ben bir çiçek bir kuş konusunun kızı veya herhangi bir şey bir futbol oyunu bile okey bile eski sevgililerimi unutturur zerre hatırlamam yani popüler trans erkek olduğum için kızların hepsini tanıyorum ve hiç yanlız kalmam birisi cevap vermese diğeri cevap verir dünya nufusundaki bütün kadınlar benim eski sevgilim zaten biri yazmassa diğeri yazar çok aşırı capkinim dünyanın en çapkın insanıyım dünyanın en kadın düşkünü insanıyım dünyanın en çok kadın delisi adamıyım bir trans erkek olarak biyolojik erkek dogsaymisim ben dünyanın en beş para etmez çapkın adamı olurmusum Allah beni zaptetmek için kız olarak yaratmış biliyo beni trans erkek olduğum halde boyleysem ben biyolojik erkek olarak dogsaymisim yemin ederim varya beni kimse tutamaz mis kızlar bana kıyamıyor çünkü trans erkek olduğum için kıyamıyor bunu onlara biyolojik erkekler yapsaydı acaip intikamlar alırlardı ama ben çok aldattigim halde kızları trans erkek olduğum için kıyamıyorlar bana zarar vermeye sırf bunun için dokunmuyo kızlar bana yoksa şimdiye çoktan bitirirdi kızlar işimi trans erkek olduğum için susuyolar bunun farkındayım ve beni biyolojik erkeklerden daha çok sevdiklerine de yemin edebilirim sırf gerçekten sevdikleri için bana dokunmuyolar benim kadar kadın tanıyan insan çoktan başı belaya girerdi girmediyse eğer sevdikleri için beni seviyorlar esseklik bende
Soran+1 yılben kadınları çok sevdiğim için kıyamıyorlar bana kızlar yoksa benim ağzıma ederlerdi ne kadar aldattigim için kadın düşkünü trans erkek olduğum için onları capkinliklarimla uzsemde çok fazla sevdiğim için kadınları kıyamıyorlar kızlar bana asla zarar vermez çünkü bu dünyada en çok taptigim şey kadınlar kadınların hepsini tanıyorum konuşuyorum çünkü dayanamıyorum çok sevdiğim için hepsini çok sevdiğim için yapiyorum sadık kalamiyorum maalesef
Soran+1 yılkadınların gözünde güvenilmez aldatan beş para etmez biriyim kadınlar için bence biyolojik erkekler trans erkeklerden daha adam daha iyiler bence ben kötüyüm ben daha çok üzüyorum aşık olduğum cinsiyeti üzüyorum Zehra demistiki bana trans erkeksin kadınlar için ölürüm diyosun akşama kadar kadın lafı düşmüyor adamlık dersi veriyon millete akşama kadar milyon tane kadınla takılıyon kadınlar ağlarsa ölürüm kıyamam üzülürüm kadınları dünyada en çok trans erkek olarak sen sevdiğini iddia ediyosun Zeynep dedi bana ama kadınları en çok aldatan ağlatan yine sensin dedi o kadar hakliydiki jelibon haklıydi bence jelibon çok haklı Zehra beni niye istemedi biliyomusun serseriyim diye bana ağzıyla dedi çok capkinsin olmayız biz dedi benden uzaklaştı üzülmemek için sen beni uzersin aglatirsin çok serseri olmasaydın sana asiktim dedi bütün kızların gözünde trans erkek olarak en pic en kardeşim en şerefsiz en pust insan Zeynep koçak olarak ben oldum ve bütün kadınlar haklıydı her söyledikleri sözde milyonda bir rastlanan bir manyağım
