- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne aradığına bağlı. Benim çok sevdiğim arklarım 19 22 23 yaşında çok eğleniyorum gülüyoruz iyiler felan ama o yani. İlişki düşünmem, sevgili kafası goygoydan çok ötede bir şey anlaşmak kafa uyumu bambaşka. Biriyle full eğlenmen kafaların uyduğu anlamına gelmez.
08 Yorumla
Soran+1 yılYani sadece eğlenmek değil yani birbirimizi anlıyoruz şey değil bide ben zaten niyetimi çoktan belirttim normalde flört evresiyle hiç uğraşmazdım elektrik almasam
- +1 yıl
Yahu flört edip ayrılacaksınız işte kahin değilim ama sonucu görmek içinde kahin olmaya gerek yok. Sana olgun vs tatlı geliyor, ona da kendinden küçük birinden ilgi görmek hoşuna gidiyor olay bu 😂 5 sene sonra sen onu istemeyeceksin kendinden küçüklere koşacaksın bu çok net bir şey
Soran+1 yılBu akşam sözde buluşçaktık ama bakacaz inşallah
- +1 yıl
İnsanlar her yaşa aşık olabilir bence belki adam mature seviyor
Soran+1 yılMature veya kuçuk fark etmiyor sadecr elektrik almam gerekiyor reis
- +1 yıl
Aynen bende öyle başkan
- +1 yıl
3. cüye düşen payını ötede ye. Fikrin varsa kendi görüşünü git yap milletin yorumuna dalma aktivitenizden başka işiniz mi yok
- +1 yıl
Aaa neden bu kadar sinir yaptın çok ayıp
En İyi Cevaplar
çok uyuyormuş ve karnı ağrıyor demişsin cevabı kısmen kendin vermişsin muhtemelen ayın tehlikeli günlerindesin sakin sakin devam et konuşmaya bence seninle ilgileniyorsa mutlaka sana dönüş yapacaktır 5 gün dolduktan sonra durum aynen devam ediyorsa işte o zaman yaş ile ilgili sorun var demektir.
11 Yorumla
Soran+1 yılSınav'ı var temmuzda ona odaklanmak istiyorum dedi, düşündüm dedi seninle ciddi bişey ama ben işimi hayallerimin için bıraktım dedi, sana da ilgimi verirsem ve kazanamazsam pişman olurum demişti sonra da 10 ay bekle diyemem sana dediydi öyle yani
Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Sorun ediyoruz ister istemez.
Benden hoşlanan bir çocuk o kadar iyi niyetli, kariyerli olmasına rağmen aramızda 5 yaş var olmaz sorun diyerek, konuşmamızı sabote ettim
11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke etmeseydin
+1 yılkıza mı yaşını büyüterek söyledin
162 Yorumla
Soran+1 yılAramızda 4 yaş var zannediyor aslında 5 ama neyse ha 4 ha 5
- +1 yıl
o sorun olmaz heralde
- +1 yıl
ama ben benden küçük olsun istemezdim
- +1 yıl
tabi biraz olgunlukla da alakalı bi durum
Soran+1 yılOlgunsun demişti, bide biraz gördüklerim çok biraz
- +1 yıl
öyle dediyse sıkıntı yok o zaman
- +1 yıl
yazar illaki
Soran+1 yılInşallah hizli yazarda yurt dışına gidiceğim yakında flörtten çıkmak isterim yani
- +1 yıl
anladım sen yazma ama bekle bence
Soran+1 yılValla bugun yazdim hani 2 gundur kopukluk var, hoşuna mi gitmedim yoksa bisey mi oldu diye
- +1 yıl
ya öyle mi yazılır biraz cool olsaydın
Soran+1 yılGeri çektim ne yazayım
- +1 yıl
ya bide geri mi çektin
- +1 yıl
görmüştür kesin ög
- +1 yıl
öf
Soran+1 yılNe yazim
- +1 yıl
napıyosun iyi misin hiç sesin çıkmıyor tarzında bişeyler
Soran+1 yılBu sabah annesigil İstanbul'a yolcu etmişti uyucam demişti
- +1 yıl
e konuşuyonuz siz ben de iki gündür konuşmadınız sandım bişey yazma o zaman
Soran+1 yılYok pek ilgisiz dedim yani kopukluk
Soran+1 yılKız okudum dedi bu konu hakkında konuşalım dedi vay anasini utandim ilk defa
- +1 yıl
dedim görmüştür diye
- +1 yıl
olumsuz bişey söylerse üzülme
Soran+1 yılHa yok üzülmemde gülüyom simdik çunku hiç utanmiyorsun falan dedi ilk defa utandim haha
- +1 yıl
hiç anlamamış da😅
Soran+1 yılHaha simdim yaziyor ama baya uzun suredir yazıyor 😂 aga ne yaziyor bu kadar
