Sevdiğim kız benden büyük? ?

Sevdiğim kız benden büyük çıktı otobüste karşılaşmaya başladık bu kızla bakışıyorduk felan bende gittim açıldım kız benden 4 yaş büyük çıktı 26 çıktı bende 22 ye girmek üzereydim kendi yaşımı bile söylemedim şaşırdım teşekkür edip yoluma baktım ama içim içimi yiyordu birleyleri ifade edemedim diye üç beş cümlelik not yazdım kendisine vermek için ama bir türlü veremedim kendisine arkadaşı denk geldi bende ona vermek istedim keşke hiç gitmeseydim bile sen ondan küçüksün onla neden uğraşıyorsun gibi söylemlerde bulundu ama bende ona rahatsız edecek hiçbir durumda bulunmadım bile bu kız ondan beni uzaklaştırmaya çalışıyor ama sebebini bilmiyorum onu o kadar çok benimsemişim ki gerçekten seviyorum bu olaydan sonra onun bakmaları felan çok fazla arttı çalıştığım yere her gün geliyor benden yemek almıyor ama sürekli göz göze geldiğimizi farkediyorum ya da onun bana baktığını insanlar söylüyor ben ona kendisinden hoşlandığımı açık açık söylesem bilmiyorum ama bana yardımcı olun arkadaşlarım gerçekten içim açıyor yanıyor fikirlerinizi ve izlenimlerinizi bekliyorum benim için hassas bir konu çünkü teşekkür ederim. umarım bu yazdıklarımı görürsün güzel kız belki hiç tahmin etmediğimiz bir yerde birbirimizi buluruz benim için çok değerlisin ismimi biliyorsun ama kod adım: kumral kıvırcık çocuk otobüsteki

Sevdiğim kız benden büyük? ?