Soran+1 yılkızlar tarafından populer trans erkek olmam benim için gurur kaynağı değil adamliktan bahsediyorum sürekli ama kadınları aldatarak en çok ben vebalini alıyorum kadınların kendimi asla savunmuyorum takdir etmiyorum ve çok fazla karaktersizim bence açık sozluyumdur ben ama dayanamıyorum kadınlara zaafım var trans erkek olarak kadınlar için Allah'ı reddetmisim ben şimdi bu kadar zaafım varken cehennemde yanmayı kadınlar için sectiysem babamla kavga etmeyi ailemden vazgeçmeyi ve herşeyi bir trans erkek için kızlar için göze aldiysam tek bir kadınla nasıl yetinecem bütün biyolojik erkeklere bakıyorum adamlar tek eşli ben niye bu kadar doyumsuzum bir kadında aynı milyon tane kadın da aynı gözüm doymuyor ama bunu kötülük için yapmıyorum yeminle dayanamadıgim için yapiyorum aslında biyolojik erkeklerin en kötü belalı kadın düşkünü erkeğini getir benim kadar değildir doyumsuz değildir ben kendime neyi ispatliyorum trans erkek olarak acaba kendime erkek olduğumu mu ispatlamaya uğraşıyorum acaba bunu yapmaya gerek var mı acaba zaten istediğim hayatı da kadınlarla yaşıyorum kadınlar bana erkek değilsinde demiyor benle herşeyi yapıyor onlar inanıyor ben hala kendime neyi ispatliyorum hayatımda yattigim kadın sayısıyla kendimi erkek sanıyorum adam değilim trans erkeğim ama adam değilim
Soran+1 yılnehir bile istese bana bulaşır ama nehir bile bana bulaşmaz o kadar cadı olduğu halde yapmaz bin kere gelir gider ama bana dokunmaz asla acitmaz canımı kaç defa aldattım ben nehiri başka kızlarla sorabilirsin ama çok cadidir ama yapmaz bana bişey
Soran+1 yılbağırır çağırır bana nehir ama asla dokunmaz nehir bile bana gelip bulaşmaz en fenası o cadidir ama dokunmaz bana
Soran+1 yılnehiri bin defa aldattım kankalari da biliyo bana yinede kıyamaz sadece varya nehirdeki kuru inat
Soran+1 yılbu nehirin yaptığı her şey bana inat
Soran+1 yılgelmiş birini bulmuş parayla tutmuş adamın tekini gecenin bir vakti beni ariyo Aren bak sevgili yaptım diye madem yaptın bana ne gosteriyosun yara bandı gibi kullan at milleti bana aşık kafa bana takık fena halde kışkırtmaya çalışıyor sanki biz anlaşmalı olduğunuzu bilmiyox
Soran+1 yılgecenin bir yarısı beni arıyor yanında adam var adamda areni ara diyo bı bakıyorum adam nehirin benle yalaka şekilde konuşmasına sessizce seyrediyo gece sevgilisi varken beni ariyo tobe tobe Zeynep çıldırsin diye ugrasiyor ya varya tiyatro çekme nehir bak sen aşırı tiyatrocu bir kızsın bu nehir başımın belası ya bir gelir bir gider aynı asiye gibi bu kız milleti ne değişik model beni kiskandirmayin ben kiskanmam asiyede kiskandirmaya çalışıyor hoşuna gidiyor ben özgüvenli adamım benden kralı iyisi yok istediğinize gidin ben zaten tinlamam sizi kendinizi bana hatırlatma çabasında olan sizsiniz ben herzaman yazmayan aramayan kişiyim ben sizi asla aramam yazmam benim peşimde kosan sizsiniz benim etrafim kadın dolu sizemi yazacam ya ben yakışıklı adamım boylu poslu gamzeli aslan gibi yiğit trans erkeğim elimi sallasam 150si birden koşar kızların iki göz kirpsam mahallede kızlara hepsi peşimde ben sizemi kaldım Zeynep Zeynep diye rüyalarında bosalirlar akıllarında ben varım anca beni kiskandirma pesindeler
Soran+1 yılboy desen boy var bende pos desen pos var