- +1 yıl
ayrılık mesajı😅
Soran+1 yılHAHAHA kahinmisin ya
- +1 yıl
tutturdun mu 😅
Soran+1 yılHaha aynen aman önemli değil istersen ss atabilirim özelden
- +1 yıl
üzülmedin demi
- +1 yıl
at istersen
Soran+1 yılSana istek attımda sen bana yazsan olur mu puanım yetmiyormuş
- +1 yıl
benim de yetmiyo
Soran+1 yılNasıl yapsak ki
- +1 yıl
neyse yükselince şey yaparız
Soran+1 yılSeni soruma davet edicem ordan sana bir bana ulaşmak için hesap atacağim sonra sileceğim o soruyu
Soran+1 yılyarenxx5960 ekle ig'den
Soran+1 yılFake hesap hemencik açtım
- +1 yıl
ig ne 😅 ben bilmiyorum
Soran+1 yılInstagram
- +1 yıl
hee ben de burayla alakalı sandım 😅 instagram kullanmıyorum ben
Soran+1 yılHaahahha ayy tamam dur ben sana kopyalayip atim burdan bari haha:
Anladım 😇 bizimkilerin gittiği gün olduğu için direk yazamadım sana ihmal ettim. Sana haksızlık etmek istemiyorum Uzun mesafe ilişkisini yapamayan biriyim ayrıca bir hedefim var on ay sonra sınav var veteriner olmak istiyorum bu hayalim için işimden istifa edip yaşıma rağmen yeniden okumaya karar verdim. Eğlenceli bir insansin seninle sohbet etmek keyifli bu yüzden son üç gündür her gece seninle konuştum. Ders çalışmadım. Bu durum beni etkiliyor. Ne sen ne de ben hedeflerimizi bir başkası uğruna bırakamayiz. Senin okulun var ve benim de kazanmam gereken bir okul var. Seninle buluşmaya başta söz verdim. İlk konuştuğumuzda ikimizde bu amaçla konuşmamıştik sonra işler değişti. Aslında seninle buluştuğumda durumu anlatıp sınavı kazanana kadar kimse ile bir ilişki kurmayacağımı söylemek istedim. Ama sen künefe yerken arkadaş kalamam dedin bu yüzden konuyu açamadım. Eve geldiğimde baya düşündüm.
Soran+1 yılher ne kadar şu an sevgili edinmeyi düşünmesem de sınavı kazandıktan sonra denk gelirsek ve ne senin ne de benim hayatım da biri yoksa deneriz. 2.
- +1 yıl
kızı sevdim mantıklı konuşmuş iyi birine benziyor sınavdan sonra konuşursunuz belki
- +1 yıl
kötü bir şey de dememiş açık kapı bırakmış
Soran+1 yılÖlmezsek kalmazsak konuşurum sadece başkasına varmasında haha
- +1 yıl
ilişki düşünmüyorum demiş ya olmaz bence
- +1 yıl
ne kadar uzaklıktasınız birbirinize
Soran+1 yılDilerim ki ve ne yalan söyleyim ben kolay kolay birine bakmam. Güzellik için demiyorum güzellik bir yere kadar ama konuşması ve en önemlisi karekteri çok hoşuma gitti. Yani üzülürdüm başkasına gitseydi 😂
Soran+1 yılUzaklik konusunda ise, ben avrupada bazen balkanlarda o ise Türkiyede
- +1 yıl
anladım baya da varmış😅
- +1 yıl
ama sadece ona bağlı kalma derim zaten büyük. yaşıtlarınla falan ilgilen onu beklerim diyorsan bilemem yabii
Soran+1 yılinanırmısın ondan önce sadece 1 sevgilim olmuştu, oda tabiki beni aldattı. Canı sağolsun tabiki. Aslında bu kız tamamen tesadüfen oldu. Yani bu olsaydı 2. Ilişkim olucaktı :)
- +1 yıl
bir erkeğe göre oldukça yavaşsın 😅
- +1 yıl
kötü bişey değil tabii ki
Soran+1 yılNormalde zamanım olmuyor ama şu an tatildeyim bi nevi, bide okuduğum bölüm ağır
- +1 yıl
olmaz tabii tıp okuyormuşsun
Soran+1 yılAynen bide ne yalan söyleyim, insanlara bakıyorum iğreniyorum açıkçası. Çevremde ki hiç bir düzgün biri yok (karakter olarak) o yüzden kendimi soyutlaştırdım. Sürekli 3 saniyelik zevkler peşinde koştukları için 3 samimi düzenli dostluklar kurdum :)
- +1 yıl
en doğrusu da bu zaten
Soran+1 yılSeninle sohbet etmek baya güzel, keşke ara sıra sohbet edebilsek
- +1 yıl
ederiz. yine konuşuruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek 7 8 yas buyuk olunca normal karsılıyoruz aynı seyı kadına dusunemıyoruz nedense sjsjs bılemedım yanı olmaz sızden
19 Yorumla
Soran+1 yılAma okadar iyi geçtiydii🥺
- +1 yıl
@Kafkas001 olabılır alısılagelmıs bı durum sonucta bu herkesın dusuncesı baska
- +1 yıl
@Kafkas001 normal yasantıda alıstıgımız durumun tersı bı durum oldugundan yadırgıyorum boyle dusunmek zorunda degıl kımse
Soran+1 yıl@Kafkas001 yani benden büyük olması sıkıntımıdır sence
- +1 yıl
@Disiaslanımben gerçekler değişmez
- +1 yıl
@Kafkas001 tamam
+1 yılKızla nasıl tanıştığına bağlı. Arkadaş ortamında tanışmayla sanalda tanışılan ilişkiler farklı reaksiyonlar gösteriyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan
- +1 yıl
Sende az uyanık değilsin he yaşını büyük demişsin :D Çok boğma kızı yazmıyorsa belirli bir süre bırak. Zannediyorum instagramdan tanıştınız story atmaya devam et. İlla ki bir hikayene sende gönlü varsa yazacaktır. Belki gerçekten hastadır. Söylediği belirtilerde regl dönemi belirtileri olabilir yani çok üstüne gitme biraz bırak sonrasında baktın yazıyor dersin zaten üstüne gitmemek için yazmadım geçti mi hastalığın ben sana bakardım vs diye oradan yürürsün
Soran+1 yıl10 ay sonra sınavı var, dün baya düşünmüş ilişki olur mu diye. Sonra seninle çıksam dedi sürekli seni düşünürüm dedi ilgimi veremem derse dedi. Sınavdan sonra olur dedi ama beklermisin dedi, kadere bırakalım dedik. Heheh biraz uyanik olmak lazım bilirsin savaşta ve aşkta her şey geçerlidir
+1 yılSen kendisinden küçük olduğundan için ilişkiyi yanlış bulmuş olabilir o nedenle mesafe koymuştur eğer seviyorsan konuş derim kızla
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha flört evresindeydik...
- +1 yıl
Kızlara belli olmaz çokta takılama derim
Soran+1 yılAnlıyorum ımm bu sabah annesi gili yolcu etmişti sonra yatıyorum dedi sence doğrumudur (bu zamana kadar hiç online olmadı ne Instagram ne wp)
- +1 yıl
Olabilir ama güvenme derim
Soran+1 yılHa tabiki simdik yazdi da mesaj geri cekmistim onu gormus haha herneyse konu hakkinda konusalim demisti herneyse
+1 yılDarısı benim başıma bende böyle bir ilişki istiyorum ya benden 6-7 yaş büyük birisini
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi olabilir belki tessadüfen o yazmıştı bana
- +1 yıl
Nerden yazdı kanka sorması ayıp
Soran+1 yılDers için (matematik) bende şey ingilizce ders veriyorum ücreti ise ihtiyacı olan öğrencilere verirsiniz dedim flan ordan başladı
İlişkiye girdiniz mi yattınız mı bu arada ona göre yorum yapıcam
012 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece flört evresindeyiz, en fazla yanaktan öpücük aldım
- +1 yıl
Sen bu kıza mesaj at ara evini işini biliyorsan git çıktığı bakire denk getir tesadüfen ordaymışsın gibi yap sor ona neden eskisi gibi değilsin ben seninle ciddi düşünüyorum de beni belirsizlik yorar de sonra kararlı ol birbirmizi bırakmayalım de o An elini tut ya da sımsıkı sarıl ya da yapış dudağına ama ulu orta yerde yapma belki Tokat yersin herneyse böyle yap sen emin ol sana dönücektir
Soran+1 yılEvde uyuyor diye biliyorum, ne instaya online gozukuyor nede wp
- +1 yıl
Gardaş git kapısına bas zile anası çıkarsa devlet dairesinden biryerden geliyorum de kızı çıkarsa da konuş işte azcık mantık yürüt cesur ol git evine sonrada yaz bana tutmazsa gel yüzüme tükür ama kızı ikna etmen lazım azcık iltifat et kapıda olmaz de seni içeri alsın saçlarını okşa artık sevgilimsin de seni seviyorum asla bırakmıycam seni de gözlerinin içine bak kızın
Soran+1 yılEvini bilmiyom ki buralı değilim
- +1 yıl
Sonrada gözlerinin içine baktığın zaman sen şunu de=gözlerinin içine baktığımda gözlerinin içindeki derinlikte kayboldum de kız hala olmaz diyosa tükür yüzüme ama inanıyorum sana o kız senin olucak hadi koçum dediğimi yap ben eski manitlerin 20 sine denedim bunları 15 i tuttu
Soran+1 yılBu akşam çıkacaz herhalde sknti olmazsa
Soran+1 yılEyvallahh
Soran+1 yılBu arada kız temmuzda sınavım var dedi sana ilgimi verirsem ordan eksik kalırım dedi falan sana da 10 ay bekleyemem dedi vs. Öyle yani
+1 yılHiçççç dert etme bende sevgilimden büyüğüm Başta bende dert ediyordum ama insan sevince takmıyor hiç birşeye
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok guzel sağoll
+1 yılOlmaz ayrılın seni oğlu gibi görür ya bir ilişkide erkek büyük olmalı her zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılOğlu mu ;) ya aramızda sadece 5 yaş fark var bide beni utandırmaya çalıştı hani yaş büyük diye ama biraz utanmaz olduğum için o utandı (cilve)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 25 kız 30 yaşındaydı iyi anlaşıyorduk sorun olmadı
00 Yorumla
+1 yılsizden olmaz bence unut gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
Yazdıklarından anlaşılan bu
Soran+1 yılAnlıyorum detay verebilirmiskn
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşıyorsanız sıkıntı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAma işte 2 gundur kopukluk var, sence niye
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence regl oluyor 🤣 biraz zaman tanı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sorun olsun ki, önemli olan anlaşmanız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılCiddiyetini sunabilirsen ikna olur
00 Yorumla
+1 yılSeni çocuksu bulmuş
16 Yorumla
Soran+1 yılEhh konustuk ama zor herhalde haha zamanı değilmiş falan fişman
- +1 yıl
Yazdığın şeylerde bile anlaşılıyo fazla rahat bi tipsin.. bu yönünü beğenmemiş. guzel vakit geçirmiş sadece o gün seninle.
- +1 yıl
Zamanı değil derken büyü demek istemiş 🙂
Soran+1 yılKonustuk 10 ay sonra sinavi varmiş iste ne bilim işimi hayallerimin peşinden koşmak için biraktim dedi kisaca Şu an seninle konuşsam dedi ilgimi derse veremeyeceğim dedi, çok düşündüm dedi ciddi şekilde ama sınavdan sonra olur ancak dedi, o da sen beklermisin dedi bende kadere bırakalım dedim
- +1 yıl
Yani hepsi bahane.. seni beğenmemiş. o kadar net
Soran+1 yılCanı sağolsun ne diyelim haha
+1 yılOlmazz
03 Yorumla
Soran+1 yılNiyee
- +1 yıl
Sorun olmaz anlaminda seviyosan ol bnce
Soran+1 yılHa tamam eyvallah
+1 yılHicbisey olmaz aksine daha iyi olur
08 Yorumla
Soran+1 yılHemi niye sencd
- +1 yıl
Senden yaşca büyük kadın kolay vargecemez
Soran+1 yılAma 2 gündür pek ilgisiz, yani mesela bu sabah ebeveyinlerin yolcu etti falan uyucam dedi simdikde yazdi
- +1 yıl
İlgisizse üzerine dusmicen zamanla düzelir hep yazan merak eden taraf sen olma
Soran+1 yılO degilde mesaj attiydim geri çektim sonra telefona yansidi dedi lan utandim ilk defa kizla
Soran+1 yılKonusurken hic utanmamistim haha
- +1 yıl
Attiysan atmissindir geri cekmicen
Soran+1 yılHhh herneyse
+1 yılYaşlarınız normal
01 Yorumla
Soran+1 yılYani kız bende yaş büyük
Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Sorun değil
00 Yorumla
+1 yılBence yaş farki cok
06 Yorumla
Soran+1 yıl5 yaş fazla diyorsun yani
- +1 yıl
Tabikide
Soran+1 yılAma kız minyon yanımda 🥺
- +1 yıl
Hmm bilmiyorum ama kafa yapısı olarak da olmaz ve ilerde evlendiğinde de kadın çocuk dogurunca çöküyor yani daha çabuk yaşlanıyor
Soran+1 yılHayirlisi inşallah
- +1 yıl
İnşallah
+1 yıltutmaz o ilişki
00 YorumlaSorun olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt