Sevdiğim kız benden büyük çıktı otobüste karşılaşmaya başladık bu kızla bakışıyorduk felan bende gittim açıldım kız benden 4 yaş büyük çıktı 26 çıktı bende 22 ye girmek üzereydim kendi yaşımı bile söylemedim şaşırdım teşekkür edip yoluma baktım ama içim içimi yiyordu birleyleri ifade edemedim diye üç beş cümlelik not yazdım kendisine vermek için ama bir türlü veremedim kendisine arkadaşı denk geldi bende ona vermek istedim keşke hiç gitmeseydim bile sen ondan küçüksün onla neden uğraşıyorsun gibi söylemlerde bulundu ama bende ona rahatsız edecek hiçbir durumda bulunmadım bile bu kız ondan beni uzaklaştırmaya çalışıyor ama sebebini bilmiyorum onu o kadar çok benimsemişim ki gerçekten seviyorum bu olaydan sonra onun bakmaları felan çok fazla arttı çalıştığım yere her gün geliyor benden yemek almıyor ama sürekli göz göze geldiğimizi farkediyorum ya da onun bana baktığını insanlar söylüyor ben ona kendisinden hoşlandığımı açık açık söylesem bilmiyorum ama bana yardımcı olun arkadaşlarım gerçekten içim açıyor yanıyor fikirlerinizi ve izlenimlerinizi bekliyorum benim için hassas bir konu çünkü teşekkür ederim. umarım bu yazdıklarımı görürsün güzel kız belki hiç tahmin etmediğimiz bir yerde birbirimizi buluruz benim için çok değerlisin ismimi biliyorsun ama kod adım: kumral kıvırcık çocuk otobüsteki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaş çokta gözde büyütülecek bir şey değil. Onemli olan birbirinize olan uyumunu olacaktır. Karşılıklı çekim varsa niye düşünerek zaman kaybediyorsun ki. Benim bile bütün kiz arkadaşlarım benden 3-4 yaş büyük olmasına rağmen yaşıtlarımdan çok daha iyi anlaşıyoruz. Seviyorsan yürü başkalarına kulak asma.
Hemde herşeyden çok seviyorum onu o kadar bağlandım ona
O zaman diğerlerini kafaya takma 4 yaş öyle büyük bi fark da değil. Güzel bir şekilde açılmayı dene sonrası artık sana ve kıza kalmış. Umarım birlikte olabilirsiniz😊
Öyle yapıcam zaten artık bu durumdan çok sıkıldım
Onun gözümün önünden kayıp gitmesini izin veremem
O zaman şans seninle olsun. Denemekten zarar gelmez.
Eyvallah kardeşim çok sağol hayırlısı olur umarım Rab nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmıs elbet bir hayır vardır diye düşünüyorum bu kadar içime düştüyse farklı şeyler hissettiriyorsa
Yazdıklarına göre karşılı çekim zaten oluşmuş ortam hazır. Artık adımların atılıp mutlu sahnelere geçme zamanı. Kızda dediğin gibi sıcak davrandığına göre ufak bi kıvılcımla kavuşursunuz bence.
İnşallah:)
İyi dilekleriniz için çok sağolun
Arkadaşı kıskanmış, araya girmeye çalışmış. Bence seninle az da olsa ilgileniyor gidip doğru dürüst bir konuşma yap.
Bundan o kadar eminim ki çünkü bu kadar fazla bir tepki verilmez ya ne bilim kötü birşeyde yapmadık sonuçta ilgilinin karşılıklı olduğunada eminim
Bence acilen gidip açıl, kız şimdi gidip hoşlandığın kızı doldurmasın. Senden hoşlandığını bile söyleyebilir bir araya gelmeyin diye, çok uzatmadan gidip konuş, hatta arkadaşının ne yaptığını da anlat.
Kanka çoktan doldurmuştur bile ettiğimiz o kavgadan sonrada o durumu anlatmak istiyorum nedense yaptığı şeyi arkadaşının ne kadar gereksiz bir hareket olduğunu o kavgayı ona anlatmısmıdır ki onu bilemiyorum anlatmadıysa daha kötü yani
%80 anlattı ama şöyle düşün anlatmasına rağmen kız hala sana bakıyor, seninle ilgileniyor bu çok iyi bi durum. Henüz anlatmamış olması daha kötü bir durum, duyunca kızın sözlerine inanacak muhtemelen. Bence daha fazla bekletme, bu ka*ar arkadaşı kızın aklına daha fazla girmesin.
Aynen öyle çok doğru söylüyorsun bu durumu hızlıca halledicem
Sabah otobüsten tek başına inerse günaydın deyip konuyu açıcam diyecem söylemem gereken şeyler var sana arkadaşının yidiği boku başta söylicem dicem ben sana kendimi ifade eden 3-5 cümlelik bir kâğıt yazdım içimde kalanları ona yazmak istedim ama arkadaşın sana vermesini istediğimde aldığım tepki çok kötü oldu dicem bildiğin çok fena beni tersledi azarladı resmen dicem üslübü gerçekten dediğim şeye göre çok kaba oldu dicem herneyse bunu bilmiyorsan bilmeni istedim dicem arkadaşına ters ters bakmaman sebebini merak ediyorsan sebebide gerçekten bu olay beni hem üzdü hemde fazlasıyla sinirlendirdi neyse asıl söylemek istediğim şey o gün sana ulaşmayan o notta yazılı olan şeyler ben senden hoşlanıyorum yani hemde çok hoşlanıyorum sen ne düşünüyorsun bilmiyorum bu konuda ama benim düşüncelerim apaçık bunlar
Bu şekilde gidip açılacam
Birebir ezberleme tutuklu kalırsın duygu da hissettirmezsin, genel bir fikrin olsun ne ama ezberleme. Hadi bakalım göreyim seni, umarım güzel sonuçlanır
Umarım her şey güzel sonuçlanır çabamın meyvelerini almak istiyorum
sonucu yazsana merak ediyorum
Tabiki gerekli zaman doğru anda söyler söylemez ilk seni haberdar edicem
O da yakındır bu hafta bitimine kadar yani cumaya kadar söylemiş olurum
Olabilir belki de