yakışıklılık desen kızların dibi düşüyor görünce yakından görseler bide yiğit delikanli gamzeli trans erkeğim aslan gibi delikanlıyım bütün karı kız bana tav oluyor aslan gibi adamım nehir hanımı beğendim hanımefendi beni kiskandirma çabasında bu çocuk çok yakışıklı gamzeleri var kızlar gamzelerine ölüp yaniyolar çok yakışıklı dunyanin en kusursuz yakışıklı trans erkeğini bulmuş bide geri vites yapar neymisde Zeynep senin yüzünden hayata küstüm pislik diyo bana bide senin yüzünden 2 ekmek yedim diyo otur sofrayı kemir banane ben bu yakışıklılıkla sana baktiysam oturup şükür namazi kil
Soran+1 yılZeynep koçak dediğin zaman zaten ben boyumla posumla genç kızların dibini dusuruyorum bu kadar karizma biriyim ve etrafim kız dolu popüler trans erkeğim kızların ruyasiyim gelmiş 2 ekmek yedim Aren diyo tencereyi yeseydin nehir
Soran+1 yılşu fizikle boy posla benmi kaybedecem nehir oturup benmi ekmek yicem nehir bütün kızlar tarafından sevilen bir trans erkeğim ben ben sana baktiysam dönüp şükret Allah'ına şükret benim kadar yakışıklı biri dünyada yok olsaydı benim kadar yakışıklı kibirli olurdu burnu havada olurdu ben yine burnu havada gezmiyom
Soran+1 yılbak şimdi Zeynep kocakta tip olarak kusur bulmaya çalışalım ben kendimide elestiririm tip olarak dur bak şimdi kusur bulmaya çalışacam kendi tipimle alakali
Soran+1 yılbir Zeynep koçak olarak söylüyorum bunları kusur bulmaya calisalim fizigimle alakalı boyum tam ideal sıkıntı yok dört dörtlük yüzüm tam anlamıyla yakışıklılık abidesi sıfır kusur kara kaslar kara gözler gamzelerim desen kızların rüyası bacak kısmı tam orantılı bütün vücudu saydım dört dörtlük kara yağız delikanlıyım şimdi dünyanın en yakışıklı trans erkeği olarak biyolojik erkeklerden daha yakışıklı bir Zeynep olarak ben sokağa ciksam kızın teki farketmez Ayşe olur Fatma olur iş atsam peşimde kuyruk olur benden daha iyisini nerden bulacak kız milleti
Soran+1 yılbir kız var ismini vermicem burada biryerde tanışmıştık sonra o kızın yanima geliyodu işim vermeyecem s harfi ile basliyo kızın ismi yanıma her geldiğinde kız resmen içi gidiyordu heyecan yapiyodu ben hissediyorum çünkü ben kıza bir bakiyodum kalbi duracak beni görünce ben çapkın olunca tecrübeliyim tecrübeli çapkın trans erkek olduğum için kız kalp krizi geçirmesin diye dokunmuyodum fazla genç kız olduğu için hayranlık duyması normal bende bıyıkları yeni terlemiş bı trans erkeğim ateşle barut yan yana durmaz kıza fazla yaklasmadim yaklaşsam kız bayılacak yakışıklı bir trans erkeg olduğum için genç kızları fazla zorlamiyorim
Soran+1 yılbu dünyada benim tipimi begenmeyecek bir kız varsa kendimi asarım o derece iddaliyim bir trans erkeg olarak beni bu dünyada begenmeyecek tipimi begenmeyecek kız olursa kendimi asarım yemin ederim dünyada ben erkek mankenlik yarışmasına girsem ameliyattan sonra falan hele şu an zaten yıkılıyom ama olsam girsem 1. çıkarım ben bir şöyle sacima jöle sürerim abi giderim şöyle kumaş bir pantolon spor ayakkabı üstüne gömlek gamzelerimde var yurusem podyumda kızlar can verir diye korkuyorum
Soran+1 yılnolcak benim bu allahsız yakisikliligim bir trans erkek olarak rakibim yok yakisiklilikta bu kadar da olur mu ya asiye diyoki bana çok yakışıklısın Zeynep diyo niye dedim mutevazilik yaptım sebebini sordum ama senin gamzelerin var diyo nolmus gamzelerime dedim bütün kızlar sana zaten gamzelerin için aşık oluyo demesin mi aldı beni titreme eyvallah asiyem bebeğim dünyada hiçbir konuda erkekler trans erkekler biyolojik erkekler rakibim olamaz çünkü ben Zeynep kocagim Allah'tan sonra ben gelirim rakibim değilsiniz beyler kendimi çok seviyorum ya aslanım gocum benim be kızlar bana Zeynebim diyo ya erkegimsin diyolar ya bence koçum yigidim demeleri lazım maşallah demeleri lazım boyuma posuma nazar etmeyin kızlar bakarken filan bir maşallah çekin
Soran+1 yılbundan sonra burnum havada yürüyecem etrafim hatun kaynıyor bütün kızlar bana tav bundan sonra egoist takilcam yürürken falan diyecekler ki bu çocuk bana bakmaz kızlar yaniliyosunuz bakarım yakisiklilarin da sevmeye hakkı var bu kadar yakışıklı trans erkek olmayı ben istemedim annem abartmış anne sen nabtin anne bütün kızlar Zeynep Zeynep diye ciyak ciyak yaniyolar kizlarin cigerlerini sen yaktın anne benim suçum değil bu kadar yakisikli bir trans erkek dünyaya getirdin bütün kızlar sana küfür ediyor anne ağlayıp ağlayıp küfür ediyolar anne senin sayende o kadar yakışıklı bir trans erkek dogurmussunki capkinimda zaten sen napmaya çalıştın anne taş dogurcam demişsin taş gibi adam doğurmuş kadın Allah'ıma kitabıma helal lan anne kadın işi biliyo en picim diyen adamı getirin bana getirin ifadesini alalım tam pisliğim ama tatlı pislik diyelim biz ona kızlar
Soran+1 yılZeynep koçak da ne var diye merak ediyosunuz kızlar ego var kibiri var ukalalik var serserilik var delikanlılık var dürüstlük var çene var zeka var yakışıklılık var dünyanın en manyak insanından bile daha manyağım en pust en sevimsiz ama aynı zamanda iyi biriyimdir ama bazende çok kotuyumdur bazen dalgalı bazen deli bazen zor deli cok fazla uçuk kaçık dünyanın en değişik en zibidi en cesur savaşçı özgür burnu havada bazen sivri bir kişilik yönetilmez yöneten kişilik ve dünyayı parmaklamis dünyayı 150 kere gitmiş gelmiş avucunun içi gibi insan analizi yapan utanmaz arlanmaz edebsiz aynı zamanda girişken komik eğlenceli bir manyagim
Soran+1 yıllaf cambazı ve taşın altında kalırım lafın altında kalmam dobra hazır cevap entellektuel fazla çapkın fazla konuşan hergele insanın görmese ozleyesi gelen tatlı mı Tatli aşırı bilmiş çok bilmiş ve dünyanın zeki adamıyla denk gelse adamı hayata küstürecek özgüvene sahip fazla fütursuz dünyadaki en geveze adamla konuşsam onu cenemle alt ederim deliden de deliyim benden daha üstü yok zaten tam bir manyağım çılgın hayat dolu zerzeri bir zeynepim ben
Soran+1 yılkadınlarla yarışmam kadınlar şampiyonum benim aşık olduğum cinsiyeti yuceltirim herzaman kadın kadın kadın bu dünyada biyolojik erkekler bile kadınları kıskanır kötüler eleştirir bu dünyada kadınları kiskanmayan tek varlık trans erkek varlığıdır bu dünyada kadınları fesatlanmayan tek varlık göklere çıkaran varlıktır trans erkek
Soran+1 yılakıllara zarar biriyim erkeklere karşı yaristigim hiç bir yarışta bir trans erkek olarak kaybetmem kadınlarla yarışmam zaten yarışmadan 1. yaparım kadınları hey yavrum hey ben Zeynebim lan ben kadın düşkünüyum yenermiyim kadınları hiç
Soran+1 yıldünyanın en zeki adamı olmama rağmen kadınlarla hiçbir zaman yarış haline girmedim çünkü ben trans erkeğim çünkü ben kadınlara aşığım çünkü ben kadınların üstün olmasina bayiliyom çünkü ben biyolojik erkekler gibi kadın düşmanı değilim
Soran+1 yılkadınlara olan aşkım beni korkutmaya başladı uyumaya gidiyorum rüyamda kız görüyüm inşallah amin
Soran+1 yılbeni dünyadaki hiç bir kadın erkeklerle samimi olarak yatarak kalkarak kiskandiramaz çünkü ben dünyadaki bütün erkekleri kiskanmayacak kadar özgüvenli bir adamım nehir sana duyurulur bebeğim dünyadaki bütün erkeklerle yatsan bütün biyolojik erkeklerle yatsan kalksan dünyadaki bütün trans erkeklerle yatsan kalksan kiskanmam çünkü ben kadınları dünyadaki hiçbir biyolojik erkekten ve dünyadaki hiç bir trans erkekten kiskanmayacak kadar ozguvenliyim istersen hepsiyle yat bir tek benim burnumdaki sümük bile olamaz hiçbir erkek hadi bebegim uzaklaş benden
Soran+1 yılben Aren kocagim ben Zeynep kocagim ben zaten dünyadaki hiç bir kadını kiskanmamki erkeklerden hepsi istediği gibi biyolojik erkeklere trans erkeklere gidip hergun yatsınlar isterlerse hiçbir biyolojik erkek dünyadaki hiçbir trans erkek bir zeynep koçak etmez nokta özgüven patlaması yaşıyorum biyolojik erkekler trans erkeklerin hepsini toplasan benim sumugum etmez kizlar
Soran+1 yılşu sevgilisinden ayrılınca ağlayan tiplere ifrit olurum bitmiş gitmiş işte senden sonra ayrıldıktan sonra tüm Türkiyeyle yatsa nolur yatmasa nolur kapını kapattin mi o kişiye karşı tamam içeri almayacaksin ben gibi olacaksınız bak zerre kapımı açmam nereye gittiyse orada birakcaksiniz kapıyı asla açmayacak siniz bak gitmiş ayrilmissin başkalarıyla değil bırak turkuyeyle olsun sanane bizlik mesele kalmamış bizene abi bizene yani ben asla kiskanmam aksine sogurum kapimi kapatırım bidaha giremez nokta asla kiskanmam bütün dünyanın kucağına otursada yerimi dolduramaz nokta
Soran+1 yılben hayatım boyunca akıllı adamdim hep zeki oldum asla eski sevgililerimin arkasından ağlayan ben olmam zerrede affetmem aklıma bile gelmez sogurum çünkü kendimi iyi tanıyorum ayrılınca en çabuk unutan adam benim tecrübeliyim
Soran+1 yılbaşkasıyla yatacak benden sonra ayrılınca başkasıyla nefes nefes kalacak önleyecek sevişecek ben de aptal herifin tekiyim salagim böyle saftirik bı adamım ya bana gelince hemen kabul etcem zerre affetmem bu1. cisi 2. si sogurum midem almaz 3. su ben ayrıldığım kadını aklıma getirmem millet unutamaz acı çeker bende hiç umursamam çünkü değmez canımı asla sikmam tavsiyeleri benden alın Aren kocak tecrubesi diye bişey var artık o kadar çok ayrıldım ki kadınlardan gerçekten tecrübeli adamım biri gelir biri gider
Soran+1 yılben daha basladim bile dunyadaki butun kadinlara bakacam dunyadaki butun kadinlarla mesajlasacam dünyadaki bütün kizlarla gezip tozacam ve ben daha baslamadim siz beni yaz sezonunda görün ben kis sezonu fazla yormam kendimi siz beni yeni sezonda gorceksiniz ben daha kizlarla yapacak cok şeyim var ve ben daha yeni basliyorim kizlar hepinizle tek tek taniscam madem trans erkek olmal günah Aren koçak en gunahkar sizin gozunuzde hakkini vermek lazim ben cok fena bir adamim bunu henuz görmediniz bugune kadarki konustugum yuzlerce kadini gurur olarak kabul etmiyorum onlar bile yetmez igne iplige döndüm kizlar yuzunden ben dunyada trans erkekliği dibine kadar yasayacak tek adamim daha beni gormediniz ben daha ortaya dokulmedim kizlara kendimi satacam piyasaya dökülcem ve ben basladigim zaman ben kendimi tutuyorum Şu an ben kendimi salacam yuru be zeynep kizlara koş diyecem kendime iste ozaman dunyada sevgili olmadik kiz birakmayacam gecmiste konustugum yuzlerce kizi saymiyorum bile skor degildi benim için bütün matematiklerinizi sasiracaksiniz ve ben baslarsam beni benden baska tutacak kimse olmaz yakinda yeni zeynep geliyor bekleyin butun kizlara ve bana bolsans ne düşünüyorsunuz kizlar
Soran+1 yılya ben niye bu kadar capkinim niye bu kadar doyumsuzum gezmedigim takilmadigim kız kalmadı konusmadigim mesajlasmadigim kız kalmadı lalala diye dolanıyorum aklım 5 karış havada serserilik itlik kopukluk çapkınlık kadın kız bütün hayatım çocukluğumdan beri capkinlikla geçti hayatımın heryerinde kadınlar var ama doyumsuzum sizce neden böyleyim iş teklifi gelir kabul etmem iskurdan mesaj gelir silerim işi gücü bıraktım karı kız peşinde koşuyorum trans erkek olarak takilmadigim kız kalmadı hevesimide aldım hepsiylede takıldım Zeynep Zeynep diye kızlar peşimde koştu lise yıllarında da ilkokulda da cocukkende hala kızlar peşimde ama capkinliga doyamadım gitti çok fenayim ya çok fena bir adamım kendim kadar fenasini ömrümde görmedim çok kadın düşkünüyum asiyeyi aldattım hemde kaç kere olduğunu ben bile saymadım kız bana küstü bugün mesaj attım kıza utanmadan aynı anda 800 tane kadınla konuşuyorum niye ben bu kadar capkinim benim adım Zeynep benim adım çapkın çok aşırı capkinim öyle böyle değil dünya nufusundaki bütün kadınları taniyorum hepsiyle mesajlasmisligim oldu yabancı ulkelerdeki kızlara bile mesaj çektim konuştum reelde de kadınlarla takıldım sanaldada ama doymadım bütün dünyadaki kadınlar beni tanıyor hepsine resmimi yolladım bütün kızlarda resmim var bütün genç kızların kalbindeyim ama capkinliga doymuyorum tek kötü huyum çapkınlık karı kız ayağı çok fazla bende işim gücüm kızlarla bulusmak kızlarla mesajlaşmak kızlarla konuşmak işim gücüm itlik serserilik babam haklı bu kadar kötü bir evlat ömrümde görmedim diyo haklı karı düşkünü bir evladı var adamın doğuştan erkek olduğu halde babam benim kadar kadın düşkünü değil benimki aşırı derecede karı kız ayağı fazla bende evlat işte atsan atılmaz satsan satılmaz babamda sabrediyor evde yan gelip yatıyorum akşama kadar elimde telefon iş adamı gibi kızlarla konusuyorum telefonum hiç susmuyor her dakika kızlar ariyo babam haklı iş adamlarının telefonuna bile bu kadar mesaj gelmez adam haklı yani it kopuk takılıyorum
Soran+1 yılbabam diyoki hayatımda çok pic tanıdım diyor ama senin kadar picine rastlamadım diyo sana az konuş diyorum akşama kadar cenen susmuyor kızlarla lak lak peşindesin diyo Avrupa Birliği sekreteri gibisin diyo her ülkeden kızlarla konuşmuşsun Zeynep diyo yakında beni kızlar Avrupa birliğine tek başıma aldirirlar çok kız tanıyorum orada babam diyoki amma gevezesin işyerinden de bu yüzden kovuluyosun diyo cenene sahip çık diyo benim çenem susmazki ben mezarda bile konuşurum haksizmiyim
Soran+1 yılbabam bile biyolojik erkek olduğu halde benim tanıdığım kadar kadın tanımıyor tek tanıdığı kadın annem ama ben trans erkek olduğum halde dünyadaki bütün kadınları taniyorum hepsiyle sevgiliyim hepsinde numaram var hepsinde resmim var hepsiyle takılıyorum birgunluk babam diyoki sana şerefsiz ol dedikte dünyada milyonda bir rastlanacak derecede şerefsiz ol demedik diyo kızları kullanıyosun diyo yalancı babam ya ne kullancam ya takılıyorum
Soran+1 yılbu dünyada hiç bir biyilojik erkeğin ağzının laf yapmadığı kadar çok laf yapar ağzım bir trans erkek olarak o kadar çok ağzı laf yapan biriyimki dünyada görülmemiştir bak utanmada yok ya bende şimdi aşırı girişken yırtık bı adamım deli bir adamım capkin bir adamım en sevdiğim ozellligim ağzım fena halde laf yapar çeneme güveniyorum en çok insanları cenemle kendime bağlarım komik ve sevecen bir trans erkeğim çok tatliyim bence dimi kizlar ukalayimdir da simarigimda yakalayım sırnaşık gevşek bir adamım sıcakkanlı aynı zamanda çok komik espirili ve komik bir trans erkeğim Allah benim belamı verecek gibime geliyor Zeynep koçak olmak kolay değil çok capkinim cok dünyadaki herkesi parmağımda oynatirim fazla hergele ve zibidiyim fazla firlamayim ve fazla capkinim fazla zekiyim bu dünyadaki bütün erkekleri cebimden cikartirim trans erkek olarak dünyaya milyon kere gelip gitmiş adamım dünyanın en fena biyolojik erkeğini getirin bir trans erkek olarak beni geçemez zirvelerdeyim agzimda sakiz kız tavlamaya cikiyorum o değilde harbi diyorum bak tam bir baş belasiyim benim eski sevgilim Sare çok iyi bilir ağzım o kadar iyi laf yapar ki ben hiç susmam karşımdaki en fena en deli insan bile yorulur karşımda o kadar inatciyimdir dünyanın en deli insanından bile daha deliyim deli deliyi görünce comagini saklar diyemem çünkü benden daha manyağı dünyaya gelmez benim saklayacak comagim yok oyuzden bu dünyadaki herkes benle iyi geçinsin tersim pistir çok iyiyimdir tatliyimdir ama tersime denk gelmeyin orada ben bile hükümsüzüm dilimin kemiği yoktur bende dünyadaki bütün insanları yenecek çene zeka var ben tek başıma koca dünyaya yeterim Zeynep olmak kolay değil diyom inanmiyolar çok fazla kendini beğenmiş diyosunuz içinizden harbi öyleyim lan bu dünyada ağzım o kadar iyi laf yapiyoki tavlayamacagim kadın yoktur özgüven zirvede benim bir kıza arayipda ulasamiyosaniz Zeynep kocakla konuşuyordur nerde olduğu bellidir emin ellerdedir sizin ulaşamadığınız kızların numarası bende
Soran+1 yıltam kızların dişine göre bir trans erkeğim ele avuca sığmayan söz dinlemeyen kafasına eseni yapan tam kızların dişine göre biriyim beni akillandiramazlar dünyadaki biyolojik erkeklerin ve trans erkeklerin korkulu rüyası Aren kocaktir kadınlar ben varken kimseye bakmaz çünkü ben istesem ben alırım hepsini
Soran+1 yılkbma baskasina yazacaktim sana geldi
Soran+1 yılewet baskasina yazdim sandim sana geldi
Kızlar Ne Diyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar